Lite mat, lite seperationsångest.



Det var dags för mat också idag. Inte bara drinkar. Ett försök till nyttig mat till både mig och kidsen, istället för att laga två olika rätter. Jag var hungrig, duktigt, och orkade inte riktigt ge mig in i det projektet. Likaså barnen, hungriga. Jodå, så det får bli kyckling med haricot verts och bacon. Funkar. Barnen fick pasta och soltorkad tomatsås till, tänkte jag.

Maten klar. Egil har somnat och Devin han äter bara bacon och kyckling. Ja. Skitbra. Han åt i alla fall. One down, one to go.

Nu blire allt lite mys sen ska kidsen till sin pappa. Känns alltid lite underligt det där. Vet inte när man ska vänja sig. Visst är det skönt att vara lite för sig själv men samtidigt så blir det så tomt och konstigt. Lite naken känner man sig. Det är nog något man aldrig ritkigt vänjer sig vid som mamma, papporna kan jag inte tala för. Undrar hur veckan nere i Turkiet ska gå. Jag har ALDRIG varit borta från mina små i en hel vecka! Det kommer kännas weird, nog för både mig och barnen! Lite seperationsångest tillsammans med attjag verkligen vill iväg! Ha lite egentid. Det kommer vara så underbart att träffa dem efter den veckan kan jag lova! Underbart! :D Så, men just nu var det bara en helg. Så.

Mat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0