Söta bullar.



Just det ja, såhär ser mina söta bullar ut! :)
Gula saffransbullar, med rosa gegga och pärlsocker.

Får hoppas att Devin gillar dessa. Det är ju han som fyller år och ska ha kalas! :)



Time to eat!



Igen, samma, men gott! Har bara blivit frukost smoothien idag och sen en naturdiets smoothie till lunch. Sen har jag varit oredig och ätit en bulle, men till mitt försvar så var jag tvungen att smaka för jag ska faktiskt bjuda på dessa jag bakat idag nu på lördag!

Nu, time for dis:




Go figure!



Helgen blev inte som den var tänkt och när den inte blev som den skulle så fick det bli som det blev och visst fan blev det bra! :)

Nu, ny vecka, nya tag och ny diet. Jag har fått för mig något som vanligt och tänkte hålla detta i 4 veckor. Det fram tills jag åker till TURKIET!! :)

 

Lunch!


Jag tror bestämt att det jäser över.


Så går det när man gör mer än en deg åt taget! :P


Gife me bullar!


Idag har det blivit en tur i snärjet, fick till och med min kära mor! På cykel dock men ändå! Hundarna traskade med oxå. Lee har värdldens mesta energi. Han springer fram och tillbaka mest hela tiden och tröttnar INTE! Det är rätt stor skillnad till Daisy som spydde och sen går bakom mig hela tiden, men spyan kom pga gräset och sen är hon ju snart 9 år!

Nu är det dags för bullbak! Har storhandlat på Willys, alldeles för mycket pengar till bara ingridienser. För baka får jag göra själv.

Lilla Lee är duktigt sugen på att antingen få vara med eller äta bullar. Det sistnämnda är nog mest troligt.



Världens finaste pojkar och hundar!



Det har jag. Var ute på hundpromenad och bestämmde oss för att ta oss till stenberget. Hundarna älskar det, barnen tycker det är superskoj! Så varför inte! Passade på att ta lite bilder med Hipstamatic.

 

 


Mat!

Känns som att jag bör hitta på en ny favorit snart. Lär tröttna inom kort skulle jag tro, men fan vad gott det är! :D


Bonde Lee?!


Idag fick det bli Ellingerundan på förmiddagen. Sen hann jag inte mycket mer än att städa och sen var det dags att hämta kidsen :)


Lee var sugen på att jaga en traktor. Daisy var den som var mest trött av oss alla tre. :)



Smoothies!



Jag kör stenhårt på smoothies till frukost! Gottigt! Det med bär, nötter, frön mm. :)


Denna är dock duktigt onyttig men, den drack jag i söndags ju! Då var det mer acceptabelt. Dessutom hade syster och jag precis bokat resa! :D


Kvällsmat!



Keep on!


Jag har världens bästa syster!



Så det så!

Blir man inte underbart glad när man kommer hem från kyrkogården och känner sig lite matt. Man har en lägenhet som behöver städas, köket ser förjävligt ut och man bara orkar inte. Så, då kliver man in i sin lägenhet och det luktar nylagat kaffe och hela lyan är städad! Det är de små sakerna som gör det! :)

Love my sister! Tack systeryster! Du är finast!


To the graveyard.



Trots att det gör så ont i magen och att stegen blir så tunga så ska jag dit idag. För idag är det hans dag!
Det är fler som fyller år idag, Grattis till er! :)

Wellwell, It's a beautiful day! Ska idag nörda mig på Willys invigning med Ida och alla kidsen ikväll. Spännande. :) Ida bjuder på glass om hon vinner de där 1000 kronorna  hon tävlar om. Vi och alla andra bönder. Malmöfestivalen är INGET, idag är det Eslöv och Willys som gäller.

Nu ska jag masa min kolasega rupma upp ur soffan och iväg.


Simma lugnt!


A drop in the ocean...


Efter en dag på jobb..



Så skypar jag med Pernilla. Bästaste bäst! :)


En bokhylla på mitt ansikte?



Jag kan likabra ställa en bokhylla på mitt ansikte för det skulle säkerligen kännas bättre än att bara ha ett ständigt tryck i bihålorna, en täppt näsa och ja.. en fucking jävla förkylning på G. Vet inte om jag ska skylla på barnen som börjat dagis eller om det är vädret eller någon annan med bacillusker som korsat min väg. Någons fel är det i alla fall och inte är det mitt!

Men, helgen har varit bra och måndag är strax över. :)

Imorgon är det Malmöfestivalen, dock med jobb. Jag har hört att Lasse Stefanz rockar fett! Imorgon ska det buggas! Eller något. :)

Inte för att de har ngt att göra med ovan, men jag har världens finaste vovvar! :)

Mr Bruce Lee

 

Miss Daisy.


Färg


Idag har vi sprungit runt på stan, jag och barnen. Strumpor, spel, vattenfärger, vin och godis har inhandlats! Nu sitter vi och spelar ett utav spelen. Så roligt alltså. "Fånga ballongerna" Klassiskt jävla skitspel som jag själv minns att jag spelade som liten och dessutom roades utav. Man slår en färgtärning och ska samla ihop alla färger man har på sin bricka.

Barn roas, jag roas inte. Sen ska skitungarna fuska också! Slår dubbelt, LÄGGER tärningen så de får rätt färg! Rumpnissar!

Lite vattenfärgskladd också har jag stått ut med :D

 




morgon.


Kaffe, do not feel beautiful. Pigg snart förhoppningsvis.


3.e dagen.


På tredje dagen infaller en deppression. En nedstämdhet, pissigt humör, och känslan av att bara vara skit. Man kan under dagen vilja ignorera allt, gömma sig under sitt täcke och bara försvinna. Känslor utav många är vid ytan och minsta lilla så fäller man en tår eller slår en yxa i mordet. Väligt varierande. Man kan få för sig att ignorera vänner, stänga av mobilen och sura. Världen är ond.  Det botar man med trevliga vänner och vin!


Fuck mens! Men en ursäkt till att dricka vin och snacka skit! :)




Lyfter stock och sten.


Finner massa maskar, ryggradslösa djur, skalbaggar och annat slemmigt snuskigt vidrigt levande.

-Mamma, titta en mask! Var är dens ögon? Säger Egil i extas och flyttar daggmasken allt för nära mitt huvud.


Jodå, jag och barnen var ute och vände på stenar och stockar för att se livet där under. Barnen tycker att detta är skitskoj av någon anledning. Jag. klöks. Petar på avstånd med en pinne. Skrek till någon gång då det satt en fastklämd jordgeting på en stock. Urk!

Jag passade så bra in i naturen med mina kineser klädda i regnkläder och jag med ett knallrosa paraply! Festligt. Ska fixa ett par finare gummistövlar också. Funderar på hunters rosa. Why not lixom!? :)

Devin plockade även lite näsor som han tyckte var dunderkul! Dock klibbar dessa inte fast så bra nu som de gör på våren. Men han hade kul med sina neeeesor.

Nu bär det dock av till jobb. Se ya!







red red wine..


Hemmalagad potatismos, from scratch, serverades idag med ungsstekt fläskfile och sås. Jamina kom på besök och åt middag med oss, lite senare kom även en tokig Anna Maria och åt upp det sista.

Efter ett halvt nervsammanbrott på mina små olydiga två så gick vi och köpte godis. Mensvecka = godisbegär!

Nu sitter vi, jag och Jamina, och dricker vin och smaskar godis. :) Gottigt värre! :)



Frukost med de bästa!




Världens bästa killar om jag får säga det själv och det får jag! Devin fixade mitt kaffe idag och visst fick han instruktioner men han har talang ;)


Lite småskoj får man allt ha! :) Tokfisar!


Nu larvar vi vidare och sen får vi se vart dagen bär! :)

Så väljer du rätt bland budorden...


Då var det slut med sommarkort och billigheten att resa runt. Mitt huvud har slutat snurra och får inte fortsätta. Hade ju varit skönt att kunna jobba på onsdag! Snurr i snurr, trodde att kräket skulle komma. SÅ mycket har det snurrat idag. Golleaktigt!

IKEA
har besökts idag. Blev stalkade av Kasper, vi gav igen med att ropa ut en saknad kasper i högtalarna. Skoj! Var lite jobbigt att hålla sig för skratt då vi bad om det men jag kunde! :) Han var ju faktiskt försvunnen.

Föräldrarmöte har ägt rum idag, vuxenpoäng! Fick besöka nya förskolan där barnen börjar imorgon. Fin fint. Vattenlekrummet, där kommer jag finna mina barn. VARJE DAG! Extrakläder i mängder, JA! Men barnen kommer då verkligen att trivas!

Hundarna kom hem, trötta. Barnen kom hem. SAKNAT! Jag försöker fundera ut varför jag fick en cosmopolitan tidining utav barnen och deras pappa med omslagsrubriker som "Få honom att satsa på DIG", "Sex-synka", "Tricken som gör dig höstsnygg", "Så väljer du rätt bland budorden". Det behövde visst jag.  Hur ska jag ta det lixom? Jag fick inget direkt svar till varför jag fått tidningen heller. "Varför har ni köpt den? -höhö jag vet inte. -Tack"








procenten av helgen



Summa summarum, i procenthalt en mycket trevlig helg. :) Massa folk, nya, gammla igenkännbara, bekanta. Malmö, Köpenhamn(hellerup), Eslöv. Öl, mat jordgubbsvin (aldrig mer).

Ny tröja. Stupid. Förvirrningar. Äsch.

Nu. Måndag, nya tag, pridefestivalen i Kph( vem fan pallar ta sig till sthlm lixom?!), snart malmöfestival och massa annat nytt! Nice.



Dricker ölen på golvet @ Maos Lyst.  Är fo...

img_8350 (MMS)

Dricker ölen på golvet @ Maos Lyst.  Är fortfarande duktigt bakis men jag tar med bakfyllan in i en ny berusning. :) Snart middag, ah, matkoma komma skall! Matberusning. Ser massa gott ut som dykt upp på buffebordet här! Snart kommer Annican också! Det ska nog bli en trevlig kväll här i Danmark :)


On the bridge!

img_7216 (MMS)

On the bridge!


One Melonas.  Två blev för tungt denna bak...

img_6375 (MMS)

One Melonas.  Två blev för tungt denna bakfulla dag. Så en fick stanna hemma. Men nu åker jag och min melon till Danmark! Wiho!  Hello Maos Lyst!


Trött och frusen. Ser väl en aning sur oxå...

img_0172 (MMS)

Trött och frusen. Ser väl en aning sur oxå men det är jag inte. Är bara trött och orkar inte resa mig för att laga kaffe. Jobbigt ju.


Då blev det mörkt igen.

img_0884 (MMS)

Då blev det mörkt igen.


Pippi har ställt upp denna regniga dag!


Fyra små barn roar man bäst med Pippi på de sju haven! :)



Det har varit full rulle idag. Har roat fyra barn under förmiddagen. Regn, så Pippi Långstrump på de sju haven fick ställa upp. Sen har det varit matlagning, presentjakt och kalas.

Nu har jag äntligen en lugn stund. Barnen slocknade direkt när vi kom hem. Jag sitter nu med färg i håret och... ja det är väl dags att skölja ut skiten innan håret blir svart. Var lite trött på mitt hår, orkade inte ta mig igenom processen med att bli ljus så jag tar den enkla vägen och gör det brunt. Hoppas jag..

Skölja ut det vare ja!


Hardcore trampebåtning!


Tuffa brudar som vi är så sket vi fullständigt i vädret idag, hämtade vår sushi och tog oss en trampebåt o det blåsiga och småregniga vädret. Vi parkerade båten under ett träd och förtärde där vår sushi :) Mysigt värre!


Visst hade lite mer solsken och mindre blåst inte varit helt fel. But we did it hardcore!


Till det här med dating...

 



Jag hade ju tänkt vara på dejt nu, kanske några. Inte en enda jävla dejt har inträffat. Jag kankske ska öppna ögone för mina möjligheter och göra något åt saken. EN dejt har jag haft, om man kan räka en dejt på skype som det :P'

Fina herrar bor alltid för långt bort, eller så missar jag varenda en här i närheten!?

Är de inte svin, otrogna och idioter så är de blinda kalla och dumma i huvudet! I alla fall vad jag stött på. Visst har man träffat en och annan fin men thats just friendship I guess. :)

Hösten kaske kan vara prefekt för dating?! Eller?! Äsch... Det händer när det händer!




Ja.



Helgen som var svishade förbi och snart är det en ny!:)

Jag och barnen har haft en fullspäckad helg, folkets park, Malmö City Horse Show, Bio (cars 2). Har helt enkelt varit fullt ös. Har även själv hunnit ta hundarna på en tur. Fikat med Emily och hälsat på Mr Hansson.

Idag, såhär halvvägs tills nästa helg är det tänkt att ta sig an en  sommaraktivitet. Trampa trampebåt i kanalen med Emily, sushi och vad vi hoppades på, VACKERT VÄDER.

Det är ju höst! Hej halsduk! Not kiddin! :)

Så, det först. Sen runt hörnet väntar en kväll på Debaser, en kväll/natt i köpenhamn på Maos Lyst hos finaste Pernilla och sen blir det jobb på söndag. Sitta hemma, åh nej!



Jag har haft en dejt.  Med Anna Maria! :)

img_9312 (MMS)

Jag har haft en dejt.  Med Anna Maria! :)


Jag har hjälpt Anna Maria att tvätta henne...

img_3301 (MMS)

Jag har hjälpt Anna Maria att tvätta hennes bil. :)


#&¤"%/#"!


Jävla ölreklamer säger jag! Är sjukt sugen på en kall i solen! Jävla sommar, jävla mörker, jävla kyla!

#&¤"%/#"!

Ge mig vad jag vill ha! Lite sällskap till ölen ska det vara också!



"Och det är unicef som ger henne det här som finns i flaskan..." Fuck alla jävla barnbye, fadder och whatever det är för några reklamer! Det där i flaskan kostade kanske fem öre medans reklamen kostade några hundra tusen om inte mer.



Så är det!


Jag tror Lee är sugen på min blåbärsfrukos...

img_4623 (MMS)

Jag tror Lee är sugen på min blåbärsfrukost :)


Det vackraste jag vet...

img_7212 (MMS)

Det vackraste jag vet...


Do you remember that guy that gave up? Neither does anybody else.



Do you remember that guy that gave up? Neither does anybody else.

Sparar en, bara för att plåga mig själv lite ibland. Why not lixom?! Jag kör på en "in med det gamla och ut med det nya". Vilket inte är det lättaste. För ibland handlar det om att radera personer ur ens liv, eller att glömma personer som valt att radera en själv ur deras liv.

Att göra det gör baskeligen ont och det är duktigt svårt. Att man kan halla fasaden fin och putsad är en sak, men ibland faller det. Utan att någon ser. Ibland ser alla.


Hej höstdepp! FUCK YOU!

Analysera mera bor hos mig nu tydligen.

Sen fattar ingen, inte ens jag själv! Så spännande! :)

RSS 2.0