Varför?


Var i helvete är den där pennan när jag behöver den för att skriva ner något fort? Varför har jag skrivit in min ena sons födelsedag 1 månad för tidigt i min kalender?! Varför ser här ut som en krigszon då jag faktiskt städade igår!?

Och varför sitter jag på röven framför datorn fortfarande!? Och varför har jag en kalender som inte räcker året ut?



Resten av vad jag undrar om varför idag ska jag nog hålla tyst om.


Jag har i alla fall ändrat min sons födelsedag i kalendern. Hög musik är igång och jag ska återigen röja här.









OMG!



OMG! Jag dör så bra Greys Anatomy är. Varför jobbar inte jag på Seattle Grace!? Ah, blodskräck! Så var det.


Såg nyss senaste avsnittet och känner mig som en riktigt löjlig... sån brud som är helt tokig i serien och kan allt om den. Riktigt så är jag inte. Det är sant.  I alla fall, om ni inte fööjer serien som den sänds i USA så bör ni inte fortsätta läsa..

Så, som den töntiga tjejen jag är just nu sitter jag och väntar på att Callie och Arizona ska krocka med något då de kör iväg på sin mysaiga spaweekend! Visst fan krockar de! Precis efter att Arizona frågat Callie om hon vill gifta sig med henne.. JAG DÖR! Callie är ju gravid oxå! OMG!



Åh herregud vad jag skäms, men fan vad Greys är bra!!

Man kan om man inte försöker.



Se på fan!Hur usel än jag är med växter så lyckas jag när jag inte försöker. Min lilla dammiga kaktus eller vad det nu är, den blommar!! Vilka gröna fingrar jag har, helt otroligt! :P Växten finns bara för att krukan är fin och för att växten skulle vara lättskött. No shit! Kan inte minnas att jag en enda gång har vattnat den.

Tjusigt va?!






Simon says.



Simon says: Too much to do
Simon says: Keep up? Don't even bother!
Don't even bother



Just do!










Jag behöver en bredare design. 600 räcker inte! Vilket problem. Nu är det dags att städa lägenheten. Ska bara ut med mina djur först och kanske finna någon frukost. Har ingen c-vitamin hemma heller! GALET!

Dags att få ordning på denna dagen!


Ha en fin!

Man bestämmer själv när man varit duktig?


Min hund kör någon stirr/tigg tävling med mig.

5 min, sen har jag filmat henne i ca 1 minut. Hon

anser att hon förtjänar godis efter vår promenad ikväll.



Nu är det fan bara gnäll. Sorry!





Måndag! Äntligen eller? Jag hoppades faktiskt på det men nu kommer istället denna veckan bli otroligt lång. Inte för att jag har mycket jobb inplanerat utan mest för att jag har så mycket att stå i, kolla upp och.. jag kräker på allt så mycket det är. Har inte hunnit äta så mycket jag redan suttit i telefon. Fann en liten drickyoughurt i kylen, som dessutom var barnens (miniliten) som jag hann få i mig innan jobb. UH!



Nåja, hoppas på en paus någon kväll. Lite kärlek, vänskap, kanelbullar och rödvin!


Nu blir det hemmagjorda hamburgare all the way! Mums!



Hästa pållen!

 

Horice.

Hästen som är lataste lat, dummaste dum och rätt trist. :)

Det är han jag springer brevid på måndagar.

 


noll.




Nu har jag missat BB! Dags för uppdatering! Tycker det är rätt nice att det finns folk med duktigt lite att göra.

http://bbelva.blogg.se/



Amen och god natt!





Bild: Jag

Btw. Vår, på riktigt, tack!


Humorn är på topp!



Ska ut o solen med kidsen. Sen bär det av mot Malmö igen. Jag är fortfarande hes, mindre trött. Solen skiner!

Här. Roa er.


Earth Hour.


Oh oh! Glöm inte släcka lamporna! 20.30-21.30. Släck, inte tänd!





Matproblem




Varför beställde jag pizza? Rätt onödigt, men jag slapp laga mat till kidsen. Barnen blev dessutom rätt glada, pizza får man inte var dag här inte. Jag däremot, bakis och inbillningssjuk om vad jag var sugen på.

Jag är inte pizzabakissugen, så. I väntan på pizzorna så äter jag min sallad med oliver och fetaost istället. Orkade inte tilllaga kyckling. Kanske kan blanda den med pizzan sen?

 

Pling på dörren och pizzorna har landat. Lukten av dessa får mig att vilja lägga upp en pizza själv.

Barnen hoppar dock av glädje, men vill inte ha min pizza. Tonfisk är ju nasty. ;)

 

 

 


Som en zigenarkärring efter fem wirre...



"Mamma, prata ordentligt! Prata inte så!"


Hemkommen efter fredagens bravader i Malmö. Mindre trött än vad jag borde vara. Tänka sig. Kan jag klara mig på 2 timmars sömn? Var natt? Tänk vad mycket man hade kunnat få gjort. Amazing! Jag hade kunnat göra underverk och blivit en superkvinna!

Nä, men jag kommer falla snart.

Igår blev det Annicas balkong, herrans massa vin och sedan babel. Någon gång under tiden vi satt på balkongen så var det något som fick min vackra stämma att inte riktigt låta som den borde. Jag mitt dumma huvud, äsch jag var full, gillar det och snackar på.


Idag låter jag som en zigenarkärring efter fem wirre! Eller jag har, just nu låter jag inte särsklit mycket och Devin han tycker att jag är tramsig som pratar så och jag bör prata ordentligt.

Heshet är något som är hett. Me like. Kan inte låta bli att gilla det lite, det samtidigt som det börjar bli duktigt drygt att göra sig hörd!



Nåja, det var det allt värt!  ;)



Mot kvällen.



Efter lite hit och lite dit så ska denna damen nu bege sig till Malmö där det ska bli vin på Annicas balkong och sedan lutar det åt Babel! Vi får väl se.

Har lagom bråttom nu, har bara inte riktigt fattat det än.

Sjukt dålig bild, men min systemkamera ligger fortfarande i graven. Så ni får kisa eller något om ni inte ser. :)

Om ni nu vill se.

Jag, ikväll.


Feeding time!


Lita kylling på sallad. Mah lansh todahj!

 

Spännande va? ;)


yeij!



Solen skiner bakom molnen, men det gör inget. Jag har två små solstrålar hos mig här som lyser upp vareviga dag! Se det underbara! Var det underbara! Lev det underbara!



Bob Hund – Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss







C-vitamin är en bluff!!



God morgon btw. Har sovit otroligt dåligt inatt tack vare någon kvälls och nattförkylning som har hoppat på mig! Föjävligt. Snuskigt, äckligt! Eller så inbillar jag mig bara?

Fuck förkylning och C-fucking-vitamin är fan en bluff! Eller så är det bara att min överkonsumtion utav denna vitamin har fått allt att slå över och sluta fungera! Nä, det är en bluff! Eller så har mitt immunförsvar blivit kasst sedan sist jag var sjuk. Sux.


Nä, jag håller fast vid att C-vitaminen har svikt mig vid detta tillfälle! ITS A FAKE!



Jag måste ju ha någon att skylla på! Inte fan är det mina dåliga val utav tunna kläder och jackor de senaste dagarna, NEJ!



Dessa spetsshorts.



Dessa spetsshorts? Är det bara jag som ser att dessa ser ut som underkläder? Riktigt gamla underkläder. Dessa shorts har exploderat överallt, eller är det bara jag som lagt märke? Nåja, trots det fann jag ingen enskild bild på dessa utan en bild på en hel outfit.

Ja, hennes outfit är söt, men jag kan inte låta bli att tycka att det ser ut som om hon glömt något..

Bild: http://www.fashionsalade.com/mellowmayoness


M som i MUMS!




Imorgon är det fredag. Det gick väl fort? :) Alldeles snart helg!

Jag har haft en rätt ok dag, ett halvjobbigt möte och sedan har jag fikat med mor min, promenerat i den galna blåsten med hundarna och bakat med barnen.

Nu sitter jag med ett glas vitt, barnen sover och kanelbulle har det mumsats på kan jag lova. Oerhört gott! :) Sedan luktar det så jävla nice här! Både i trappen och här hemma.


Mmm.. Mums!


Kanelbulle.... mmmm...

 

 

 

 



Gång på gång!

whoop whoop! Se där, redan onsdag!


Jag drömde att jag drömde, om dig. Förjävligt att vakna. Real life sucks!


Inte allt i verkligheten suger, men just vissa saker som man inte kan göra något åt.


Idag fick jag en reminder om att jag borde klä mig mer trots att det känns varmt ute. Har vaknat av halsont inatt och är lite smått hes nu. En läxa man lärde sig förr men glömmer var gång våren kommer på nytt. 

Jag har redan glömt igen...

Så, moder natur! Lite högre temperatur och mindre blåst (för seriöst vad är blåsten bra för? Vem fan behöver vind i sina segel nu?)! För jag tänker då inte ge med mig. Dumdristigt eller ej, nu ska skåne ha vår!




Inbillningsnjuter.



Brrr fy fan vad det är kallt nu! Det var varmt ett tag.  Typ mellan 12 och 15. Sen blev det kyligt igen. Jag har varit ute nu till 17 och är rätt kall. Får drömma mig bort till varmare världar, titta på mina beställda sommarkläder och inbillningsnjuta. Underbart.

Snart är det dags för att laga kalops. Har aldrig provat det tidigare men det är lagom simpelt att göra, dock tar det 1-2 timmar eller vad det stod i receptet. Hoppas på under!



Aja, jag får laga mat och dricka vin rätt länge :)

Råkade bara....



TRÖTT! Tog mig till solariet (har inte brännt mig denna gången!) och efter det en joggingrunda. Pust! Nu ska jag hinna duscha och göra vid mig innan det är dags att hämta barnen. Det inom en timma. Sen tror jag att jag råkade klicka hem sakerna från H&M i föregående inlägg!!

Hur fan råkar man shoppa? Jo, man heter Anna och brukar låtsas shoppa genom att lägga massor av saker i kundkorgen (shops online då) för att sen bara stänga ner sidan. Inte idag. Idag fullföljde jag hela... och nu ångrar jag att jag inte la mer i kundkorgen! Inte att jag rååååkade... Haha...



Typ dessa.. Så söta! :)

 

 

 






Vill ha!


Jag har just nu stora shoppingbegär. Eller ja, det har jag alltid. Jag vill ha vår och sommar så jag kan ha andra kläder. Jag längtar! Kikar runt på H&M som har massor som jag vill ha! Otroligt. Give me! And here it is...



Långklänning - 199

Skor - 399

Sandaler - 99

Klänning (Vit) - 349

Skärp - 99

Stråhatt - 59.50

Sjal - 199

 

Allt H&M (Shop Online)

 

 

 


Har man inte något får man köpa det.



Tisdag, snart så! Vaknade lagom tidigt i morse och solen sken och ja.. Det får ju en på gott humör direkt! Underbart! TIll och med barnen var hyffsat lydiga idag. Underbart!

Efter att barnen var klädda och fått frukost så...


Jag: Jaha, vad ska mamma ha på sig idag?
Devin: Byxor!
Jag: Vilken färg?
Devin: ROSA!
Jag: Men, jag har inga rosa byxor...
Devin: Då får du väl köpa rosa byxor!


Jo, om man vill ha rosa byxor. Jag tror nog att det är Devin som vill ha ett par rosa brallor egentligen. Men ja, har man inte det så får man väl köpa det. Det är så Devin ser det i alla fall. Han har ju inte helt fel gossen.

Så, nu ska jag fundera på vad jag ska hitta på idag. Gå ut är ju ändå definitivt!



Strumpbyxor = Superhjälte?!


I Lördags. Eftersom min kamera inte fungerar så tog jag kort med min mobil, Iphone 3gs har inte någon så värst bra kamera. Sen så blev det inte så många kort. haha..


Barnen hade i alla fall saknat mig när jag kom hem. Så båda killarna ville vara med mig på allt jag gjorde. Vilket innebar att dansa runt i klackar, sminka sig och ha strumpebyxor på sig. Även locka lite hår. Strumpebrallorna hade en helt annan betydelse för Devin än för mig, Devin blev en superhjälte. Vilken är dock oklart.

Eller så är det så fint att han ser mig som en superhjälte och därav den tanken... Yes, I will keep on dreaming.

 

 

 

 

 

 

 


Varför är verkligheten så elak mot mig?



Jag drömde att min kamera fungerade igen. Det var bara bländaren det var fel på, skiten slog ut hela kameran.

Verklighet, kameran är fortfarande stendöd. Inget funkar alls.

Jag drömde om hästar. Favoriten från yngre dar levde och jag hade tagit hand om den gamla kraken. Sen hade jag en underbar hopphäst av den bästa klass.

Verklighet, jag sprang återigen brevid en brukare på dennes ridlektion.

Jag drömde att jag var kär, hade fjärilar i magen. Personen jag var kär i var underbart vacker, snäll, humoristosk och helt jävla underbar! Det var vår och pirr och purr. Fåglarna kvittrade, solen sken... (you get it?!)


Verklighet, vaknade till kallt blåsigt väder, ingen brevid mig i sängen, sneglade på dildon i byrån... Kassera dig kanske? Du ger mig inte vad jag vill ha! Sen är det inte en jävel som kan skynda på våren! Global Warming? Så fan heller.


Varför är verkligheten så elak mot mig!?



En vacker dag... :)

 

 




Då är det snart helg va?!



Måndag och snart är det ny helg igen, i alla fall spurten till den har påbörjats. Det rycker lyckligt i partynerverna, trots att jag bara igår var helt slagen efter Lördagens bravader.

Kom hem från Stockholm vid halv sex och då var det bara att sätta igång med att göra vid sig. För Bror och Lolita skulle ut och jag skulle banne mig med!

Ja jävlar, spets och vin och öl och skynda skynda. Lyckliga långsamma jag tog saker i min takt för att sen inse att tåget går om 10 minuter och jag var 15 minuter därifrån (gångväg). Snabbare än vinden gick jag med 140 steg i minuten mot stationen, hann precis.

Sen efter några om och men fann vi en plats på La Grappa där det blev mat för min och Lolitas del och även öl. Senare begav vi oss till Wonk där jag hade så jävla roligt! Fann vänskap hos två gay killar från Danmark som jag inte förstod mycket av vad de sa. Sjukt kul hade jag i alla fall! :D



Kvällen fortsatte sen men den låter jag vara oberättad. Jag kan nämna att efter tre så hände INGET bra. Speciellt inte om du är en full och tjurig, lättretlig, Anna. haha...


Ska vi ta vistelsen i stockholm nu också? Sparar den. Tyvärr åkte jag hem tidigare än planerat, men jag hade i alla fall trevligt det jag hann vara där! :)


Så, det var en lite update. Nu ska jag allt handla lite mat. Blir gryta idag, kalops eller något i den stilen :) Tänkte jag tills jag tänkte efter. Klockan är mycket och jag har inte ett jota till det där hemma. Det får allt bli imorgon.

Vad ska jag äta idag då?




Jag, idag. Typ nu.






Har ni sett den?!


Har  ni sett Morning Glory? Ingen så värst imponerande film men jag blev kär i en klänning Rachel McAdams bar i någon slutscen. Den på bilden här  nedan. Hittade ingen bättre bils på den och jag fattar noll hur man tar printscreen på min dator. Så, ni får se filmen istället ;) Nåväl. Klänningen. Jag vill ha den. Eller, en likadan eller liknande i alla fall! :)

Åh... Vill ha ha ha ha! :D


 

 


Uppdrag väcka Matte!



Kan du inte vakna nu? Det är fint väder jag vill gå uuuuut! Snäääälla!

Daisy är inte den enda som stirrar på mig mornar som denna (bakis till tusen med ångest). Hälge kan stå över mig, Lee kommer och hoppar runt i sängen som en dåre och Alfons försöker komma upp i den. Alla har ett syfte.
VÄCK MATTE!

För hur lätt är det att sova när någon stirrar på en?



Right now!



Är i Malmö, lilla torg, La Grappa.  Äter med Lolita medans de så kallade männen bara dricker öl.

 

 


Rör mig utåt. Snart så.

Åter från Stockholm. Ja, redan.


Får inte rätt på någonting. Eller jo det får jag. :) Dock inte kameran, pissmögskit! Nåja, detta är det bästa jag har att komma med. Snart färdig.

Hemkommen för några timmar sedan, ombytt på tre kanske två. Snart ut i Malmö med bror och Lolita! Hej svej!

 

 

Vin vin vin mera vin... Ska kanske börja gå snart? Tåg om 30 minuter. Se ya!

 


Sötaste idag!!! 

img_9147 (MMS)

Jag är på väg hem från Stockholm, solen skiner och det suger att sitta inne då! 2 timmar kvar sen är jag framme i Lund. Ikväll får det allt bli vin! Oh ja! :)  Ja, bilden! Fick ett mms av pappa Roger. Egil och Alfons, bästisarna har somnat i soffan. Sötaste söta!


Lots to do.


Då packar jag väl en väska. Lika lätt som vanligt. Eller ej... har INGA kläder men jag tror att jag lyckats knåpa ihopa lite. Får duga annars finns det allt affärer med kläder i Stockholm, om jag nu skulle saknat något.

Nu har jag massor att göra. Ska på utvecklingssamtal för båda killarna på dagis, samt handla och ta mig ut med hundarna. Packa färdigt väskan är också på planeringen.

Jag är urusel på att packa! Se ya tonight Stockholm! :)


 

 

 

 

 

 

 


Go Green!!

 

 

 


Det eller det.



Jag har inte missat hela dagen, jag har bara skippat att blogga. Har varit iväg med Devin hos logoped, ute och tränat med hundar, njutit utav lugnet och glott film!

Jag...

Är arg på myndigheter och allt som där hör till. Fundera på vad finkläder är och rotar igenom min garderob medans jag beslutar mig om jag ska strunta i Movits! och fara till Stockholm istället. Försöker få mina barn att lugna ner sig (sockerrus).


Woho!










God Natt.





I brist på annat...


Jag är så uttråkad att jag har så tråkigt, så tråkigt så att jag bakar maränger. Sockerkick, javisst! Vet inte vem som ska få äta detta. Är inte särskilt förtjust i maränger. Jag bara fann något oviktigt att göra, i brist på annat lixom.



Jag är nog mest trött.


 

Marängerna är rosa och vita. Jodå, jag gör det lite festligt också! Heja mig!

 

 

 



Trötta pojkar, frisk luft gör under! :)



Lite smått frusen så är jag hemkommen efter lek i parken med mina kids, Linda och hennes pågar. Tog oss dit direkt efter att ha hämtat våra små på dagis. Så, det har varit en lång dag för killarna idag. Barnen är nu helt slut och medans jag lagar mat somnar Egil. Devin är rätt nära på det han med men Jackass 3 håller honom uppe. 

Ja, jag visar mina barn helt fel saker! :P

 

Egil han somnade ja...

 

 

Devin ville kramas.

 

 

 

 

 

 


Mango, mongo, miffon!


Två av tre Mangos är nere. Av min tidigare erfarenhet bör jag inte äta den tredje. Det resulterar i magknip. Dock var mina mangos större då än nu så jag kanske klarar mig!?

Det är så gott ju!

Idag var jag och kidsen sena till Dagis. Av någon anledning så satte sig herrarna emot allt vad jag sa. Till slut kom vi iväg och jag tog Hälge med mig. Sen gick jag och min lilla svarta hund och handlade.

Jag försöker få lite ensamtid med mina djur, en åt gången. Inte lätt när man har fyra. När det väl går är i alla fall Hälge exemplarisk och jag blir så stolt över honom när det för en gångskull är min hund som går tyst förbi och håller sig snäppet bakom och precis brevid mig när vi möter ett gäng bjäbbande hundar som av någon anledning har idiotiska ägare och står MITT I HELA JÄVLA GÅNGBANAN! Idioter. Där står miffona med hundarna som hälsar på varandra i sträckta koppen och skäller. Gollar!


Ja, mina hundar kan också bete sig som miffon men JAG gör inte det. :) Inte på det viset i alla fall.


Ne nu ska jag sluta gnälla, mysa i soffan istället och sedan ut med djur igen! :)



Hälge, den fjärde juli 2009

Måndagsmys




Mysmåndag med mina små hundar. Underbart lugnt och mysigt. Förutom Hälge som börjar bli lite pipig nu inför kvällsrundan klockan nio. Han hade bara ro att mysa i 10 minuter typ.

Först la jag mig själv. Sen kom Daisy, sen Hälge och till sist Lee som la sig vid fötterna. Alfons, han kommer inte aöltid upp i soffan och ännu mindre ner. Jag är en elak en och kör på att kan man inte så får man inte. Jag vek undan från den reglen en gång, då glömde jag Alfons i soffan och fick sedan tvätta soffan. Mindre kul.



Go nuts!



With Dumle. Såg reklamen och fick en otrolig craving efter dessa, trots att det är en nyhet och jag aldrig ätit dessa. Jag kunde dock känna hur gott det skulle smaka. Visst fan hade jag rätt! Goda! Mycket goda!

Snart trist vecka så då har jag rätt till att släppa efter på mina cravings. Får springa något extra varv i spåret imorgon ;)



 

 

 

 

Mmmm... men tre bitar sen vart jag tjockt mätt påt!


Kom igen och kom med!



Movits! Spelar nu på fredag, på Babel, i Malmö.


Facebook?  http://www.facebook.com/home.php?filter=lf#!/event.php?eid=140696945996909&index=1


Annars,

VAD: Movits! (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 18 Mars, klockan 20:00–23:00, på scen 21:00
ENTRÈ: 120 kr + 15 kr i förköpsavgift. Förköp på http://babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18). 150 kr i dörren.
ÅLDER: 13 år, efter 23.00 20 år



Luleås stolthet Movits! slog igenom såväl i Sverige som på andra sidan atlanten häromåret med sin med extremsvängiga blandning av gatuswing och hiphop. Skivan “Äppelknyckarjazz” spelades non stop på radion och helt plötsligt stod Movits! på talkshowen “The Colbert Report” inför 1,5 miljoner tittare.

Blandningen mellan Benny Goodman-swingen och texterna om politik och livet som fattiga musiker gick hem både här och på andra sidan atlanten. Live svänger det som bara attan och det går inte att låta bli att dansa.

I mars 2011 släpper Movits! sin andra platta. Bandet breddar sig en aning musikaliskt men bjuder fortfarande på med extremt tunga rytmer med Jivin Johans pricksäkra texter.



Allt saxat från inbjudan via facebook.


Nå?


KOM IGEN!


 

 

 


Ett försök.



Fortfarande inte helt dunderpigg, men det är allt bättre idag än igåg. Tack och lov. Börjar dagen med mina grabbar och en film med Nicke Nyfiken! Ett försök till en mysig måndagsstart! Ett försök i alla fall..


10 minuter, sen tröttnade barnen.


 

 





Tragiskt trött.



Jag somnade efter min bakpotatis medans barnen tittade på film. Sen har jag sovit heeela dagen, för inte vaknade jag efter att filmen var slut. Barnen har lekt med sin pappa, tack och lov.

Jag är inte längre gjord för dessa utekvällar, men det är allt värt det. :) Dock undrar jag hur jag ska orka springa imorgon. Återstår att se.

Nu ska jag bara kunna somna igen, vilket jag inte tror blir något problem.  Sen blir det måndag! :)



Jag, för kanske 8 år sedan. :)



Maten!



Inte så märkvärdigt men mäktigt gott en dag som denna! Bakad potatis med tonfiskröra.

Mmmmm.......









Välbehövt och grymt!


Träningsvärk! Ja, jävlar vad vi dansade! Debaser var rätt jävla nice igår! Fullt med härliga folk, några miffon men så mycket mer underbart att dessa knappt märktes av. Underbara vänner och bara nice!

Sen deckade vi alla tre i Alex säng efter lite nattamat med vår nyfunna vän. Ja, jag åt inte nattamat så jag är grymt hungring nu. Hemma i Eslöv igen och än har jag bara fått i mig apelsinjuice. Dock är det bakpotoatis med tonfiskröra på G. Orkade dra mig inom affären innan jag skulle gå hem. Sen slapp jag gå hem då snälla Gabbe erbjöd mig skjuts :) Nice! Tackar för det! :)


Nu ska jag ÄTA! MAUD!



Allt som allt.



Hemma efter en lite kaosartad dag. Det har väl varit okej, men det har varit liv och rörelse hela tiden. Ändringar i planerna och hit och dit. Hoppas att min mamma är nöjd i alla fall. :)


Förutom att jag mår lite smått illa efter den nedrans smörgåstårtan så är jag nöjd. Jag hittade ju min klänning så ja, det får väga upp! Sen älskade barnen att bowla så det ska vi lätt göra fler gånger. Killarna har inte provat det innan, men det var en lyckad premiär :)

Devin lyckades med att göra en sån vurpa. Han kastade klotet, råkade glida ut på banan och föll sedan på rumpan. Hemsk mamma som jag är så började jag skratta. En klassiker, det måste man få skratta åt! Haha.. Stackars liten. Han skämdes nog mer än vad det gjorde ont.


Nu är jag slut, jag är hemma och har öppnat min baginbox! Skiter i att jag är själv. Fan vad gott det är med vin. Sen ska jag faktiskt ut och dansa ikväll. :) MissarSäkert (Säkert – Vi kommer att dö samtidigt ) men inte Alex och Tessi! :) Så nu ska jag chilla med mitt vin, locka mitt hår och klä mig i min finsöta klänning.

Pernilla ogillar mig, men pernilla... Jag älskar dig! :) Puss







VIN!


50år, bullar och annat. God Morgon!



Morgon. Har precis satt degen till frukostbullar som ska ätas hemma hos mor min som fyller 50. Dock ska jag själv inte närvara för jag har hemska hundar ;) Ingen hundvakt, 3 hanhundar som gärna märker revir då man är hemma hos andra.

Dock blir det bowling vid 14 och sedan mat någonstans.


Ska försöka hinna köpa den där klänningen också. :)


GRATTIS MAMMA PÅ 50 årsdagen!





Borde gjort det...

Jag hittade en dödligt söt klänning idag på Carlings. Mmsar Pernilla i smakråd, givetvis hade den damen även slängt ett öga på den innan mig. Så hon tyckte ju inte att jag skulle köpa den.

Men nu är jag en sån som skiter i om vi har likadana klänningar, jag menar halva landet går runt i likadana skor. Typ.

Carlings imorgon? Det hinner jag va?! Jag tror att jag MÅSTE ha den.


 

Carlings 349. Varför köpte jag inte den idag?! WHY!?

 

 


Vad är en fontänorgasm?!



Jag blev hemma utan sällskap. Därav inget vin men lite choklad hade jag hemma, kvar sedan resan hem från norge! Så lite har jag gottat mig.

Kikar nu på "Varning för barn" på 3an. En aning skoj var det faktiskt! Rubriken därifrån, då en flicka går omkring och ställer frågor till ett "skolarbete" till random personer på stan. :) Hade dock hellre haft sällskap och vin till det, programet. Fan. Sällskapssjuk till tusen! Även vinsugen!

http://www.tv3.se/varningforbarn
<-------------------.



på + och panik.



Hemma. Sedan en timme tillbaka på ett ungefär. Jag shoppade verkligen inget alls. Plussade bara 600 kronor på ett par skor jag reklamerade. Sen drog jag hem lite vin visserligen. Så nu har jag massa vin hemma. Sådär lite för mycket. Borde dragit hem lite sällskap också.


Men jag MÅSTE ha ett par skor. JAG MÅSTE! Panik imorgon kan jag lova! PANIK!


Som en gammal tant.



Brrr.. It's cold out there. Har varit iväg en sväng med min mor och Devin. Trots att jag åkt bil och varit inne den största delen av tiden så är jag hemma nu och fryser till tusen. Kalla jävla pissiga vindar.


Nu så, om ca 1 timma, ska jag vara lite barnledig, träffa syster och åka med henne till NOVA! Ska reklamera ett par skor och sen ja. shoppa om något finnes att shoppa! :P

Men nu ska jag bara njuta av min varma kopp te och se på Daisy som sitter på soffkanten som en katt och tittar ut genom fönstret. Söt nöt.


Hm.. Mer och mer börjar jag likna en gammal tant. Igår skällde jag ut tre småkids som sattoch hängde i trappen. Jaja, det går ju bara åt fanders! Tant Anna. 







Kul Kille!



Devin är bra skoj ibland. Han vet om att detta är skydd till skorna när det regnar. Bra söt är han iaf! Ett skoskydd på skallen i syfte med att roa oss andra. Han har väl lite humor grabben!












Frukost!



Fredagsfrukost med mina nästan nybakta bullar och underbara barn. Hej FREDAG!






Stevie Wonder leder oss ej dit vi ska.



Klockan är på tok för mycket för mina små att vara vakan, men vi har ju så skoj. Lite smått så hoppas jag på att killarna sover lite längre än vanligt imorgon. För det hade ju inte skadat.

Nu så dansar vi mot sängarna till tonerna utav Stevie Wonder. Hoppas på att dansa rätt. Pågarna verkar inte hitta i alla fall.


Mycket riktigt
. Herrar små fick allt ledas till sängs. I varsin säng är båda nu och jag hoppas på att snart få ha total tystnad här hemma. Sen ska jag allt ta mig an min bok! Boken som jag inte vågade läsa igår, men som jag faktiskt ändå läste. Det till ca klockan 2 på natten.


Nu är det tyst och jag ska krypa ner i min säng med min bok och en liten stackars vovve som inte riktigt är som han ska.

Finaste Lee. Bruce Lee

 

 

 









Det luktar...



Nybakta bullar, nyss öppnat ugnen för att ta ut dessa. Det luktar underbart gott! Nybakta bullar, bröd kakor, dofterna utav det är underbara! Så, nu luktar mitt hem godaste gott. Fattas bara att det ska vara skinande rent efter att jag slagit runt med mina skills i köket! :)


 

 


Mer dubbelhaka än vanligt



Torsdag alleredan. Den kom med ett underligt snöväder, tankar om att framkalla foton till ett fotoalbum eller göra en fotobok. Den kom med ytligt svullen hud på vissa ställen, jag tror bestämt att det faktiskt var något fel på solariet. Där var säkert en skylt upphängd eller något liknande som jag, i mitt upphetsade tillstånd om att att äntligen få sola, missade.

Seriöst, jag har mer dubbelhaka än vanligt och ser ut som någon medicinskt drogad komapatient, svullna ögon (förstår inte varför), på vandrande fot.

Nåja, medans jag intalar mig det och funderar på fotoalbum elelr fotobok så tänkte jag baka. Kanelbullar, frukostbullar (havre) och något annat. Skulle ju satsat i backarna idag men där är så lerigt idag. En godkänd ursäkt utav mig.

Jag hade kunnat ge er en bild på hur jag ser ut men jag skäms för mycket för det. :) Nu, i affären kändes det verkligen som om att allas blickar bara drogs mot mig. Så var det säkert också.


Då sätter jag igång. Har inte mer tid att spilla! :)




 

 

 

 



Vad att göra?!



Jag är rastlös, otroligt uttråkad och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Lyssnar på Movits! på spotify. Känner just nu en energi till att kunna spendera kvällen, natten, med att dricka vin och dansa! Det är säkert bara en förträngningsinbillning. Egentligen vill jag fortsätta läsa min bok, men den har blivit sorglig!




Var i säng kl 21. Vad i helskotta ska jag göra i säng då? Kan ju inte somna. Jag är sjukt sugen på vin! Att korka upp en flaska nu. ensam, känns väl inte riktigt så lockande. Varför har jag inte en baginbox hemma!? För att dessa tar slut. Eller för att jag sällan köper en baginbox. Anser att det är livsfarligt om man inte är minst 4 som ska dela.

MOVITS! Kanske så ska jag inte lyssna på fartfylld musik som ger mig mer energi och ryck i benen.





Jag vill ha!



Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Är lite smått förälskad i dessa skor. Bianco 600 kr. Funderar på om jag vågar köpa skor med så hög klack. Risken finns att jag inte använder skorna då. Jo, klart jag gör. Dock inte i allas sällskap :P Pernilla får stå med megafon tex så jag ska höra henne!


Äsch, det är snyggt med långa tjejer?! Eller hur?! :)


Får se om dessa kanske kan hamna hos mig snaras.

Skorna är btw snyggare irl.

 

 

Sen vill jag ha den där fina söta romatiska somriga klänningen jag såg på Mango i Oslo. Jag har försökt att söka i var vrå utav Mangos hemsida men kan inte finna den där. Får se om den kan finnas i någon Mango butik i de större städerna här! Den klännigen kommer att hemsöka mig i mina drömmar ett tag. Tills jag finner den eller i alla fall finner en liknande :) Har inte ens en bild på den!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Inte än.



Hemma efter en dejt med Pernilla, handling och hämtning av barn. Sitter nu, ensam vid köksbordet med massa bananskal och tomma yoghurtkoppar. Inget barn som ville plocka undan idag. Istället får jag höra ljudet utav en låda med 100 (+) småbilar hällas ut på golvet.

Får hoppas att kidsen i alla fall städar upp det själv.

Nu känner jag resultatet av solariet. Trots mina knappa 10 minuter så har jag blivit röd. Hur fan!? Det tog tydligen bättre än vad jag tyckte. Var ett tag sedan jag solade ju. Aja, det lägger sig och sen kan jag fortsätta bygga på min bränna :)


Hälge på stranden 08.

 

Sommar, värme. Inte riktigt än, men istället för att se vita flingor falla från skyn så hör jag regnet, smattra mot fönsterbläcken. Mycket bättre! :)


Jag tror nog att jag håller mig till att ligga.



Cykla i motvind, sux. Feta hemska gråa moln i skyn, sux. Jag i solglasögon denna dag, pinsamt.

Eller inte, solat har jag gjort, i ett sådant solarium där man står upp. Lagom långtråkigt. Nog för att det redan är rätt trist att sola men att stå upp och göra det. Nja, jag tror nog allt att jag håller mig till att ligga istället! :)


Hoppla! Nu är det dusche och snart ska jag glassa lite till. Pernilla kommer till stan, hon är redan på väg. Got to hit da shower!


Tjing.





Sunshine!



Det är rätt härligt att vakna upp till att solens stråla letar sig igenom persiennerna och lyser en i ansiktet. Ibland i alla fall, när det är dags att vakna och man har fått sova ut och inte har några större måsten än att bara njuta av dagen! Underbart!


Barnen är på dagis. Hundarna har varit ute. Jag, jag går och solar tror jag.

 

 

 


Kvällen försvann...



Jag har trots min trötthet haft en trevlig kväll med mina pojkar som nu sover sött i sina sängar sen någon timme tillbaka. Hade planer på att ta ett varmt bad då min egentid på kvällen föll in men på något vis slungades tiden iväg och jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Jo, det vet jag.

Jag har suttit lite smått försjuknen i min bok (man säger så va) och i mina tankar. Insett hur mycket jag saknar vissa personer. Vänner som är långt bort. Vänner som inte längre finns. Vänner jag träffar allt för sällan.

Men lycklig är jag som har två vackra underbara pojkar som får mig att må bra vilken regnig dag som helst! Att dett inta alltid finns tid och annat som är viktigare att prioritera är ett faktum. Vi gör alla våra val här i livet och desas får vi stå för.

Äsch, nu ska jag sluta babbla. Plötsligt deppiga kvällar suger.




GOD NATT!

Puss!

 









Dagens I-landsproblem.


Skulle kunna kalla detta för det. Så det gör jag också.


Jag vill verkligen sola. Få lite färg och på så vis blir jag lite mer piggare, pepp och fräsh ;) Mina planer var att sola imorgon, men kom på att jag får ju inte sola mitt knä! Det knä som blev brännskadat för 5 månader sedan. Hur gör jag då? Räcker det att jag dränker det området i en solkräm med överdrivet hög solfaktor?

För låta bli att sola har jag inte lust till. Är trött på mitt vinterbleka jag!



Det jag skulle säga blev inte sagt för än sen.



Det är internationella kvinnodagen idag, även fettisdagen. Till det har jag ju fått en flaska vin, var även nära på att köpa blommor till mig själv. Är ju inte var dag det händer. En gång om året om jag minns rätt, på min födelsedag. Då köper jag dock inte blommorna själv.

Men, jag var för snål för att köpa tulpaner. I alla fall när det inte fanns i den färgen jag ville ha, dvs rosa ;) Lila fanns där visserligen, men då hade jag behövt rosa och vita också till för att blanda och det hade blivit en dyr historia.

Jag är åter i tankarna om att ge mitt hår en ljusare nyans. Har inte kommit till ett slutgiltligt beslut än. Funderar på det, blir det ljusare så måste jag ju se till att det hålls ljusare. Orkar jag hålla koll på utväxten?!

Rött?


Ett glas kanske?! ;)




Jag tror att jag bara tänkte gnälla lite om hur trött jag var egentligen. Det och visa att jag och Egil fjantat oss framför webcamen.






Snabb start.



Denna dagen började snabbt. Hann knappt vakna innan jag var iväg, dessutom vaknade jag allt för sent. Kidsen skulle vara på dagis klockan nio, tio över åtta vaknade jag och Devin medans Egil fortfarande sov. Det var upp och iväg. Vips var allt gjort och jag var på tåget till Malmö för att möta upp Pernilla för lite frukost (för min del), shopping och lite catching up.


Espressohouse och en del andra butiker fick vårat besök :) Och jag måste ju bara säga, vilket underbart väder!


 

Min typ frukost och Pernillas tydligen inte allt för ätbara Cupcake!

 

 

 

Nu har jag och barnen kommit hem från dagis och en stund i lekparken med Linda och hennes pojkar Elias och Isak. Tackar för en trevlig eftermiddag, och vinet (som jag fick av Lindas Man då han dök upp, så tack Daniel) ;) Nu ska det kokas soppa! För trots underbart väder så är det rätt kyligt frammåt kvällen må jag säga. Mina händer höll på att trilla av, för jag valde att vara vantlös då jag ansåg att det var lite för varmt för dessa. Tji fick jag!

 

 

Så, soppa! Ha det underbart!

 

 

 

 

 

 

 


Jag vill inte vara med längre!



Dödstrött är jag, ungarna åkte i säng för en timma sedan och jag hade planer på att somna direkt. Så blev det inte. jag fastnade på tv4 och "En unge i minuten". Ett program där det föds barn :)

Det är sjukt hur man, jag, kan minnas hur allt kändes och var när mina små kom till världen. Smärtan, väntan, lyckan. Då barnmorskorna sa till mig att vara tyst (skrek en del första gången) för jag skrämde faktist de andra på avdelningen. Eller då jag sa att jag inte ville vara med längre, att han kunde stanna inne.

Allt som allt så var det ändå rätt underbart och jag, när jag ser sådana hära program, faktist tänka mig en gång till. Sen imorgon när kidsen vaknar och här är liv och fart så har jag väl glömt det där.

Men ja, själva förlossningen är en upplevelse. Rätt jävla häftigt.

Egil och jag.

 

Nej, nu ser jag det där skedet när ungen är på väg ut och allt är i ett mellanläge. Så jävla nice var det nog inte ändå! Haha...

 

 

 


Nej, det är en pojke.



Det luktar vitlök i mitt hem. Eller som Devin sa, Det luktar mycket. Ja, mycket vitlök. Har dränkt både kyckling och rotfrukter i det. Mums! :)

Försökte shoppa med kidsen, till kidsen innan. Det som vi fick med oss hem var en tröja med massor utav bilar på till Devin och en mössa. Den också till Devin. Han skulle promt ha den ;) Killen gillar paljetter! So!?

Söt är han i alla fall och lycklig över sin glittrande mössa. Dock tror jag att han bara kommer att ha den hemma. För han ville inte ha den på sig ute. Folk kommer snart tro att jag ljuger när jag säger, nej det är en pojke.




Vårtecken i spåret.



En timme i spåret med några få pauser för kast med stor pinne. Hade med mig finaste Hälge på turen som var så duktig så. Jag fann mig några vårtecken också! Dels är våren faktiskt i luften här nere i skåne och små vintergäck(!?) tittar fram under marken. Dessutom var det härlig gegga på vissa delar av spåret.



Jag är nu seg och trött i benen efter alla backar, fryser gör jag oxå. Vilket jag gör ofta någon timme efter träning av något slag. Eller så kan det vara för att köksfönstret är öppet och resten är inbillning. Jag vet inte.

Nu har jag alla mina små hemma hos mig och det är strax dax för mat. Trodde jag i alla fall, innan jag såg att jag missat att sätta igång ugnen och maten fortfarande var däri, frusen.

Så, en kvart till då!






Ett försök till att ta en bild på mig och Hälge. Nästan bra.





Ser ni? SER NI?! Ja jag använde hipstamatic kameran. MEN SER NI!????














Fortfarande för ful för färg tv och nu shoppingsugen.


Måndag och helgen är över. Funderar på hur denna veckan ska kunna mäta sig med helgen som varit, men jag har mysiga kvällar med barnen att se fram emot och det är ju guld värt.

Jag har ett stort sug av att åka till IKEA, var visserligen på ett IKEA i Oslo men jag handlade ju inget och jag känner att jag behöver handla. Jag har nog ett stort shoppingsug överhuvudtaget. Vill ha en ny jacka och barnen behöver nya kläder. Ett par nya skor till utekvällar är nog rätt välbehövligt skulle jag tro.


Nu vet jag vad jag ska göra, förutom att ha mysiga kvällar med barnen! :)

God Morgon!!!





Fortfarande för ful för färgTV ;) Svartvitt is da shiet!


Bang the DJ?!



Hang the dj, ett evenemang på Debaser. Det är väl en gång i veckan och var gång får jag en invite till detta. Dock fick jag kolla två tre gånger på texten idag. Bang the dj?! Say what!? Bang? Nej, hang.

Min tydligen snuskiga fantasi försvinner inte.


Det hade ju varit ett jävla fel evenemang att gå på i vilket fall som helst. Det blir ju mass... nånting. Nej, äckligt!



Åter till mantrat "Döda hundvalpar"




Mer än jag borde veta.



Jag känner mig som värsta BB nörden, trots att jag inte tittat på BB på hela helgen och inte ens nu. Trots det så vet jag ALLT (kanske inte allt men mer än vad jag borde veta)! Men det är bara tack vare någon som har mycket mindre att göra än jag, tydligen, och uppdaterar allt som verkar vara något värt att veta ang BB-huset ;) Kanske inget är värt att veta egentligen, the real life is here!

I alla fall..


Här är min källa till att veta mycket... Det om ni intresserar er. Jag förstår er fullt om ni inte gör det. Jag själv bryr mig inte ett dyft. Inte alls, inte ett dugg. Zero, nada, nicht!

Här!
http://bbelva.blogg.se






Omättlig, rastlös och lite smått något annat.



Då var denna damen hemma igen. Lite halvt levande i en boks värld, lite kvar i helgens trevligheter och rätt mycket hemma. Fysiskt i alla fall.

Mitt huvud skapar underliga tankar och knasiga påhitt. Som tur är har jag ingen att spilla dessa för nu. Eslöv har en underlig påverkan på en. Det är här tokigheten kommer ifrån tror jag, eller så är det bara jag?!

Sen är jag konstigt nog sugen på party, eller bara sällskap och vin?! Eller så inbillar jag mig bara, kanske ska jag byta min musik till lite mer kvälls och sänglägevänligt men någon har lagt in Swingfly – Me and my Drum på nästan alla mina spellistor på. Visserligen går den att ta bort men det är ju jobbigt och sen är det liiite roligt att ha det kvar ;)

Det tills jag tröttnar!







200 sidor senare...



Jag är rätt förvånad att jag lyckats läsa så lite, 200 sidor. Det i en bok skriven utav en av mina favoritförfattare Marian Keyes. Boken, Är det någon där?. Verkar inte bättre än att jag är lite ringrostig i det här med läsande. Dock har jag fått tillbaka lusten att läsa igen. Denna boken lämnas då inte halvt oläst på diskbänken inte!

Jag har bara 350 sidor kvar att läsa, och det i min takt 7 + kanske fem timmars läsning. Jag ska dock försöka ta vartenda tillfälle till att läsa. Har en hel drös med böcker där hemma, även hos pernilla tydligen om hon inte tröttnat på denna förbannade kasse med litteratur och helt enkelt kastat eller givit bort den, som alla väntar på att få bli lästa.


Nåja, 200 sidor senare och jag är förbi Helsingborg. Lund nästa sen blir det nog allt ett Pågatåg till Eslöv!


 

Just nu. Aningest trött och ful i färgtv. Därav svartvitt! ;)

 

 


Jobbiga brudar bak och hem igen...



Sådär. I'm back in da blogg buisness. För nu har jag tid att blogga igen. Lust dessutom. Jag har ju faktiskt haft trevligare saker för mig.

Nu är jag åter på bussen efter en underbart trevlig helg i Oslo med Andreas. Tack :) Det är väl lagom trist att åka hem till Eslöv igen, speciellt när det är så vackert väder ute. :)

Jag hade ju hellre spenderat dessa 7½ timmar ute i solen istället för på bussen. Men här sitter jag ändå, framför samma jobbiga brudar som jag satt framför då jag åkte till Oslo. Hur kan jag ha sån tur? Sån tur att denna gången är båda brudar antagligen lite bakis (hörde tidigare hur dem babblade om hur full den ena varit igår, så full att hon hade sluddrat. Hörde även deras prat om varför ALLA busschaufförer röker och varför den ena bruden ALLTID bir "best friend" med ALLA taxichaufförer, medans den ena bara sa A A  A A A, det på göteborgska) och sover, vilket båda gjort sen en halvtimme efter resans start!

Det är säkert härliga töser! Men det där a  a a.. Nja, det är tröttsamt för en annan medresenär som mig att lyssna på :)

Nåja, jag har just nu vad jag behöver för att ha det helt okej resa; dvs tysta brudar bakom mig, en bok choklad och musik i örona! Like!







Då närmar vi oss.....



Nu tror jag då att vi närmar oss Göteborg. Jag har inte jätteskoj på bussen och sätena är inte allt för bekväma. Solen skiner här i alla fall vilket gör en lite gladare, men jag sitter ju fortfarande på bussen. Sen är det nog rätt kallt ute. Allt är fruset, massa is från klipporna. Uhh.. Nä, då är väl bussen rätt bra ändå just nu.

Jepp, så uttråkad :)



på väg



Då är jag på bussen till Oslo och av någon anledning känner jag mig stressad. Varför har jag inte den blekaste aning om. Jag menar, jag är på bussen och bussen är inte framme för än halv åtta ikväll, tidigast. Varför stresskänsla?!

Jag känner mig iaf inte längre ensam om att inte kunna packa en väska för en helg. Jag packar för mycket och kan inte ens komma på vad jag ska packa. Så är det fler som gör, och ännu mer. Sen är jag kvinna, så det rättfärdigar min väska. :) Och nej, jag har inte en stor resväska för en helg, jar har bara en ryggsäck. :)

Glömt ngt har jag nog NOG inte gjort. Jo, mina andra skor.

12.14 bara 7 timmar kvar.



Mysigt på morgonen.



Detta är bara så mysigt. När lillkillen kommer in på mornarna till min säng och kryper ner. Han somnar, vaknar och kramar om mig, tar min hand. Han är för gosig lilla Egil.

Right now!


 

 


Svär gör jag.




Jag hann ut lite på stan. Dock bara för lite mat och annat väsentligt. Just nu är jag trött och lite smått virrig och har verkligen inte koll på mycket. Försöker packa en väska utan att ta med mig onödigt mycket, men det är så trist att bestämma nu vad man ska ha på sig i helgen.

Sen vettefan vad jag ska åka i. Jävla bekymmer. Jag ska gå och lägga mig snart och hoppas på att hustomen eller nån har packat min väska när jag vaknar imorgonbitti. :)

Hoppas att jag har en hustomte.

Ska gnälla lite till först. MIN KAMERA FUNGERAR INTE!!! :( Jävlahelvetsjävlatristamögskitfan! Jag har svurit många gånger. Självklart är garanti och allt skit väck. Make my day, fix my camera!




För trött för att shoppa.




Det är tokigt vad jag inte orkar. Jag orkar inte shoppa. Trots att jag bestämde mig för det. Sminket for på och kläder likaså, sen hamnade jag i soffan med en mango och lite musik. Det fick duga och sen blev det tvätt, sen blir det tvätt igen och sen så blir det till att hämta barn.


Min tvättoutfit, som skulle vara min shoppingoutfit. Dock har jag insett att den är trevligare att tvätta i. :)

Blir lite shopping sen kanske :)




Trött, tröttare, Anna.



God Morgon! Jag är trött till tusen men klockan har slagit dags att stiga upp så det är bara till att göra det. Kidsen ska till dagis och jag funderar på att spendera två timmar till shopping innan det är dags att tvätta. Det eller tvätta hundarna. Tvätta, bada kanske man säger ja. Hundarna luktar illa och jag ska vara borta hela helgen.

Illalluktande hundar vill man ju inte komma hem till, heller inte lämna bort. :P Sen så är det rätt trevligt att shoppa och tvätta hundarna kan jag göra sen... Kanske.

Dags för dagis.

C ya! :D



På besök i Sagovärlden och Älmhult.



Klockan är sent och vi har nyss kommit hem. Jag Ida och barnen skulle till Kristianstad för att gå på Regionsmuseet och titta på Elsa Beskows Sagovärlds utställning.

Ida stressade från jobbet och glömde all mat hon handlat på en bänk i Lund. Hennes sambo skyndade till stationen med deras dotter och jag tog mig iväg till stationen med mina barn. I allt skyndande så hann vi alla i tid till tåget. Väl på tåget pustar vi ut.

Vi åker och åker och åker förbi hässleholm, nästa Kristianstad då. Eller inte. Hel Älmhult! Konduktören kom och kollade våra biljetter och reagerade först på Idas biljett. Ska ni till Kristianstad?! Heeelt fel håll!

Så, vi fick åka allt som allt en timma extra typ.

Tillslut kom vi till kristianstad efter vändan i Älmhult och ett byte i Hässleholm. Dessutom med rastlösa ungar. Vi hittade en pressbyrå så lite nytt ätbart kunde handlas och sen hittade vi även museet! :D

Givetvis hade jag otur med min kamera och har bara pissbilder från min Iphone. :(









Hit dit här där.


Trött det är jag allt! Det blev inte inköp i stan idag. Tog det istället lugnt och åkte sedan till Hjärup med Tessi, Ida och Devin :)

Lite fika och trevligt hos Camilla :) Tack för idag! Gillar vekligen såndana eftermiddagar.

Nu ska jag sova. Har lite att göra imorgon.


God natt!

:D

Hundar, ljud, gamla gubbar och dålig sömn.



Gosse vad jag sovit dåligt inatt! Jag har vaknat titt som tätt. Inte riktigt hittat rätt inatt. Jag är inte överdrivet trött heller, men jag har säkerligen påsar under ögona och hade säkert kunna sova hela dagen.

Icke! Ska försöka fixa lite saker här hemma och även bege mig ner till stan för lite inköp :) Sen måste jag ha en tvätttid! Det måste jag ja... Ska bara komma loss.


Sitter förresten nu och har det helt tyst här hemma. Hundarna sover och barnen är på dagis. Det är sällan tyst så jag hör sällan grannarna, men vi hör säkert ;) Dock så hör jag nu en hund som ylar, stör inte mig men det klagas på MINA hundar när det finns fyra hundar till här i trappen. Mina hundar är dessutom sällan ensamma och jag vet vilka ljud mina hundar för. Filmar nämligen mina fyra små vänner när jag är iväg utan hundvakt, vilket är ytterst sällan.

Men nu ylar denna hunden, kan inte lokalisera var det kommer ifrån men det låter i alla fall som en ledsen liten hund som inte vill vara ensam.

Då menar jag, är det möjligt att någon i trappen ogillar mig? Så att denna personen tar miste på den hunden och mina?! Bara för att!? Det förvånar mig inte :P

Sen vet jag att alla andra hundar här i trappen heller inte är några som är ensamma särskilt mycket. Så varför klaga på enstaka gånger!?

Sen vet jag att det finns bara två här som skulle kunna klaga och det är två utan hundar och dessutom är det fula gamla gubbar! :)


Nä, detta skrattar jag åt, samtidigt som jag irriterar mig något så otroligt mycket. Men fula gamla gubbar.. haha... Skaffa en annan hobby, lussna efter ljud är inte en bra en! ;) Lätt att man blir tokig då!



RSS 2.0