Mums.


Falafel, föråt mig på de för många år sedan då jag var yngre och vegetarian. Har inte alls ätit det sen dess. Idag fick jag lusten till att prova igen. På eget vis, egen design ;)

Jag må säga att det blev så gott att jag har lust att äta det till frukost imorgon! :)

Falafel, "fullkornstacobröd", ruccola, coctailtomater, paprika, rödlök, gurka.

Sen en dressig eller sås eller vad man vill kalla det gjord på Creme fraiche, chilisås och peppar.

Mer simpelt kan det ju bara inte bli. Mums! :)


Åter.


Dokumentera mera. Jag har inte varit på någon dejt än. Jag har istället jobbat som mest, festat och även spenderat underbar tid med mina fina små! :)

Utgång igår med Alex och Emily (som inte hann fastna på någon bild)

 

Picknick med alla mina små i trollsjön idag.

Kineserna vet hur man sitter stilla och tigger. I deras synfält fanns bara mackorna.

 

Mamma Anna idag! :)

 

 



Pinsamma dejter, here I come!


Är man ytlig om man nekar någon en dejt pga att han är för kort? Eller ser man bara till att få vad man vill ha? För det är ju så att man får vad man tar, inte tar vad man får. Tips, kolla längden! Det är rätt jobbigt att hamna på en dejt med en kille som är ett huvud kortare än en själv. Ja, jag bryr mig. Tar jag på mig ett par klackar så ser jag ut som en amazomkvinna brevid den som brevid mig ser ut som en dvärg. Sen är ju givetvis lite kortare killar så jävla söta!

Okej, någon cm kortare kan jag bocka för, men som den där gången när hundtricket på tåget funkade. Jag fick ett nummer, och sedan en dejt. Vi SATT på tåget! Väl på dejtdagen så, ja killen var inte över 160 och jag är 179!

Nu har jag väl inte varit på dejt sedan jag så fint blev dumpad. Träffat andra har jag väl gjort men en klassisk dejt, lite sugen är jag!

Sen är väl dejtande allmänt jobbigt också, om det inte "klickar" direkt, inte ens som vänner. Det kanske är bäst att mjukstarta med någon man känner!? En övningsdejt?! haha.. Nej, det blir aldrig detsamma ändå.

Pinsamma dejter, Here I come! Mest för spänningens skull, sedan återgår jag till vinpimplandet på min balkong. :)


Klaga.

Jag fick inte som jag ville i föregående inlägg.

Nu har jag fått gå ut med hunden själv, värmt mat själv, valt en dålig film själv och fryser själv.

Jag ligger nu i soffan med täcket uppdraget högt, jag har huvudvärk, jag orkar inte resa mig och hämta piller, jag orkar heller inte stänga balkongdörren så det blir lite mindre att frysa, byta film är ett ännu större projekt.

Sen vill jag ha glass och choklad!


Jag behöver en passopp!




Idag vill jag komma hem till en nystädad l...

img_8779 (MMS)

Idag vill jag komma hem till en nystädad lägenhet, maten serverad och sedan få skeda till en film. Den som ställer upp kan komma till mitt jobb och hämta mina nycklar så ni kan påbörja matlagning och städning. Just de, det måste handlas också!


.

img_0200 (MMS)

.


Buzzador paketet har kommit!  Kom med i ka...

img_3136 (MMS)

Buzzador paketet har kommit!  Kom med i kampanjen med nya Dove express intensivbalsam. Time to buzz! :)


Jag var..





Tydligen berusad i onsdags.


Då var det dags att tömma kameran.



Eftersom jag inte har varit tillräckligt effektiv när det gäller min systemkamera. Dvs se till att den funkar igen så har jag haft min lilla sketna kompaktkamera, även moblikamera. Sux. Nå, har inte tömt den sedan den 26.e Maj!

Så here you go...



Två glada pojkar på Egils födelsedag den 26.e maj! :)

Krogsvängsbilderna jag hade hoppar jag över utav förklarliga skäl.


Ett stycke Daisy, hemmkommen från min mor efter sitt löp! Finaste flickan!


En hel hög med ungar som äter glass.  Det är INTE jag som friserat Egil!


En Devin åkandes/körandes Radiobil i Malmö FP. Behöver jag säga att ungarna älskade det?!





Jag har fler bilder.. Denna var på gränsen. Haha... Finns värre, tänka sig, men dem håller jag för mig själv! haha.. Så allt som allt så var detta inga dirket spännande bilder.


Att dricka in på tidig morgon...



Att fortsätta med att dricka när man kommit hem klockan fem på morgonen från Malmö efter en utekväll är inte att rekomendera. Det resultera i att man lägger sig runt tio, vaknar vid fyratiden och sen får städnoja, blir sugen på kebabrulle och sen däckar man efter midnatt och vaknar igen halv åtta en morgon där man kunde sovit såååå mycket längre.


Jag slapp åtminstone äta rullen själv! Tack Steffi för sällskapet! Sen var jag dum, trodde jag, och såg på skräckis efter att Steffi gått. Tack och lov var jag dutigt trött och satt mest med telefonen så särsklit skrämd blev jag inte och då var det inte en så dum idée! :D


Nu är jag på jobb, har jobbat kväll och har natten. Vill bara sitta på min balkong och dricka mitt vin, det är faktiskt väder för det för en gångs skull! var ett tag sedan nu ju! :P



Shall we dance!?


Tillbaka på lördag! Känns inte som att tiden går långsamt direkt. Förutom de där timmarna igår på jobb. Gäsp, förstår inte varför jag inte kan sova länge när jag har möjlighet till det. Mångas problem. Kidsen sover fortfarande. Tro fan det när vi hade disco till halv elva igår ;) Den som väckte mig var alfons "rymmaren". Han var nödig. Sen efter rastning av djuren gick det inte att somna om.



Well, det är lördag och jag jobbar inte. Barnen ska till sin pappa ikväll och jag har hundvakt. Så ikväll blir det inget hemmamys inte! Fuck no! Ikväll blire party! Försöker ragga förfest i Malmö. Vill ha den bästa! :P haha..


Bjud in två vackra singel flickor på förfest! Do it! ;) I Malmö Tack...







Det mest befriande.

img_7070 (MMS)

Det mest befriande idag var att gå hem från jobb efter 24 timmar. De sista två timmarna kändes mer långsamma än veckan jag gick över med Egil! Till slut kunde jag gå hem. Underbart!  Väl hemma blev det städning. Underbara syssla. Sen kom barnen och även alla hundarna. Fyra hundar och två barn stökar ner rätt bra. Så min städning var nästan förgäves.  Mot kvällen blev det film, godis och disco på balkongen. Känns som alla festar runtom här ikväll så vi kunde inte vars sämre. Till barnens förtjusning så satte jag upp min tjusiga ljusslinga    (lite white trash varning men det gjorde barnen lyckliga)  Nu sussar pojkarna sött, Anna Maria som varit här hela kvällen ligger i min säng med telefonen klistrad mot örat och hon bara fnissar <3   Jag har lagt mig tillrätta i soffan och glor på Ps I Love You! I want my own Irish man! Oh!  Ha en fin fredags kväll alla!


2½ timme senare.



Nu då? Jag har varit trött hela dagen, sen nu när jag väl kan sova. Är denna lagom trött då? Nej, hon har en rastlös själ, ett nyfiket inre och retar sig på alla som är lediga!

Försöker hitta en låt att bli kär i, saknar cream cheese att äta och behöver nog någon att krama. Kanske ett ligg också. Kvinnliga hormoner spökar och alla blir söta. Det är ett helvete med ägglossning.


Sen vill jag ut på Debban och hoppa loss, svänga di lurviga. Studsa till det på Babel och hänga i folkets park! AH!





Lättroad.



Känner du den där bagare?
Ja visst. Han bor ju här i stan!

Det var nog dagens torraste. Har haft en rätt kul dag på jobb. Det trotts en rätt smidig bakfylla så har jag tagit mig genom dagen utan större besvär. Vet inte om det har varit lättroade jag eller om det är mina knasiga kollegor som fyllt dage. Lite av varje skulle jag tro.

Men här är det oftast alltid trevligt. Imorgon blir jag till och med serverad frukostbullar. Inte illa det inte! Nu hoppas jag bara att alla sover och att jag kan få sova här inatt så blir det nog allt en bra dag imorgon också :)





Kalas! God Natt!



Det blev vin igår igen.

img_3677 (MMS)

Grillade hos Linns mormor, tog shots, en cykeltur med hund/ar och sedan båten med Anna Maria. Drog en nitlott, AM kammade hem storvinsten. Karma, rättvisa, tur?! You go girl!  Jag, jag jobbar, klagar och jobbar. Ha en regnig torsdag!


Nu.

img_5445 (MMS)

Nu. Frukost med Egil och Nöff. Devin sover än. Lyssnar på P3 morgon nånting. Idioter.


Sommarvin

img_8625 (MMS)

Sommarvin på min balkong med Jamina igår :) mys, men sött sliskigt vin.


Skånes Djurpark 12/7



Det blev skånes. Med Ida och alla kidsen och även lilla Linn! :)




Egil klappar fårstackaren.


Hallå, lever du!?

'
Jag tror starkt på att fåren är drogade! Denna bara låg såhär, i evigheters
evighet! Eller så är fåren totalt sabbade! Kan ni tänka er hur man blir efter
år av folk, skåp, illaluktande idioter (visst nu stinker fåren själv men ändå...)
och massa stökiga ungar som klappar en dag ut och dag in. Ränner i ens hem,
skriker har sig och tar bilder på en, stör en när man sover?!
Eller så är de bara drogade..


Kalvarna var helt stenade! Barne fick klappa i alla fall!


Jag var varken stenad eller drogad, bara trött och gjorde mig inte
alls bra på bild. Egil överraskade mig med kameran. Eller ja, jag rättade
till mitt hår. :)


Myra står och gnider händer och väljer ut ett offer?!


TRAKTOR! Kidsen är överlyckliga!



Jag vet inte vem utav Ida o Myra som var lyckligast :D


Eller så var Linn den som var mest lycklig! :)


Vi fann ett djur. Mårdhund. Lukta skit!


En av de sötaste björnarna jag sett! :)


Ännu en utav de sötaste björnarna jag sett! :)


En ful en fan! Jag gör mig inte som Björn. :)


Ger upp.




God Natt!



Can you dance like this?



Bra skit och kul sak? Typ.




All back, all good. Or!?



NU är jag trött. Eller ja jag har varit det sedan jag fick samtalet om att Alfons var hemma hos AW. Då kunde jag slappna av igen.

Morgonen startade halvkasst, sen kom barnen  och då var det att kämpa sig upp, strax efter att barnens pappa givit sig av så ringer han och säger attt hunden har rymt.  Jag hann inte duscha. Jag som trodde jag bara blivit brun men sen slog det mig att jag inte ens hunnit tvätta ansiktet idag!

Fräknar har jag dragit på mig fler oxå.



ALFONS ÄR TILLBAKA!



HUNDEN ÄR ÅTERFUNNEN! TACK ALLA SOM HJÄLPT TILL ATT SÖKA OCH ATT SPRIDA ORDET! NU ÄR HERRN TRYGG IGEN! TACK!



HJÄLP MIG HITTA ALFONS!



Min hund Alfons försvann från Backagårdsvägen i eslöv vid lunchtid idag. Han är en liten kinesisknakenhundsblandning. Han kan vara rätt skygg. Fånga in honom om ni ser honom!

Det ljusgråa mönstret på honom är nästintill svart nu. Stackarn är livrädd säkerligen! Han har aldrig varit aggresiv, gillar barn och andra hundar. Rädd för vuxna människor allt som oftast.  Polisen är underrättad också så det går bra att ringa dit om ni finner honom eller sett honom.






Försök.



Upp och hoppa. Skaka loss allt som sitter fast och vägrar lämna. Försvinn! Torka tåren och starta dagen! Gör pannkakor till barnen och kom ut på äventyr! Try to keep it up!


Fan vilken jävla dålig start på dagen jag fått! Kräk!



När.



När ens tankar tar en iväg långt bort. Dit du inte trodde du skulle kunna komma. När du vaknar med tårar rinnanades från din kind och minns allt som en dröm, som det var. När du får en smärta i bröstet så oförklarlig och jobbig. När tankarna styr var dag. Du försöker lura bort. Hålla modet uppe, vara sysselsatt. well, I will survive!



Jay Brannan – Half-Boyfriend


I don’t know where we’re going
but i know we’ve gone too far and
i hope it isn’t showing
but i think i love you and
i can’t believe you’re leaving
just when i let you in and
when you had me believing
i could feel again

i could give a million reasons
why we should not be friends
our moods change like the seasons
when my mood ends your mood begins and
you’re a tease, you’re a cockblocker,
you’re a loudmouth bitch, and a big talker,
but that’s okay
you’ll grow up someday.


Ja.



Efter ett dygn på jobb, en sväng till Annelie och sen svängen hem så är denna Anna nu grymt trött! Det samtidigt som jag har en viss rastlöshet i mig. Det blandat med ångest. Ingen bakfylla tack och lov! :) Usch, bakfylla blandad med ångest suger! Så ni vet!

Att sakna någon, suger det med. Försöker lura mig själv med att jag inte saknar, men usch och fy vad jag saknar dig!


Var sååå sugen på vin ikväll, inget hemma och inget någon annanstans. Annelie hittade en flaska hemma. Det var dock gammalt. En öl och trevligt sällskap räckte gott och väl! :)


Nu är jag ledig Mån Tis jobbar ons tors fre och sen ledig Lördag Söndag! Nice!



God natt!



Another Saturday night...

img_3941 (MMS)

Another Saturday night and I.... Im spending my saturday Night @ work! Spännande! :) Hade ju hellre spenderar kvällen och natten med vänner! Ah... Men man får håva in lite cash. Imorgon kl 19 är jag fri och det fram till onsdag! Jeij! + att jag har en ledig helg!   Ha en fin kväll alla! Jag ska väl sova snart.. :)


Är du bekant med termen knullkompis?



Det är en speciell vän, en vän som man knullar.


4o-year old virgin. Tidsfördriv eller en bra film? Tidsfördriv, just nu i alla fall. Är på jobb och har varit här sedna 08.30 i morse och går av 08.30 imorgon bitti. Sjukt spännande med sådana hästpass! :) Tjänar många timmar på en gång så det är visserligen inte helt fy skam om man ska tänka åt det hållet.


Längtar dock till imorgon. När jag slutar för jag vill HEEEEEM till mina pågar! :)


Mousetrap!


På smällen?!

Man skulle kunna tro det om man ser vilken craving jag har på svamp nu. Det riktigt vattnas i munnen vid tanken på en kantarell, champinjon eller en grillad sån där stor jag inte kan namnet på. Ja om jag inte visst bättre hade jag kunnat tro att jag var på smällen! Portabello! Nej, jag är inte på smällen.


Aoooo!



Jag har fortfarande rätt ont i mest hela kroppen! God morgon! Dags för jobb nu om en timme och det i 24 timmar! Hoppla!

Sitter pch njuter av kaffe i mitt kök och funderar på om jag vågar ha shorts på mig idag. Ser rätt varmt ut lixom. 55 min kvar och nu har mina hundar vaknat. :) Även en liten yrvaken Devin gör mig nu sällskap. :)


Ett stycke Roger är kommen och jag lämnar över! Time to work!


@ work


Livet på landet.



Livet på landet är hårt.

En cylkeltur på 3 mil för att hitta en sjö. Helt ok, men vi var två och en cykel och cyklade bara vilse. Vi blev omkörda utav en traktor flera gånger. Föraren garvade nog bara mer åt oss för var gång. Nog såg två bikiniklädda tjejer i 20-årsåldern kul ut där på landsvägarna. Vi gav sen upp, cyklade tillbaka och ringde min kära syster som kom och körde oss till en sjö! Så bada fick vi!


Vi har sett skräckfilm. Se inte skräckfilm på landet.
Vi har spelat dart och det topless.
Vi har duschat i iskallt vatten bara för att vi inte visste hur vi fick igång duschen inne i huset.
Vi fick sen sällskap utav 3 fina. Bäste Annica, Trevliga Anton och en sån polack som är rödhårig.
Vi badade då sauna. Bada inte sauna med en polack. Visst ska man bli piskad med björkris i en sauna, INTE med händer. INTE! Det är absolut inget att rekomendera. Björkris är dock helt okej.


Vi har tittat på kattungar som leker. Ahh.. Det finns inget sötare, inte vad jag kan tänka på nu!








RSS 2.0