Då börjar vi!


Sista dagen idag. Jag har givit mina hundar varsitt nyårsbad och nyårstrimmning. :) Fin fina är dem nu! Bara jag kvar nu. Dock vet jag inte hur pepp jag ska bli idag med tanke på att jag ska jobba imorgon. 11-16 så det är bara 5 timmar men det knepiga blir att komma i tid efter party i Malmö med tanke på alla tågen och en eventuell bakfylla. Beslutsångest. Får skippa spriten och bara vara trött imorgon. Låter bättre :)


Jag brukar alltid vara så jävla sen annars så jag börjar nu! Skål!


GOTT NYTT ÅR!!!




Satsar på nytt!

Snart nyår. Jag har jobbat klart för i år. Var tillslut så trött att jag mådde illa. Kom efter ett besök på bolaget och Domus hem tillslut. Sen har det inte skett mycket. Jag har deppat över nyårsoutfit, över hur trött jag är och hur pissigt året varit.

Jag hoppas på ett nytt underbart 2011. För det är vi fan värda efter ett år som detta. Visst har det haft sina höjdpunkter och underbara tillfällen, men dödsfall hit och dit och annat skit. Nej. Nu jävlar!

Ett nytt underbart år är på ingång och jag ska se till att göra det bästa av alla dagar! Så gott det går! :D

Gott nytt år alla underbara! Vi ses i vilmet! Puss och kram!



Jag bara jobbar...



Hela tiden. Eller ja i alla fall fram till 18.00 imorgon. Jag är rastlös och uttråkad då sysslorna här är få. Jag har fortfarande inte blivit klar med vad som ska göras på nyår. Jag har heller ingen klänning och ännu mindre ett par skor har jag nu insett. Jag har skor men inga som passar till någon fin klänning i detta kalla vädret. Eviga tjat. Eviga gäll. Oändliga problem.

Äsch. Snart dax för kvällsrutiner här och sen hopp i säng för att orka en morgondag också. Just nu är det illa då jag inte är ett dugg trött. Hoppas verkligen att jag blir det klockan nio, senast tio. Sova ska jag göra, sen!



Fina klänningar efterlyses. I alla fall EN!

Jag har vandrat i äcklig snö på lunds gator. In i affärer, ut ur affärer. Jag är trött och seg och har nu inte mer tid till att leta efter vad söker. En nyårsklänning. Jag fann en cardigan i alla fall. Varm till tusen ;) 

Det är dock dåligt med snygga klänningar. Hittar inte ens någon på nätet. Sux. Sen vet jag inte ens än vad som ska göras på nyårsafton. Sjukt dåligt planerat men något finnes säkerligen! ;) Har lite möjligheter, får se vad hundvakter det finns bara! :)

Något händer och en klänning behöver jag! :) Ska jag behöva jaga klänning på självaste nyårsafton!?

Its time!

God Morgon!

Nu kan  jag säga att jag inte är särslkilt rastlös. Dax att gå upp o göra vid sig. Ta ut hundarna och sen bege sig till Lund!

Sen har jag gjort nagot med min datorn helt plotsligt. Knaaas. Har lyckats andra tangentbordet. Datageni!



Tänkte inte längre än så...


Okej, jag var rastlös så jag tänkte att jag ser en film och somnar säkert till den. Idiot. Då ska man slå på en film man sett innan och är lättsam. Inte en film som man sett väldigt många gånger tidigare och aldrig lyckats eller velat slita sig ifrån.

Kort och gott. Jag fastnade framför Dirty Dancing 2. Just love it. Denna damen är inte ett dugg trött, harnu ett sug efter att dansa. Får finna en danspartner och ta några kurser salsa :)



Rastlös ändå.


Trots en dag välspenderad med barnen på Entré i Malmö och även i sällskap med Pernilla, så är jag rastlös och grymt uttråkad.

Jag har gått med tokiga ungar, massvis med shoppingalna folk och tillslut visste jag inte vad jag letade efter eller knappt vart jag var på väg. En tröja på Monki som antaglige kommer bli myströja fick jag med mig hem. Grabbarna valde sitt på leksaksaffären, en radiostyrd bil valde Devin och Egil som är hooked på Monstertrucks valde en sådan. :)

Givetvis har jag jag väntat på försenade tåg och frusit lite oxå. Ömma fötter och trötta ben, men inte är hon nöjd inte. Jag har ett begär att fylla. Det är nog där rastlösheten kommer in. Nåja, imorgon är det dags igen. Utan barn och vi ska ta o rycka i dörrarna så fort det öppnas! :)



5 minuter.


Jag har varit hemma i ca fem minuter efter att ha varit i Malmö med barnen. Hinner sätta mig i soffan och på studs kommer mina kineser och ska mysa. Mina fina hundar. Det är allt underbart att ha varit så saknad några timmar. Hälge och Alfons hade också saknat mig men hade inte ro till mys. :)



Grattis Syster!


Idag fyller lillasyster år, vilket var lite anledningen till att jag tog mig till jägers igår.
Firade henne där. Missade dock kalaset idag pga ehm.. Sjukdom!? ;)

Nåja, Grattis på födelsedagen lillasyster! Härliga 21 år! ;)



Utan förväntningar så blev det rätt jävla bra :)

Ojski pojski vad denna damen är bakis. Har sovit bort i princip, ja rätt mycket av denna dagen. Kommer då inte hålla mig vaken särskilt mycket längre trots att jag vaknade sju nu ikväll. Jefla förrädiska utekvällar! Jag är utsliten.

Det blev Jägersbo igår. Party på hög nivå och galet mycket folk. Jag hade faktist rätt jävla trevligt! Utan förväntningar så blev det rätt bra!

Idag har jag fått ta bieffekterna av en supertrevlig utekväll. Jag är fortfarande bakis. Jag har ont i nacken och jag har min mystiska träningsverk i benen och lite i armarna. Weird. Får börja strecha efter var utekväll snart.

Nu blire något att äta. Har halva laxen kvar sen julafton. Lax it is!




Lax och lussebulle! :)


Dåligt med bilder från julen men det kommer upp :) Sen någon gång :)
Tjing!

Vettigheter.


Nu fick jag helt plötsligt ett otroligt shoppingsug, partysuget sitter också kvar. Därmed en energi som bara kan göras av på just dessa aktiviteter. Ska jag? Denna dagen kommer väl sluta i att jag inte lyckats göra något vettigt utav denna juldag. Gah!

Eller så släpper vi loss shoppingenergin på att åka pulka med barnen!? Heja!

Vad händer ikväll?!



Jag är lite smått rastlös och även sugen på att sova dagen lång. Strunta i att städa efter stöket igår. Diskade trots allt upp igårkväll/natt innan jag la mig. Duktig. Så, idag. Jag tror jag vill ut. Dricka någon alkoholhaltig dryck och svänga och mingla.

Vad händer ikväll? Var är festen? :) Syster ska till Jägers.. Jägers. Sist jag var på jägers var.. ehm.. Stundenten?! Nah, ge mig något annat. Ge mig!





Mätt på matos.


Nu när jag börjar skriva är det enligt klockan en minut kvar utav julafton. Det känns som jag har gått hundra mil för mina ben är så otroligt trötta. Tror inte jag har hunnit sitta ner så värst mycket idag. Särskilt mycket julmat har jag inte fått i mig. Har man lagat mat sedan halv nio i morse så på något vis blir man mätt utav det. Lite surt men det finns ju rester att mumsa på imorgon.

Jag har i alla fall haft en trevlig julafton med en hel den tjo och tjimm. Vid ett tillfälle fick alla vuxna, nästan, huvudvärk rätt så oförklarligt. :) Paket i mängder till barnen, så många att Egil sa NEJ när han fick sina sista. Så fyra paket ville han verkligen inte öppna. Då hoppade storebror och Alaya in.

Daisy är tillbaka. Underbart!

Kylen är nästan lika full som den var igår. Galet. Imorgon blir det sillamackor till frukost! :)

Nu somnar jag snart medans jag halvsitter i sängen och skriver. Fortsätt fira ni som gör. Jag och ,mina hundar ska sova nu. Barnen fick jag i säng halv tolv. HALV TOLV! Får hoppas att tokstollarna sover länge länge imorgon :)

God Natt!





Jag vill inte äta en död kalkon!

Julaftons morgon och jag börjar med kalkonen innan ens barnen vaknat. Tro fan att den är tinad så jag fixar och trixar lite. Sen kommer Devin och Egil upp och får sina morgonpaket och får öppna sista luckan i julkalendern. Lite lagom mysigt.

Sen har jag tryckt in fyllningen i kalkonen och knötet ihopa benen på na! Dax för ett långt besök i ugnen för den lilla kalkonen på 5 kilo. Devin ser den.

-Mamma, är det fisk?
-Nej, det är en kalkon, en fågel.
-Jaha. Är den död mamma?
-Ja, det är den. Vi ska ju äta den sen.
-Jag vill inte äta en död kalkon!

Får väl plocka in en levande och se om han hellre tuggar på den. Kan ju vara lite intressant. Ett litet test sådär. Och ni skulle verkligen sett hans ansiktsuttryck när han såg pippin ligga där.... DÖD!


God jul på er alla! Hoppas att ni får en underbart fin jul!


Nu ska det skalas potatis! Hoppla!


Imorgon kommer hon hem!



Som jag har saknat min fina lilla flicka! Lilla Daisy! Imorgon, på självaste julafton kommer hon hem igen! Träffade henne en kort stund idag då jag var hemma hos min mamma. När jag gick såg min fina stumpa rätt frågande ut om varför hon inte fick följa med mig :(

Men imorgon, då får jag den finaste julklappen :) Plus att jag får fira jul med mina fina små pojkar och resten av min familj!


God Jul på er alla! :) Hoppas ni får en riktigt fin en!


 


Borde jag tillagat kalkonen idag?


Jag känner att jag är aningens sen med att tillaga kalkonen. Får gå upp tidigt imorgon och fixa. Enligt Jamie så ska den "stå och vila" lika många timmar som den varit inne i ugnen. Så, kalkonen får bestämma när det är dags för mat imorgon! :)

Kommer drömma om kalkoner, sviskon och äpplen inatt. Uhh...


Lite diken och så..



Medans fyra dumma brudar står ute på en blåsig, snöig väg och puttar på bilen så sitter en liten flicka inne i den och bara skrattar :)  Förhoppningsvis blir den flickan lite smartare när hon blir stor. :)




Jag är så trött. Så in i helvetes trött. Klockan är ju inte så värst mycket men jag hade lätt kunnat somna på studs om jag la mig i sängen. Men på grund av min egna dåliga planering så har jag inte tid till det. Shame on me. Men jag tror nog att vem som helst hade kunnat vara rätt trött efter min dag. Vet i alla fall en till som är det. ;)


När jag väl väntat färdigt på folk så var vi på väg till Lund i min systers skumpiga bil. Jag, syster, Lolita, Sandra och lilla Nicole. Vi kom till statoilrondellen . Sen var vi ute och puttade på bilen efter att nästan åkt i diket. Var inte långt ifrån kan jag säga. Så, efter några om och men lånade vi min mammas bil istället och Lolita körde. Vi kom då till skarhult när vi insåg att vi skulle få problem hem. Så vi vände. Kan ha varit ett av våra smartaste drag idag!

Så det blev att vi gjorde Eslöv.

Sen har jag ju puttat bil fler gånger idag. Parkeringar, speciellt Ebos parkeringar suger! God Jul!



Dubbade filmer is da shit!


God Morgon!

Klockan sex ungefär vaknade jag, det var helt tomt i min säng förutom en liten ihopkrupen hund. Inga barn som hade smugit in till mig inatt. Men vid sju halv åtta fick jag sällskap av Egil. Så film och frukost i sängen. Dubbad film är det bästa jag vet! Tomtetass och Santa Buddies. Vilken lycka.

Devin han tog sig in till oss sen och joinade till den mysiga morgonen.


Snart dax att fara iväg till Lund om det går. Väntar bara på att folk ska bli klara. :)



Jag gjorde det inte..


Fest. Jag övervägde det. Dem hade trevligt. Jag var hemma. Jag tänkte gå, tänkte öppna vinet och höja basen. Jag är fortfarande hemma. Det är för sent för denna Anna att bli pepp. För sent för att finna orken. Dessutom är jag äckligt vuxen helt plötsligt. Sen så ångrar jag mig och vill gå och sen ångrar jag mig igen och igen. Försöker men faller.

Beslutsångest dra åt helvete!

Den drog åt helvete och jag leker med ett vuxet beslut! Heja Anna!

Ja, jag var tvungen att dela med mig.

Lee skakar, men värmer. Idioter smäller något ute, inte allt för långt ifrån. Idioter. Stackars Lee.


Kalkon, 5 kilo.

Då har dan före dan före dopparedan nästan tagit slut. Jag har hunnit med lite idag, en sväng på stan där jag fick med mig en flaska glögg som jag inte gillar men jag tänkte lära mig. Sedan någon julklapp till barnen och lite bakmaterial.

När jag kom hem tog det inte lång tid innan min bror och hans sambo Lolita kom med en hel del utav julmaten. Massa massa massa. Sen blev det julbak för hela slanten. Pepparkakor och lussebullar. Vi kan nog leva på denna maten allihop i en vecka.

Kalkon, 5 kilo. Hur länge tillagar jag den? Med sviskon och äpple som fyllning. För det fick jag på mig eftersom det blir lite svårt för Lolita att tillaga den hemma hos sig när hon ska hit på julafton. Så den är under mina vingar... utan vingar. :)

Hann mig inte till Malmö :(


Lillejulafton imorgon. Jag har en flaska glögg. Vem delar med mig?  ;) God Jul! :)




Youre so cute Im gonna eay you up!


Man Vs värmefilt.


Det är rätt trist att handla julklappar. Speciellt när det är så jävla kallt ute och man inte vet om man kommer hem med tågen. Det gjorde jag heller inte. Min mamma var snäll och hämtade mig.

Jag hittade några julklappar till barnen, men är definitivt inte färdig.

Nu fryser jag, det är 15-20 minus, mer närmre 20. Jag är iskall och vill ha en värmefilt, en kopp te och.. skippa värmefilten. Någon som kramas är trevligare. Eller? This Charming man. Var är du när man behöver dig?! Varför har du inte visat dig ännu? As. Nä, ge mig en värmefilt! :)


För lata svin är marken alltid frusen!


God kväll! :)




Been there, done that.

Jag försäkrar mig. Låser låset på bommen och sätter galler för fönsterna!! Haha.. Bara om, så är jag fall bulletproof! Kapaoow! Yes, jag är på bra humör. Hög musik, hundarna är tokiga och busar och jag dansar runt så grannarna undrar! Hoppla!


 

Been there, done that, messed around

I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,
been there, done that, messed around,
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,

Chorus:

This time baby I’ll be bulletproof x2

I won’t let you turn around,

and tell me now I’m much too proud,
to walk away from something when it’s dead,
do do do your dirty words come out to play when you are heard?,
there’s certain things that should be left unsaid,
tick tick tick on the watch and life’s too short for me to stop,
Oh baby, your time is running out,
I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
All you do is fill me up with doubt,

Chorus:

This time baby I’ll be bulletproof x14


Bara lite...

img_1927 (MMS)

Jag mår bara lite illa och är lite slö, men jag gick ut idag Ut utanför lägenheten ut i kylan med hundarna på morgonen. Fy fan vad kallt det är ute. Nog för att det var kallt innan men nu trodde jag kinderna skulle trilla av.  Nu väntar frukost och jag ska känna efter om jag är kry eller ej :)


Hett tips på Kyckligsoppa.


Nu, såhär i juletider när ni säkert är trött på all julmat, eller kommer att bli, så kommer jag med detta! Detta är lätt en utav de godaste sopporna jag ätit så jag känner att jag behöver tipsa er om den. Lätt att göra och supergod!

Hittade faktiskt receptet i Arlas applikation till iphone, som rekomenderas, i somras.

Ingredienser

4 port

2 kycklingfiléer, ca 250 g
1 äpple
1 gul lök
Arla smör
1 msk curry
1 krm svartpeppar
2 burkar passerade tomater, á 400 g
1 dl vatten
2 ½ dl Kelda matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongtärningar
1 krm socker
½ tsk salt
½ dl hackad persilja


Gör så här

Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla äpplet. Skala och hacka löken. Fräs allt i smör och curry i en gryta. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt soppan koka några minuter. Smaksätt med socker och salt. Strö över persilja.


Servera med hembakt bröd (eller något gott köpt om kunskaperna sviker där) Gärna med oliver i.


Hitler stjäl stolar.


Tänkte hurra men jag gör det inte än. Jag känner mig rätt bra nu. Har fått i mig lite mat utan att kasta upp den igen. Jag har till och med orkat bråka med mitt ex så då är jag banne mig frisk! Inget dunderbråk, men ett sånt tillfälle där han har en skruv, eller fler, lös.

Hoppas hoppas hoppas jag är kry nock imorgon till julhandling. Känns stressat annars. Håll tummarna! Sen ska Egil INTE få bli sjuk och Devin ska bli helt återställd. Sen kan vi hurra och hoppas på jul!

Så än får vi vänta och se om vår jul suger eller ej!




Heja Eslöv!



Det kan inte bara vara jag som tycker detta är kul att titta på. Mängder av gamla blider på Eslöv. Staden som firar 100 år som just det, stad nu 2011. Länk till hemsidan med alla bilder. --->  ESLÖV!



Min favorit idag. Tror jag.


Det bara är så.


Jag har så jävla tråkigt! Seriöst. Jag har enormt mycket att göra men svimmar nästan av att bara gå till köket. SERIÖST! Varför nu? Jag tycker synd om alla oss som ligger sjuka nu inför jul. It sucks! Ja, det finns dem som har det värre. Har lite svårt att känna sympati för dessa just nu. Nej, det har jag inte. En så hemsk människa är jag inte. Fan.


Jag hoppas att denna sjukan kan vädras ut väldigt snart. Senast onsdag vill jag kunna ta mig ut. Eller så tvingar jag mig ut och smittar hela det julhandlande folket! Någon har ju smittat mig! Nä, jag ska vara frisk imorgon! It's a deal! :)


Dålig karma? Piss of!!





Från Judy till Victoria.


Från Judy Garland till något helt annat... Victoria Secret Fashion Show. Ser reklam för det nu på 3.an och jag hoppas verkligen att jag orkar sitta uppe och titta på det den 30.e. Kommer nämligen jobba ett långt pass den 29-30.

Jag får börja dricka kaffe den dagen. För jag ska då inte missa Victoria Secret Fashison Show! :)

Men det finns ju andra sätt att se den annars. Dock hör det ju lite till att se den då :)



-------


Jag kunde inte hålla mig.... :D Så nu slipper jag oroa mig för att vara trött den 30.e :P Jag kan sova då :)


Och jag måste bara säga! Fy fan vad vackra, snygga, otroligt heta dem är! Raaaowr!








Meet me in St. Louis


Jag överlevde natten och kunde sova hela utan att missbruka min sista citodon. Dock vaknade jag runt fem, gick upp vid sju. Är inte ett dugg trött men jag är totalt orkeslös.

Undrar om det blir någon jul. Jag har inte ordnat något än. Inte en enda julklapp! Ska komma loss och beställa idag via nätet för garanterad leverans innan jul. Att jag inte gjort det innnan. Sen är det väl ut i julhandlen dan innan jul. Dåraktigt, men jag får skylla mig själv. Jag hade ju kunnat planera bättre innan jag blev sjuk.

Mot Lekmer.se....


:)

Sen får det bli Meet me in St. Louis med Judy Garland.


 



Musikhjälpen.


Och för att tala om sjukt. Eller bra, helt otroligt. Musikhjälpen, Barn är inte till salu,
har samlat in över 12 mijloner kronor!


Sjukt.



Nu ska jag gnälla! Inte för mycket för då spyr jag igen. Japp, jag har fått magsjuka eller kräksjuka eller vad nu för hittepo det är. Det är synd om mig och alla andra som har skiten eller har haft. Jepp, jag mår piss.


Så, det blev inget Malmö igår heller.

Idag tittar jag på musikhjälpen hela dagen, bara en timme kvar ungefär av deras vecka och 11 miljoner har samlats in! Galet!


Älskar den som liten, hatar den som stor.


God Lördags kväll!


Igår blev det sent, idag sovmorgon. Rätt underbart! Dock så blev det lite skynda skynda efter allt morgonslapp men jag hann precis till systembolaget innan det stängde där och sen en tur in i leksaksaffären. Underbara jävla pissaffär. Älskade den som liten, hatar den som stor. Oj, låter som en rätt dum mening. :)

En promenad hem i snövädret, sen en promenad ut med hundar. Snart dax att promenixa igen. Ska bara göra mig iordning för kvällen. Jag har, som alltid annars, INGA kläder eller ingen aning om vad jag ska ha på mig. För kläder har jag. Det har vi nog konstaterat. Garderoberna är överfulla lixom.

Så, smink, vin, musik, hundar och sen iväg till lilla söta rara Jenny som fyller år idag. Därefter Hej Malmö! Jag ska inte bli för full och heller inte för full. Håller klass idag. Stil och standard.

Äsch, jag ljuger! Skål och trevlig kväll! :)


Långt hår, långt hår. Saknar långt hår!!




Nudist vid fyra års ålder?


Jag har ett barn. Ja, jag har två men nu handlar det om ett utav dem. Devin, den stora grabben. Han har fått en ide om att han ska klä av sig titt som tätt. Det kvittar om här är folk eller om det är när vi är ensamma. Sen springer han runt i kallingar. 

Varför?

Har jag en blivande nudist i min son? Jag hoppades faktiskt på en shoppingkompis i denna lilla grabben. Han har ju lite öga för stil. En naken tonåring om några år har jag verkligen inte lust till att ha springandes runt i mitt hem. Creapy feeling det där. Tonåring. Blev värre när det blev naket. usch.


Nä, jag får lära grabben att kläder är kul att ha på sig! :)Men det hindrar nog inte honom från att bli tonåring. Suck.


.

Onlinebingo

That's shady!


Snö. Ett hett ämne, ändå iskallt.

Jag har stått ut hela natten med massa skottande utanför. Tack och lov att dem inte var här inne. Nå, dålig humor. I alla fall har det resulterat i att jag inte sovit särskilt bra. Har vaknat titt som tätt och klockan fem gav jag upp. Då tog jag och slog på musikhjälpen på tv och fixade lite frukost.

Nu är det snart hemfärd. Har bara en sak kvar att göra. Först ska jag packa ihop mina saker bara!

Hoppla!



Så jävla roligt!


Jag dricker te för att bli varm, och för att det är gott. Utav de får jag motion i form utav att springa på toa stup i kvarten. Så, win win! Eller något.

Ja, god morgon världen! Det är fredag och om 2 timmar går jag hem från jobb och får sedan ta hand om ett kräksjukt barn. Fick ett sms av Roger, barnens pappa, att min stora grabb hade kräkt inatt! Så, han hade inte lämnat dem på dagis idag, lämnar över till mig sen istället, givetvis.

Så, det blir min fredagssyssla. Ta hand om sjukt barn, roa friskt barn och se till att inte bli sjuk själv! :) Trevliga nyheter att få en fredags morgon! Morgonstund har vad i mun?




Så jävla roligt!




Fuffens och fnula.

Så, det är kväll och lugnt och jag jobbar natt. Jag svär just nu på min dator somhar trollat bort en film. Jag har två favorit ord; Fuffens och fnula. Låter lite skoj. Är rätt sugen på att sova men min irritation på datorn har fått mig klarvaken, ett tag i alla fall.

Jag vill ju inte nöja mig med någon reservfilm. Så, jag struntar i film. Bitterfitta.

Vad ska jag göra nu? Får fnula på den och hoppas på att ingen hittar på något fuffens i huset! :)


Sommar, sommar med bubbel och mys. Åh vad jag sakar sommaren...




Silvertights på julfest!


Vad ska jag göra nu? Barnen är på Dagis och jag börjar inte jobba för än halv tre. Det snöar friskt ute och jag är uttråkad. Jag hade nog haft roligare om jag stannat kvar på barnens julfest på daigs. Var rätt skoj att se alla dansa kring granen där ute i snöovädret när jag lämnat dem. :) Detta dagiset trotsar allt! Är det  julfest så är det och då dansar vi runt granen där ute! :)

Givetvis var mina barn finklädda, eller ja Egil enligt mig och Devin enligt han själv. På julfest har Egil sina svart och grårutiga finbyxor och en vit skjorta. Devin, han klädde sig själv.

Ta dina fina byxor Devin, han kom med sina silvertights. Mamma, dessa är mina finaste! :) Så, på julfest är Devin klädd i silvertights och vit tröja.

Fina gossar! Tog tyvärr ingen bild på pojkarna, men jag har en på Devin i silvertights! :) Som ni kanske redan sett, men ändå. Han är så tjusig! :)



Tack.


God Morgon Torsdag. Alldeles snart helg igen. Sjukt vad tiden verkar gå fort nu i jultider. Bara för att jag inte har köpt en endaste julklapp än. Jag skäms, lite. Ska ta tag i det i helgen kanske.

Gårdagen blev verkligen inte som tänkt eller planerat. Men min bror kom över med "sina" barn så mina lekte av sig och sedan lagade min bror även mat. På kvällen så räddade SATC filmen  mig. Såg den försa, och jävlar vad lågn den är. Men, den är bara så underbart bra! Tar tvåan ikväll på jobb när jag inte kan sova :)

Känner mig fortfarande yrvaken och lite lätt snurrig men det är dags att sätta fart. Barnen ska ha julfest på dagis så dem får vara där heeela dagen tills deras pappa hämtar. Jag har lite blandade känslor. Mysigt att ha dem hemma men, Devin är stor nog nu att vilja saker och han sätter ner foten och SKA gå på julfesten! :)

Tack bror, och tack SATC för att ni räddade min kväll! :)



Tänk om ni fick se...



Jag har fastnat lite. Sitter och kollar in gamla bilder. Då jag var gravid och hade gigantiska pattar! Helt otroligt att man sett ut sådär! Gigantiska! Vågar inte ens lägga upp en bild. Kazongas! Jaja, JAG får i alla fall roa mig med det. :)

Kanske en vacker dag, när jag fått igång photoshop igen ;) haha..


Det jag gör rimmar....


Onsdag idag! Yeah! :) God morgon och så vidare. Frukost på G. Sitter med macka och te, segar lite med det för snart ska jag ut i kylan med hundarna. Brr.. Kallt. Ska hinna med en del idag. Satte av någon anledning upp mig på tvätttid idag, kanske för att jag har rätt bra med smutstvätt! Malmö ikväll också.

Men först så ska jag njuta av mitt te och värmen ifrån det. :)

Sen får jag väl ta och beställa några julklappar. Vägrar gå i julstressen där ute. Nova i lördags var smockat. Höll nästan på att bli av med mig själv.

Hoppla!


Det hade inte skadat om solen sken så som i måndags.... :)


I refuse!


Jag har inte spytt eller något annat ännu. Nu mår jag rätt bra, illamåendet kommer titt som tätt och jag vägrar spy! Vägrar! VÄGRAR!

Har haft min bror och hans Lolita på besök här idag. Dem kom med lite fika, så den satte vi i oss :) Tack för idag! Det var så trevligt så :)

Nu ska jag försöka att komma på något att äta.  :)

Inget spännande idag, men jag har haft trevligt.



Seriöst.



Det är verkligen julafton nästa vecka. Galet. Kanske dags att fixa några julklappar. Tiden rusar iväg och jag har verkligen gjort alldeles för lite inför denna julen. Tokitokigt. :)




Kanske kanske inte.


Nu mitt herrskap ska det bli åka av.

Det blir aldrig som man tänkt sig. jag hoppades på att båda mina pojkar skulle vara med i lucia tåg idag. Men en stod på tvären och åt bara lussebullar sen, den andra satt med fint och nu ikväll kanske en kräksjuka smyger sig på.Kanske, kanske inte, vi får väl se ;)

Jag har spenderat kvällen med att göra vad jag borde gjort igår. Det vill säga titta på film och slappa och sova lite. Så, det har blivit Forgetting Sarah Marshall, Cars och På Rymmen med Pippi Långstrump. Och jo, barnen valde de två sista filmerna :)

Nu är kidsen i säng efter dagens bravader. Nja, lite Luciafirande på dagis och sedan vår filmkväll hemma :)  Jag är rastlös i vanlig ordning. Mår lite illa och magen verkar vara i lur med något. Hoppas verkligen att jag slipper kräksjukan som härjar. Är ganska många i närheten som blivit kassa. Närmst nu var det Roger, barnens pappa. Håll tummarna att jag slipper! Har inte lust alls till någon kräksjuka! Ska ju för bövelen på tomtefest på Onsdag, jobba på torsdag och sen ja sen är det helg och party igen! :D

 

Lilla söta Alfons idag.

 

 

 

Egil, med den nedrans nappen i munnen. Han var inte alls sugen på att sjunga i något luciatåg.

 

 

 

Devin, i den lila jackan, satt med och nynnade lite i alla fall.

 

 

 


Måndag, Lucia och jag ska bara..



Då var det måndag och även Lucia. Barnen har firande på Dagis idag klockan två och själklart är jag i sista minuten med att ha ordnat kläder till detta ståhej. Missade det ju nämligen igår. Så strax sätter jag fart. Jag ska bara...

Bara orka resa mig, bara orka gå ut med hundarna, bara orka... Jag ska bara.



Ondhet.


I make no sense. Jag har brännt några broar och funderar på om jag mår bättre av att spy en gång. Få lidandet överstökat. Trots denna undran och fundering så är jag rätt sugen på att göra något. Jag vet precis vad men ja, man har inte alltid alla möjligheter till allt här ivärlden.

Dessutom har jag en dålig bakisdag. Efterson jag inte riktigt hade hunnit känna efter hur bakis jag var då jag var på nova så kunde jag äta middag där, men nu kan jag inte få ner något. Jag är vrålhungring men allt abra växer i munnen och jag är sugen på allt som jag inte har hemma. Avundas er som kan äta på bakisdagen! Lyckostar!

Det är elakt bara pure evil! God Damn it!!

Nåja, jag kan dricka mitt te i alla fall :)


En kvart.


Vilken kväll det blev igår. I ESLÖV! Jag är fårvånad men jag hade fan skoj! Tack töser!

Var på Velouté , sista kvällen. Mina förväntningar var låga men förfesten var kul och folket skoj och ja, så blev resten också. Dock är jag nästan död nu. Vaknade kvart i ett av ett sms. Ida frågar om jag vill med till nova.. ehm..  En kvart blev jag klar på, fick med Devin oxå. Hann inte känna efter om jag var bakis eller ej. En hel eftermiddag på nova. Fick handlat nya skor till barnen och ja, nu är jag hemma.'


Jag är så bakis, så död. Nu ska jag skvallra i telefon! Ha en fin söndags kväll! :)

Då går jag...

Woohoop wooohoop let's go!

Någonstans tar mig kvällen. Just nu, till en Emelie på förfest!

Ha en underbar Lördagskväll! Tjing!




Hoppla! Jag ska knyta skorna och ja, sladdarna ska jag göra något åt! :D




Då har jag gjort det igen...



Tror jag. Vinet hade inte samma lyckliga smak nu när jag tog första klunken.. ehum.. smuttet. Antingen så är det fel på vinet eller så är det jag som har fördruckit mig på det. För många fyllor på gott vin. Dumt gjort.

Eller så smakar det som det ska hm..

Äh.. Jag rimmar på från undergroundnivå!!


Hund och barnjakt på parkeringen.



Ja, det är jag. Men mitt sug efter vin gav mig lite hopp! :) Så, jag ger mig ut med ungarna i stan. Vilket jag inte borde. Jag borde ha lämnat barnen hos sin pappa först och sen haft det lugnt på stan.

Det hela började med att jag fick jaga efter både hundar och barn innan vi ens hann gå. Barnen var klädda och färdiga och gick ut i trappen. Inte märkte jag att två av hundarna följde med dem. Vad är kul att hitta på då, om man som två små busiga pojkar har två små hundar att leka med. Jo, vi öppnar porten och släpper ut hundarna. Detta märker jag först när jag är redo och går ut och ska kolla vad barnen pysslar med. Då ser jag två barn springa efter en hund och en liten hund som springer efter två barn. Ser rätt skoj ut, men det var det inte!

Efter att Lee skällt ut en herre så kommer han tillbaka, Alfons han lämnade ju inte barnens sida och heller inte min när jag kom ifatt.

Skitungar! Vid det laget borde jag fattat. Ta inte med barnen till stan idag. Äsch. Nåja, det följde i alla fall med en del gnäll, rymmningsförsök och extremt klåfingriga pojkar!.. JEIJ!


Nåja. nu har jag mitt Rosévin och sen får jag väl se vad som sker sen. :) Börjar med en lång dusch och sedan ett glas rosé efter det!


Favoriten!








Jag är inte bitter.

Snuttepluttenutte, gulligull och puttinuttigt. Blärk. Varför bombaderas jag av alla andras äckligt söta kärlek? Snuttigt pussandes, söta kommentarer och otrolig lycka. Folk som tindrar med ögona, håller hand och stannar överallt och pussas? Seriöst, det finns fler folk än ni. :)

Varför måste jag stå ut med att se allt sånt? Nä, jag är inte bitter för att jag inte är en av dem. Inte alls, inte det lilla minsta. Bara väldigt lite. Lite lite lite. Men min avsky till det väger över det lilla lilla.

Nä, jag vill bara vara oromantisk. Ligga och möjligtvis ha någon som bryr sig lite extra på något litet sött vis. Bara lite. Bara myser med mig liite extra. Tittar på mig lite lite sådär sött... eeeww!

Så. Håll ert snuttinuttipluttande hemma! Ni stör mig och får mina tankar och planer på andra tankar. Skäms!



Vad är det för dag idag?


I morse när jag vaknade var jag helt säker på att det var söndag. Var rätt nära på att tända det 3.e ljuset i adventsljusstaken. Men när jag kom ut i köket och såg vad som väntade mig där så mindes jag gårdagen och vad det var för dag idag.

Ångrar idag att jag var för lat i att ta itu med disken direkt igår. Hatar idag att här inte finns en diskmaskin. Dock så är det faktiskt bara disken. Inte ens barnens rum är rörigt :) Fick visserligen torka golvet lite här och var då det var rätt klibbigt på vissa ställen. Det har jag Egil att tacka för. :)

Nu myser jag och barnen till Disney Dags, äter frukost bestående av varm chokladmjölk och ostmackor :)



Jag, sent igår. Rätt trött. :)

För att någon kanske undrar...


Jag har missat fredagen. I alla fall gällande att blogga. :) Uret har gått över midnatt och ja, då anses det väl vara Lördag nu. :)

Jag har haft att göra hela dagen. Har städat, tagit hand om barn och hundar och även mig själv. Ikväll hade jag min bror, hans sambo Lolita och hennes barn på besök. Lagade middag tillsammans och sedan kikade vi på Idol, ja det vi kunde se medans barnen tjoade och tjimmade. :) Daniel gick ju iväg på bio så han hade det lugnt, men jag hade i alla fall trevligt och när min bror var tillbaka så var filmen sådär ;) Så jag är nöjd!

Barnen fick klä granen idag. Jag hade tänkt att göra någon tradition den 3e advent men barnen såg så lyckliga ut så det såg ut som något mycket bättre. Och dessutom blev granen så fin så :)

Lee agerade julbock?! ett tag. :)

 

 

Alla barnen var med :) Mina två och Lolitas två :)

 

 

Alla på Daniel, alla på Daniel. Barnen blev själaglada när han kom tillbaka! :)

 

 

 

Så, nu har jag en klädd julgran i mitt hem! :)

Tack pojkar och flickor!

 

 


Den där gubben..


Antingen så har han en superb hörsel, eller så hör han röster (i detta fall ylande och skall). Eller så har han plingat på min dörr. Idiot.

Nå, har haft någon dispyt med en äldre, mycket äldre herre som bor ovanför oss angående mina hundar. Han påstår att dem ylar, skäller och skäller heeeela dagarna när jag är borta. För det första så är mina hundar sällan ensamma och är dem så gäller det inte många timmar.

Så, jag testade mina hundar genom att filma dem då jag var borta. Knäpp tyst, nästa i alla fall. Efter ½ minut då jag gått ger Hälge ifrån sig ETT skall. Efter 7 minuter så gnyr han EN gång.  Sen är det tyst fram tills jag kommer hem igen. och då var hundarna ensamma i ca 40 min.

Visst, skulle det ringa på dörren eller brevbäraren tyckte i post så ja, då skäller dem. Men vilken hund gör inte det? Finns en hel del som skulle kunna skälla då.

Och ja, hundar skäller, barn skriker och gnäller. 

Ska filma dem några gånger så får vi se vem som har rätt. Jag vet att Hälge skällde rätt mycket förr, men då var han ensam. Nu är han inte det. Gubbfan har nog inte alla hästar hemma längre. :)

Ja, jag är lite irriterad. :)

Jag blir kär.

Någonstans längst in i mig bor en tönt, en liten kärlekskrank och romantisk person. Denna har gottat sig i en töntfilm idag och ja, jag blir lika kär var gång jag ser en sådan film. :)

Enchanted. :) Töntiga romantiska filmer. Me.. ehm... that person likes :D




En chans till.




Då var det torsdag och alldeles snart helg! Var ju på Mary Kay party igår, sminkparty typ. Jag är inte helt övertygad och med höga priser så blir det inte mer attraktivt. MEN, jag gillade rengöringen. En 3i1. Men annars kände jag ingen wow effekt. Men jag ska ge det någon mer chans. En sminkuppföljning ingår och då ska jag åka in till  Jessica, som hon hette, i Lund. Sen får jag se. :) Annars var det skoj! Tackar Camilla för en trevlig kväll! :)


Annars så har jag fått ett erbjudande om att få testa och buzza Cliniderms produkter. Har anmält mig till kampanjen och får hoppas att jag kommer med :) Kommentera inlägget så kan jag skicka en inbjudan till buzzador eller gå in på buzzador.com och ange a8nn5a som tipsare eller vad det var där står ;)


:)




Do santa do!


Varför är min tvättmaskin sönder? Kommer tomten med en ny till mig? Det skulle väl vara om tomten finns. Hoppas kan man alltid göra :)

Det är nämligen rätt trist att springa fram och tillbaka från hem och tvättstuga. Så det så.

Nu ska jag alldeles snart på et Mary kay party i Hjärup. :)

Got to go doin myself ready! :D

Hoppla!


Last Christmas!

1000 på kiss.


Jag har nu gjort 1000 inlägg i denna bloggen och jag slösade nr 1000 på kiss och hurvida det är jobbigt att resa sig ur sin bekväma varma säng. Nåja, det var sanningens ord. :)

Idag har jag barnen hemma igen. Hur vidrigt olydiga, jobbiga och tjatiga mina pojkar kan vara ibland så känner jag ett starkt behov av att ha dem nära. Dessutom är dem tack och lov inte bara vidrigt olydiga, jobbiga och tjatiga. Mina pojkar är rätt mysiga, gosiga, snälla och rara pojkar också.

Nu  ska vi snart ut och åla pulka! :)



kiss

Visst hatar ni att ligga bekvämt och skönt i er säng och sen bli akut kissinödig och då behöva gå upp, bli kall och förlora den perfekta "jag ligger så bekvämt känslan".


Jag hatar den i alla fall. Nåja, får väl vara lycklig för att jag känner när jag är kissig ;)

Grabben kan sig själv.


Devin och hans roliga kommentarer. Min stora grabb är för härlig ibland. Han är rätt blyg i vanliga fall, men ibland så kommer det en del skojiga kommentarer ur honom. Som tex på dagis, då hela hans förskola traskar förbi ett gäng kommunalarbetare som står och fixar vid någon rabatt. Då är det Devin som kläcker ur sig, "Tjena Gubbar". Rätt ovanligt för att komma från honom.

Hemma säger han ju självklart mer, som idag. Min Iphone är rätt poppis hos kidsen och jag får lägga den där dem inte får tag på den. Idag så la jag den på akvariet och då brister Devin ut: "Du Mamma, haha! Lägg inte din telefon där. Jag kan ta den!"

Härligt att killen känner sig själv  :)



Så här ser han ut!


På fredag, då är Alfons hela 19 veckor. Han har förbättrats i balansen och skakningarna men har istället blivit rätt skygg för annat folk förutom famlijen. Varför har jag ingen förklaring på. I övrigt så är han en liten underlig go filur med nu bättre balans.  Frågan är om han kommer att bli sämre inom snar framtid eller om det går några år.

Återstår att se. Han lider i alla fall inte och är pigg och glad :) Dock stannar han hos mig tills hans dagar är slut.

Såhär ser lille Alfons ut nu. :)


Titta vad vi gjorde!


Idag hade jag barnen hemma och med tanke på att det har varit plusgrader så är då en viss sak enkel att göra.
Trodde jag, men att bygga snögubbar är krävande, svettigt och säkerligen kaloribrännare. För så värst mycket hjälpte inte mina barn till kan jag lova. :) Men det var kul. Vi hade snöbollskrig och jag drug runt barnen i pulkan :)

Sen började Egil gråta och vi gick in och beundrade snögubbarna genom fönstret med varisn kopp varm choklad! :)



Inte så värst vackra kanske men det är nog en konst att göra gubbarna runda :D haha..


sova


Det är dödligt vad trött jag är. Funderar på att somna innan jag deckar med allt på ikväll igen.


God natt :)

Eller så kommer jag hålla  mig vaken ändå ett tag till. Hmm...



Trött?! Ja, har sett värre ut :P



Alla har vi gjort något olagligt.

 

 

 

 

 

Detta är ju lätt en utav mina favorit scener i Kvarteret Skatan.

Skulle titta på Despicable Me men fastnade bland klipp som detta :D

 

Ni kommer garva läppen av er! :D

 

 

Något rätt så jävla bra som sändts på tv :)


Jag saknar.


Och jag hoppas att traditionen kan hålla i sig trots alla motgångar, förändringar och allt annat hit och dit i år.



Galet vad brun jag var förra året. Heja gymmets solarium! :D

En god natts sömn...


Jag har inatt sovit som en stock, vaknade visserligen någon gång mitt i natten av att msn plingade till. Tv phc hela köret var igång men jag, jag sov så sött så. Det fram till msn väckte mig. :)

Släckte ner, skrev lite mer personen som väckte mig, sen somnade jag sött igen. Nästa gång jag vaknar har jag mina två fina barn i sägen. Rätt så mysigt kan jag lova! Sen gick vi upp vid halv nio och åt frukost. :)

Nu, nu är jag trött och orkar noll. Ska ut och springa med  hästarna idag. Lr ja, brukaren jag är ledsagare till ska rida och jag springer brevid och håller i hästen. :) Jag ska väl lyckas hålla mig vaken. :)

Så, konstigt nog är jag efter en god natts sömn rätt trött ändå. Nåja.


Barnen är på dagis och nu ska bara hundarna få komma ut också :)

Hoppla!

En "dam" i ett skyltfönster igår. :)


"Mamma, Egil ser arg ut"



Hur klipper man luggen på en unge som vill bli klippt men inte riktigt förstår syftet med att sitta still? Lurar med godsaker? Men om man inte har det hemma, eller vill att ungen ska äta det just nu, men luggen behöver bli klippt.

Jo, man bara klipper och stuntar i ojämnheterna. Han har i alla fall inte luggen i ögona längre :D

"Mamma, Egil ser arg ut" säger Devin. Kanske för att man nu ser hans ögon, eller så är han inte helt nöjd med resultatet :P

Ja, han är lortig men han har faktiskt varit på kalas och han har inte hunnit tvätta av sig allt :)


Söndag.



Lördagen avslutades med en filmkväll med Pernilla i Malmö. Jag somnade nog till sista filmen. Var rätt trött kan jag lova. Sen sov jag under duntäcke och vaknade en söndag med plusgrader.

Lite frukost, sedan Johan Glans Skåneturne och därtill massa garv. Sen fick det ta sig till Eslöv igen. Lilla Myra fylla 1 helt år idag och det var dags för kalas! :)

Nu är jag hemma efter att ha fotograferat mig hemmåt :)
Fann till och med en snölykta på gården :)


Sen så... Fuck you plusgrader, ni passar inte till snö. För jag må veta att ni inte tänker öka särskilt i antal. Komm tillbaka när ni är minst 20!



Lördagen so far...


Nu har jag spenderat en del av dagen med att sova, en del med familjen då vi firat min bror. Strax tar jag mig in till Malmö och Pernilla. Vad som sker sen är oklart :)

Är fortfarande bakis känns det som. Illa.

Har i alla fall haft trevligt än så länge denna lördagen :)


Got to go! :D


Ha en underbar lördagskväll!



Bror Daniel, Bror Anthon, Mor Anci, Jag och syster Denise :)




Daniel, broren som fyller år! :)

Tillbaka.


Åter efter en kväll i Eslöv. Åter hemma i alla fall... Mår lite illa. Jävla vin. Ska sova en stund och sen är det dax att bege sig igen vid tre. Tok.

En Lee.



En hund som tigger mer än Lee finns nog inte. Han har förmångan att göra sig rätt så jävla ynklig. :)

Nu..



Nu går jag och mitt vin iväg. Tack Mamma för vinet och ja... Heja Eslöv. :)


Hade galliano hemma, men hade inte råd att slösa på kaffet :D



Morgonmys.



Det med vakna! och barnen.


I'm alive!



Jag ber om ursäkt, men jag lever. Har haft en dag utan tid till annat än vad just som skulle göras. Vaknade på tok för sent men lyckades att ta mig ner till stan med barnen för att köpa vantar innan det var dags för dagis. Sen hade jag en kort stund till att gå ut med hundarna innan det var dags för jobb. Sen var det jobb hela dagen och nu är jag hemma och till ro.

Fryser  en aning och är sugen på att fotografera. Har nog kommit in lite i det igen. I alla fall kvällsfoto som lockar nu :D

Like!






Lite jul, lite mys.


Jag har slängt upp lite jul i hemmet. Tänt massa ljus och tagit fram kameran. Inga slående bilder men det är bilder :)






Såhär såg det ut då..


... men då är insidan av låret där det också är brännskada, dold.



Klicka om ni vill se det stort och scrolla ner så är det läkt ;)

Ingen annan har ett ärr som jag...


Ibland är det bra att vissa saker syns mindre i verkligheten än på bild. Mina ben är illröda (efter en timmes promenad med hundarna i kylan) och mitt är syns otroligt mycket, även om det kalla röda på mina ben inte syns. Jag anser i alla fall att mitt ärr inte syns såhär pass mycket då man ser det irl. :) Sen har jag inte fått någon annans åsikt om det, men helt blind kan jag inte vara!

Så, såhär ser hon ut på sitt knä efter att kaffet kom och hälsade på. Nej, jag har inga vackra ben a natural längre men ingen annan har ett ärr som jag! Om det nu är något jag kan glädjas åt.


Vita rockar skrämmer.


Solen sken så fint i morse och på förmiddagen. Sedan blev det snöoväder. Snön vräkte ner och givetvis blåste det också. Detta förutspådde inte jag då vi gav oss ut, jag och Egil. Skippade regn/vindskyddet till vagnen nämligen. Dåligt mycket dåligt. Egil var så ledsen för att det blåste massor på honom. Stackarn.


Det var en 2½ årskontroll vi begav oss ut för att gå på. Devin åkte iväg med mormor och är fortfarande iväg. Egil klarade kontrollen men har tydligen en fobi för människor i vita rockar. Han gillade INTE vår BVC sköterska. Rörde hon sig mot honom så var det mördarblickar från Egil och han flyttade sig närmre mig. :) Sötis.

Sen grät han. Mäta huvudet? Varför?


Han klarade sig fint i alla fall och är en kry 2½ åring i rätt utveckling ;)

Egil


Blod på hela golvet och hunden.


Jag vaknade till av att två hundar rök ihop, sen var det blod överallt. Hälge och Lee har hamnat i obalans med varandra och Hälge har funnit Alfons att vakta. Så lillen var på någotvis mellan de två herrarna och det var vad som utlöste "ihopa-ryket". Blodets källa lokaliserades till Lees mun.

Ni som känner mig vet att jag inte tåler blod, ni som inte känner mig vet det nu. Jag får svindel, mår illa och kan lätt då tuppa av om det är ritkigt illa eller om det är i speciella situationer. Så, tänk er då mig se en massa blod på golv och hund. Tack och lov så slutade det blöda lika fort som det hela hände.

Så, nu får vi se vad som händer. För såhär vill jag inte ha det.

Alfons ska ju flytta så småningom, får se sen hur det blir när Daisy kommer hem igen.


RSS 2.0