Jag skrattar i alla fall, utan att visa hyllan.


Jag är utråkad till max. Har mått lite knasigt sen jag kom hem, ont i arm och händer och sedan har jag fröset till tusen! Galet.


Nu sitter jag inne med dunderdålig humor, torr och snuskig. Jag tycker att jag själv är jätterolig men jag vet inte om någon skrattar med mig. Det är visserligen bara jag här men jag för faktiskt konversationer på msn. :) Jag skrattar till och med åt mina egna skämt. Är antagligen trött, men jag skrattar i alla fall och skrattar ingen annan. Stackars dem.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med.  Redigera och ta bilder är rätt kul.


 

 

Iphone roar mig.

 

 

 

Att fåna sig framför webcam är rätt skoj oxå, men med tanke på vem som läser

min blogg så kan jag nog inte bjuda på dessa bilder. Eller så skiter jag i vilket.

Man behöver faktiskt inte titta om man inte vill ;)

 

 

 

 

Sen så kan jag faktiskt beskära. Behöver ju inte visa hela hyllan.

Heja push.up!

 

 

 

 

 

 


Saknar.


Hemma från hästarna och jag fryser, har även ont i min arm och mina handleder igen. Jag behöver genast den där handmassagen jag fick i onsdags ;) Får allt snart hoppa in i duschen och värma mig!


Var gång jag kommer upp i stallet så inser jag hur mycket jag verkligen saknar hästarna, och hur gärna JAG vill hoppa upp i sadlen! Aaahh, otroligt stor saknad det där! Jag får allt se till att komma igång med det igen på något vis. :) Nu får jag nöja mig med att se min brukare roa sig på hästryggen medans jag snällt springer brevid.


Hoppla pålle! Så fort jag får ordning på allt så ska jag minsann börja igen! Var vet jag dock inte :)



Time

Det är måndag och dax för mig att bege mig mot Eslövs Ridklubb :) Jag har åter klämmigt ont i mina händer. Får fixa en handmassage igen ;) Sugen på att ställa upp? 


Of i go then! :)


Hoppla!



Vem går på dejt med mig?




Det är tydligen snart Alla Hjärtans-Dag. Jag hade helt avregistrerat den dagen från mitt minne. Den 14 februari inträffar denna kommersiella kärleksdagen. Samtidigt som jag känner en viss avsky till hela detta jippot så är jag också den som känner lite smått med avund till alla romantiska par där ute. Jag vill faktiskt också ha!


Så, vem går på dejt med mig den 14.e Februari?! ;)

Vad ska du göra? Vara med vänner, gå på en riktigt fläskig romantisk middag, mys i soffan med någon eller du sitter själv och skiter i vilket?

Nog för att jag gärna skulle mysa med någon och ha det lite smått romantiskt så väger mina vänner mer, inte i den bemärkelsen att dem är tjocka och på så vis väger mer dem betyder mer helt enkelt.

Jag har underbara vänner! Räcker gott. Jag har ju faktiskt hellre dem än ett flyktigt halvromantiskt förhållande med någon random person. Har hellre mina vänner än vilket förhållande som helst.

Dock så säger det inte att jag inte vill ha något förhållande. Jag vill, eller ja, jag vill snarare ha ett lite halvromantiskt flyktigt förhållande tills jag får tag i min prins/prinsessa. :)

Tills dess mår jag som en egen prinsessa med vänner och famij! :D


Love you all!!



Vad säger stjärnorna?


Eller vem det nu är som skriver taffset. Jaja, folk, inklusive jag, läser det ju och i vissa fall går det hem.  Så, till veckans horoskop på aftonbladet.


Jungfrun

Kärlek: Kärleksproblem inleder veckan men utvecklingen går åt rätt håll. Du blir oväntat nöjd.

Pengar: Fin shoppingvecka även om du kanske själv känner att du spenderar lite för vidlyftigt.

Turdag: Tisdagen bjuder på glada skratt.



Kärleksproblem? Va? Var? Ge mig! :D Shopping? Pengar? Får väl köpa en trisslott på tisdag och hoppas på really good luck! :D


Nä, detta horoskopet sög. 



Vad gjorde vi?



Jo, solen sken och att sitta inne var inget val för mig. Rastlösheten kröp på mig allt för mycket. Så, jag tog Devin med mig till Malmö. Egi, som hade lite feber, fick stanna hemma med sin pappa.

Ut på äventyr begav vi oss. Jag och Devin. Vi tog tåget till Malmö och mötte sedan upp Pernilla. Vi jagade efter en kanelbulle som Devin velat ha hela veckan. Vi shoppade och åt på burger king. Avslutade dagen med te och spel hemma hos Pernilla.


Devin fick sin kanelbulle, på pressbyrån. Vi fann nämligen inget fick med sittplatser OCH kanelbullar. Åhlens fick sig ett besök också. Där fann Devin ett blått nagelack och sedan ett par fina hårsnoddar. Jag får ju säga att jag är lite stolt över hans val :)

Ett dundertråkigt Cars-spel fick han också tag på. Tråkigt enligt mig, riktigt jävla kul enligt Devin. :)


 

Sötaste Devin på tåget till Malmö!

 

 

 

 

Devins fina hårsnoddar :)

 

 


Ja, det är söndag.



Igår, min gryta blev dundergod och min sista energi tog slut och jag deckade då i soffan. Vaknade till av telefonen någon gång då och då. Folk tyckte visst att jag skulle vara ute igårkväll. Det enda som jag blev lite avis på var när jag såg Annicas och några andras incheckning på Kontrapunkts Husfest! Där ville jag vara!


Jag vaknade vid 0600, när alla andra gick hem ;) , utav extremt ryggont och en tokhostande son.

Nu har vi haft en mysig morgon med god frukost. Solen skiner och en underbar söndag väntar. Vad att göra?! :)



Utekväll med magnetshorts.



Oh ja! Igår var vi på Babel efter varsin flaska vin och klädbekymmer. Hade riktigt kul! Bra musik, på båda dansgolven,  och massa folk. Supderduperskoj! 

Vi hade ju klädbekymmer, inget som är särsklit ovanligt. Dock visade det sig att Annicas val, ett par begia shorts, blev kvällens center of attention. Hennes rumpa syntes och var fin och det var det många som såg. Så damen fick ragg.

Jag fick inga ragg, men jag har tydligen en nonchalant blick i raggningszoonerna och ser då heller inte att någon  skulle ragga på mig. Så, jag ska kanske börja titta mig runt så jag får ett ragg!?


Trots Annicas magnetshorts så gick vi hem ensamma, men fick en hem en vän sen.  Så vi blev tre ändå.

Jag fick i alla fall hångla i mina drömmar så det var helt okej. Hade en trevlig kväll i alla fall! :)


Bild. Google.


Söndertuggat finger och hångel.



Jösses vad jag hade en underlig dröm inatt.

Jag var iväg med vänner på något som kändes som ett studiebesök, eller klassresa. Något i den stilen. Var med vänner och sen på något vis var jag på dejt oxå. Vi var vi hamnen någonstans, värme och fint väder.

Min dejt hade en båt som vi hoppade på för lite ensamtid. Båten stod dessutom på land. Nåja, där hånglar vi, jag gör bort mig, vi skrattar och har trevligt. Senare hoppar vi av båten och går iväg med vännerna och hans hund. Vi går ner för en backe och det ser ut som vi är utomlands.  Jag håller i hunden som är en collie typ, samtidigt så ska jag ge hunden något ur min hand och istället för att hunden tar det jag har så tuggar den sönder mitt finger.

MITT FINGER! Smärtan fanns inte men fingret var hemt mosat och snuskigt blodigt. Mina vänner ser vad som hänt och tar mig iväg till ett sjukhus via ett köpcenter. Sen har jag en minneslucka i drömmen och vaknar upp (idrömmen). Jag har då ett underligt ihopsytt finger. Min dejt är kvar och vi fortsätter att promenera.


Sen vaknar jag.

Jag har haft en liknande dröm innan. Det där med att en hund tuggar av mitt finger. Dock fick jag inget hångel i den drömmen. Det fick jag i denna ;) haha..

Alltid något :D



Annica tyckte att det där söndertuggade fingret borde betyda något. Vad? Ingen aning. Någon som vet?!

Tre, varmt, sen två, sen mat.


Vi vaknde tre i sängen i morse. Trångt och jävligt och oförskämd var den tredje också. ;) Varmt hade jag hela natten i alla fall. Jag sov nämligen i mitten. VARMT!

Så, mitt tips till er. Är ni tre i en säng så var inte den som sover i mitten.

Och nu var vi inte tre i sexuellt syfte. Vi råkade bara bli tre. För en var full ;)



Dagen har varit dunderbakis. Brunchi, lite fattigt sådär, med Annica. Trevligt i alla fall. Sen blev vi trötta. jag somnade och vaknade av att Annica duschade. Tog mig då själv an den saken då, efter att Annica duschat klart. :)

Senare fick Annica för sig att baka muffins med fluff. :) Så då blev det fika.  Rätt kul att titta på när bakis Annica bakar. Hon hade mjöl på golvet och på sig. :)

Tillslut orkade jag ta mig till tågen för att åka hem. Möttes av försenade tåg och ersättningsbussar. Hade tur att få sällskap på bussen sen utav Caroline.


Nu ska jag göra kycklingryta! :D Bakissug! Give me salt!





Brunchi!





Annica väntar på sina muffins medans hon äter den överblivna smeten :)

Vad sa skorna?!



Jag är långsam och seg som vanligt. Skyndar och har mig in i sista minuten. Idag hade jag nog mer otur än vad jag var seg.

Jag skyndade mig att packa väskan och hitta kvällens kläder så jag skulle hinna med bussen till tåget. Hann inte gå ner om jag skulle hinna med tåget. När jag väl är färdig och ska ta på mig skorna så upptäcker jag att den lilla sulan under klacken åkt av!

Då öppnade jag vinet.

Gick ju inte att gå så. Fram med limmet och jag missade självklart bussen. Fick tänka hon helt gällande kläder och blev tillslut färdig.

Sista bussen, jag far ut och halvägs till bussfan så kommer jag på att jag glömt mina limmade skor. Tillbaka hem och hämta och sen till bussen igen. Då missar jag självklart den.

Hinner i alla fall gå till tåget!

:D

Mot Malmö, Annica och partyt!

Guten morgen.



Time for frukost and I am so sleepy. Hade gärna sovit mycket längre än halv sex. Jag hade även hellre då vaknat hemma. Nu är det dags att ladda med frukost så jag orkar med morgonen!


Avokado och svamp! Mums! :)



God Natt Eslöv!



Nu ska jag sova, snart i alla fall. Har inte datorn med mig till jobb så jag kan inte somna till någon film. Sux.

God natt!



Gammalt gott.


Nu har jag nutella hemma. Var hundra år sen sist. Det var i alla fall lika gott som jag mindes. Sen är det pernillas fel att jag har det hemma. Hon hade det hemma igår. Jag fick vin, blev bakfull och belv sugen på nutella. Pernillas fel ;)





Jag idag med en favorit.


Jag idag, har inte riktigt orkat något. Ser dessutom rätt jävla sliten ut. Ska försöka pigga upp mig med lite mat nu sen så är det jobbedags. Men men, såhär ser jag ut idag! :) Och denna kjolen, som en gång var en klänning, är nog min nuvarande favorit.


Förutom när det blåser, då far den upp om jag inte har lång jacka ;)


 

Kjol (klänning) - H&M

Tröja - Gina

Mössa - Lindex

 





Nya saker!


Det är alltid lika skoj med nytt. Kvittar nästan vad det är och att shoppa är ett underbart nöje. Jag har funnit två saker att förälska mig i.

Den ena är den här spegel/hylla/hängare/nånting. Den är fin i alla fall och jag har inte bestämmt mig var jag ska ha den. Denna har jag dock fått av min underbara kollega Gill. :) Tackar!

Sen en kjol. En fin kjol som jag fick för endast 64 kronor på indiska. Den kanse kan bli lite tantig men jag ska lägga upp den 10-15 cm så ser det bättre ut. Det första pernilla sa då jag visade den var ju självklart "Akta för vad du har för tröja till den, det kan ju bli lite tantigt". Och nog ser den tantig ut på kanske, men det fixar sig. Rätt plagg till så har jag mig en ny favoritkjol! :)


 

Får ta en bättre bild på hyllan sen, där är en spegel i den om det inte syns. :)

 

 


Det var den onsdagen det.



Så, idag är jag egentligen för trött och bakis för att blogga. Vill bara sova. Jag ska sova. Sen är det jobb.

Det blev en trevlig kväll igår. God mat, gott vin och underbart sällskap! Fick även massage på mina underligt ömmande händer. Kunde inte blivit bättre! :) Vi var hemma hos fina Pernilla och Isak, jag, Pelle, Annica och Dimitri(!?).  Jag skulle åkt hem i sena natten men det blev stopp på soffan. För mycket vin och för lite vilja till att ta sig hem. Hade ju så trevligt! :) Sen snurrade det så i skallen när jag la huvudet på kudden. Karusell! Somnade tillslut i alla fall.

Klockan fem alarmerade en mobil telefon. Det var Pelles. Han stannade också över natten så vi åkte hemmåt samtidigt sen. Pelle verkade oförskämt pigg medans jag gick en klagandes gång till centralen i Malmö. :)

Nu är jag i alla fall hemma. Bakis och trött. Om några timmar väntar jobbn på mig. Hela kvällen och hela natten samt en bit på morgonen imorgon också. Jag känner redan min klagan där med... :)


Vin.

 

 

Mat. Soppa av något slag, kyckling och massa annat.

Gott var det, trots att det ser ut som spya på bilden.

 

 

 

Ohh.... mer vin.

 

 

 

 

 

.


Äntligen.


Äntligen ska jag få "ta ledigt" en stund. Me going bananas! Var inställd på att åka redan vid lunch ju men så blev inte fallet. Nu har barnens pappa dykt upp och jag ska försöka att inte missa bussen till tåget. :)

randig tröja - Monki

cardigan - gina

jeans  - gina

halsband - lindex

 

Då åker jag. Glömt ngt!? Ja, att sätta fart!

 

 

 

 

Devin ville oxå posa.

 

Tröja - Cubus

Jeans - Kappahl

 

;)


Var är den?!

Jag har förlagt min kamera. Hur lyckas jag lägga bort en kamera större än min hand? Okej om det varit en liten. Försvinna sådär kan den bara inte göra.

I skrivande stund, en snilleblixt om var den kan vara. Jag fann den. På skostället, under barnens slarvigt slängda utterkläder. Why?!



Istället för...



Lunch i Malmö så får jag äta lunch i Eslöv. Hej havregrynsgröt!
Lyxade till det lite med jordgubbssylt. Fint ska de va!


 

Det ser kanske lite snuskigt ut. Blodigt. Men det är inte blod, heller inte ketchup. Det är jordgubbsylt! :)


It's falling apart.


Mina planer raserar idag. Sux. Fick avboka min lunchdejt. Sux. Jag går under om jag får avboka ikväll också. Dock vägrar jag det! I REFUSE!

Dax att komma igång här! No time to waste! Tjenixen!




Do the duckface! Do the duckface! Lillasyster, jag och Sandra.


Handboll och syner.


Jag hade syner på en sjua och hoppades att det skulle vara skillnaden till Sveriges fördel. Dock har Danmark lett med sju mål ett bra tag nu. Attsingen. Men så får det då inte fortsätta! :)



Mina syner var inte sanna, sverige vann inte ens. :( På fredag ska frankrike få pisk och jag ska dricka öl! :)



Nytt stjärntecken?! Får du behålla ditt eller blev du ormbärare?!


I alla fall datum för det. Saker och ting är tyligen inte som de var för 3000 år sedan och kanske aldrig var. Jag blir mest förvirrad. Det finns även ett nytt stjärntecken, ormbäraren. Läs själv här ----> http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab


  • Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
  • Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
  • Fiskarna: 11 mars till 18 april.
  • Väduren: 18 april till 13 maj.
  • Oxen: 13 maj-21 juni.
  • Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
  • Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
  • Lejonet: 10 augusti till 16 september.
  • Jungfrun: 16 september till 30 oktober
  • Vågen: 30 oktober till 23 november.
  • Skorpionen: 23 november till 29 november.
  • Ormbäraren: 29 november till 17 december.
  • Skytten: 17 december till 20 januari.



Stackars alla som tatuerat in sitt stjärntecken och inte längre är det. Jobbigt va!? ;) Jag är i alla fall fortfarande Jungfru. Devin blev lejon, vilket absolut inte stämmer. Han var jungfru innan och är då mer det.  Egil som var tvilling blev oxe och det kan då stämma! :)

Vad blev du?

Jag lärde mig då, glömde nu. Igen.










Jag vill, jag ska, jag vet inte vad... Och sen kom jag in på shampo.



Jag vill verkligen, men jag vet inte vad. Rastlös blev jag och jag behöver köpa nytt schamo och balsam. Nedrans jefla billiga skit förstör mitt hår. Det blir flottigt efter en två dagar och totalt omöjligt att göra ngt med. Halt som fasiken och allmänt platt.

Tacka vet jag alla dessa "frisörshampo".  Funkar verkligen så mycket bättre! Syoss använder jag annars. Perfam lixom! Finns säkert bättre men detta funkar bra. :)



And now it's time to walk it off....



Är återigen snuskigt trött, men hundarna behöver komma ut. Så snart blir det en promenad med Ida och hela högen med hundar. Promenera av maten. :P


 

Me and Lee.


It was dinnertime.



Och inte missad jag min mat. Suktade efter den igår, men barnen skulle tvunget ha annat. Jag fick skylla mig själv då jag faktiskt frågade igår vad dem ville äta. Sen är väl ostkaka ingen middag men kidsen var rätt bestämda om sin sak.

Så, idag fick jag min pasta med pesto, parmesan och kyckling! Love it! Bara lyx och lugn idag. Bortsett från barnens vilda lekar, tjo och tjimm.

Got to get out!





När kinesen luktar illa så är det dags för ett bad.


Nu tar jag då det bara lugnt med mitt te och mina fina hundar. Det är tisdag, jag har inget att skynda till eller några måsten. Nice!

Men det är dax för Alfons, Lee och Daisy att bada dessutom och klippas lite. Fram med trimmern! Yeij! Badar gör dem 1 gång i veckan och trimmas därefter. På sommaren trimmar jag Daisy lite oftare, hon är den som har småhår över kroppen. Herrarna är supernakna. Sen så trimmar jag dem i ansiktet. All for the looks. Hälge är den enda som slipper med några få gånger om året :)


Annars kan man gå efter, när kinesen luktar illa så är det dax för ett bad :) Rätt logiskt. Dock för att hålla porer och skit rent så är det 1 gång i veckan, iaf för mina. :)


Devin is ok. :)

Tillbaka från morgonens äventyr. Allt gick bra hos logoped och psykolog, tror jag. Verkade så i alla fall. Vi ska dit i mars nån gång igen bara för att följa upp hans tal annars så ansåg dem inte att det var något att larma för. Så det var ju positivt. Så, fina Devin är helt ok. Man får lov att utvecklas i sin egna takt!






Lika samma.


Jag kan ju lova att jag varit minst lika trött idag. Inte särskilt mycket ork på starten av denna veckan. Jag har i alla fall gjort planer för de flesta dagar så det är ngt att se fram emot.

Imorgon ska stora D till logoped. Dummaste tiden, nio en tisdags morgon, men det tog mer än 2 månader att få den så jag har då icke bokat om. Får hoppas att det blir värt allt klödd.

Nu ska jag hoppas att min trötta kropp och jag kan somna till en film snart. Snart.





Done.



Jag dör. Det har varit en lång dag idag. Den har nu, äntligen kommit till sitt slut. FINALLY!  Jag har jobbat hela dagen, längre än vad jag skulle. Hela min kropp är trött. Feeling weird.

Jag har inte hunnit, orkat. Men nästa vecka orkar jag! :)


Sov gott.



Störtkär.


På 3an. En film. Jag slötittar och funderar på att öppna min vinflaska. Är lite lagom trött eftter fredagens jobb, fredagens bravader och sedan jobb hela denna fina lördagen. Trött, men rastlös. Slöar lite till så får vi se :)



Vad dum jag ser ut när jag dricker öl. Dum.




Ölen, den var då inte dum!



Jag.



Jag vet inte vad, men jag har inte tid. Hinner inte med, har inte lust. Idag tog jag en öl efter jobb. Det var så gott att jag tänker dricka minst två imorgon efter jobb. Öl är gott och perfekt efter jobb.

Nu har jag, för ett tag sedan parkerat mitt arsle i sängen, med datorn i knät. Fick nys om en kul sida med fucking awesome advice!


Jag är lite smått missnöjd med barnens dagisflytt. Från ett litet dagis med ca 25 barn till ett stort vid Salliusgymnasiet med 70 barn + en skola med bland annat autistiska barn på andra planet. Tror dock att deras föräldrar är mer missnöjda. Rätt stor skillnad. Politik och skit. Eslöv i ett nötskal. AS!


Jag har haft rätt kul på jobb idag, men har fortfarande ont i ryggen. Jag ska dricka öl. Mmmm.... Sweet dreams. :)



I'm just human.

Så här sa aftonbladet idag. Givetvis så ska det pekas på det där med kärleken. Tyvärr tror jag att Aftonbladet har mer rätt än facebooks fåniga spåkula. Det är bara att bita i det sura... JA, jag är i ett behov av lite kärlek! SO! I'm just human and alone.... Buuuhuuu!  :D



Jungfrun

24/8-23/9

Kärleken krånglar men allt annat går som på räls. Undviker du stress minskar risken för nya bekymmer.






If i smile....



Jag dör snart av ryggsmärta. Okej att ha ont i ryggen i en dag, men det är pina flera dagar i rad. Sux. Aja, det finns värre saker och jag är då inte ensam. Behövde bara klaga lite.


Temat med kärlek fortsätter. Nu riskerar jag tydligen att bli träffad av amors pilar och det är då mitt leende som är boven. Kan inte tillåta detta, mitt veckohoroskop på aftonbladet sa att jag skulle vänta, så då väntar jag och kommer att gå runt och se sur ut. Mohahaha!


Nääää, fan vad trist. Jag ska le så mina läppar spricker! Kanske inte så fräsht då mina läppar vägra ta åt sig fukten jag tillsätter och kommer då börja blöda. Säkert.


Spåkulan på facebook sa nämligen: Amor är på jakt och blir du träffad av hans pilar beror det på ditt leende.



 

Så, ler jag. TITTA INTE! Då blir ju du också träffad!




En fordon och inget skrämmer honom!


Tidig morgon idag. Var uppe redan klockan sex för att få ordning på mina oändliga tvätthög. Jag ser ännu inget slut på den men jag har i alla fall börjat. Sju var maskinerna igång. Underbara dag! Right.


Igårkväll hade jag sällskap utav min minsta grabb. Han hade en, en utav många, jag-vill-inte-sova-dag. Så vi tittade på Ghost Rider. Kom på att den kunde vara lite väl läskig för grabben men jag trodde visst fel.

Jag- Är du rädd Egil?
Egil-  Nääääää, titta mamma, lastbil! Oooh, moppe!

Så, nej han var inte rädd. Sedan när det gick från en scen med motorcyklar till en scen där det inte fanns något fordon alls så blev han rätt besviken! :)

Sötnöt! En fordon och inget skrämmer honom!


Men jag, jag är fortfarande trött och mina pojkar är tydligen rätt pigga nu. Suck.


Coolaste killar! :)




Kontaktannonser och rättfärdigat beteende.


Då har snart en tisdag försvunnit. Snart helg igen men denna är det jobb som gäller. Idag har jag inte orkat något. Jag har slöat mig igenom senaste säsongen utav topmodel, städat, lagat mat, tagit hand om hundar och barn. Thats it.


Nu har jag druckit en öl och tagit två rader cholkad. Den kommande veckan rättfärdigar min paus i bantningsperioden. :)


Spåkulan på facebook tycker att jag ska besvara en kontaktannons.


Du som inte brukar svara på kontaktannonser. Gör det denna gång. Det blir en dejt.


Tycker att alla dessa hittepo saker talar emot varandra. Jag skulle nyss vänta. Min första tanke var först "finns det fortfarande sånna?!" Tidningar. Just det, nej. Tidning har jag inte. Sen skrattade jag och sen sa jag nej. :)


1

Lite arg, lite kär, lite i smärta och lite kärlekskrank.


Jag vill inte vara kär i en häst. Jag vill vara kär i en människa, en person och jag vill inte vänta. Kosmos hit och dit, rätt tidpunkt, fel tidpunkt. Finner man sen kärlek så går det fan käpprätt åt helvete ändå.

Nä, jag är inte bitter. Jag har nog bara en dålig dag. Dock har jag inte lyckats med att trilla trots att jag varit sjukt nära flera gånger. Alla dessa gåner så har jag högt ropat "ooooh" samtidigt som jag haft hög musik i lurarna. Så hur högt jag ropat har jag ingen aning om. Folk har i alla fall tittat.


Vad har mer hänt, jo. Jag har fortfarande ont i min rygg efter en attack av en snorungen i antalgingen åttonde klass. Han kastade en isboll på min rygg. Jag blev arg och fortsatte inte gå, vände mig om och raskt traskade ifatt asen. För 4 var dem. Skällde ut dem, var arg ett bra tag och sen kom den där hästen.

Nu är jag långt om länge hemma efter allt. Lite arg, lite kär, lite i smärta och lite kärlekskrank.



Och kär var dagens ord då.




Jag blev lite kär idag.



Det trots att mitt horoskop sa att kärleken får vänta. Denna fick mig dock att falla rätt fort. Så gosig pålle har jag inte mött på länge. Personlighet och rätt vacker. Lite speciell men jag tyckte han var så fin! Så, jag har fastnat lite för denna vackra varelse!



17 - Project 365

Mina fina barn. Underbara och ibland bara inte det. :) Men jag älskar mina pojkar, alltid. Såklart! Dessutom så rockar jag idag enligt Devin! :)



Kärleken får vänta, lite.

Det var längesedan jag läste mitt horoskop. Så idag efter en titt på Aftonbladet klickade jag till mig ett, mitt, detta.

Jungfrun

Kärlek: Alla andra relationer fungerar utsökt men kärleken vill sig bara inte. Låt den vänta lite.

Pengar: Härlig shoppingvecka som dessutom kan föra med sig helt oväntade slantar till din plånbok.

Turdag: Lördagen blir din på alla nivåer.



Att kärleken inte vill sig och får vänta, no shit. Den kommer inte min väg nu. Det har jag märkt ett tag tyvärr. Har bara förmågan att hamna i helt fel komplicerade lösa relationer.

Oväntade slantar hade inte varit helt fel. Bäst att ge sig ut och shoppa då! Sen får jag väl se till att ta vara på lördagen. Ska jobba hela dagen men jag har kanske tur där. :)


Läs ditt här: Horoskop @ Aftonbladet



@ HOME!

Nu är jag hemma efter helgens äventyr och har en vecka med barnen och jobb sen hela helgen. Det ska jag nog klara av utan abstines till livet i Malmö.

Jag fastnade en gång till. Avatar tog mig. Nu ska jag krypa ner i min säng. Imorgon får jag ta tag i att lägga upp helgens project 365 bilder.

Tack för en trevlig helg mina underbara vänner!


16 - Project 365

Åter dålig kvalite men min systemkamera levde inte söndagen med mig. Dessutom var det en kokosegdag. Övertrött, efterfull och film med mat och chailatte i en soffa. Även brunch men den vare ingen bild på.


Jag. Koko. Det var söndag. Ja, bilden finns två gånger, men jag hade verkligen ingen annan bild för söndagen :P haha...


Jag, igår.

img_6159 (MMS)

Såhär såg jag ut igår. ;) Vet inte om lockandet var mödan värt då jag kom ut i regnet sen och då jag kom till Malmö så trillade bakfyllan på mig. TIO på kvällen. Tokigt.


Brunch och diverse.

img_5253 (MMS)

Bilden är på mig, koko idag. Vi roar oss lätt. Jag är i alla fall här fast i soffan :) Känner mig tillräckligt bakis för att inte göra mycket utav dagen.Brunch på metro har jag hunnit med. Jag var sen på väg hem, fastnade med en chai latte i en soffa. Nu sitter jag och lyssnar på Pernilla som sjunger "var är vargen"  Next stop?! Eslöv såklart! Hem till hundarna. Ska bara se var jag fastnar innan Eslöv. :)


Då åker jag igen.


Mot Malmö då.


:)




Starta störta


Jag sitter och velar om jag ska till Malmö eller ej ikväll. Har kommit fram till att jag inte har lust att sitta hemma. Sen såg jag vad klockan var och ser att jag inte alls är vid gjord. Jag kommer inte vara i malmö för än 22! Tidigast.

Sucki!

Dags att starta då så ser vi om jag störtar sen. :)




Bra, Chailatte, dåligt.


Jag kände mig inte bakis alls och bara lite trött i morse. Bra, trots det stora intaget av vin igår. Jag gick över torget och sen hem till Annica, tog mina saker och begav mig hemmåt. Kände att hungern började komma så jag gick inom espressohouse och tog en Chailatte to go.

Dåligt.

Efter den blev jag bakis och resan hem blev en pina. Somnade nästan på tåget men mitt minnet av vad som händer när man somnar på tåget fick mig att hålla mig vaken.

Nu är jag hemma. Vågade äta, blev inte mer bakis men jag blev trött. Så en dusch och sen sängen en stund. Sen påt igen!?


MAAAAT!


15 - Project 365

Ingen wonderbild men jag har fångat människors dumhet, ovilja att utforska sin omgivning, ren och skär idioti och oförmåga att ens kunna tänka.

Folk står i kö, på malmö station till två biljettautomater. Bara på andra sidan är där två till, väl fungerande. En liten bit bort är där ÅTTA till. Alla lediga. Jag iaktar och skrattar åt folket för mig själv och blottar dem här. :)



14 - Project 365

Dagens vin. Fyllevin. En baginboxfylla på detta vinet är rätt galet, men trevligt. Skulle ni pröva det hemma, stanna där då. HEMMA!



Då åker jag. Jag och jojo :)

img_8070 (MMS)

Då åker jag. Jag och jojo :)


Blankt och ja...



It's friday!

Jag hade massor utav ärenden i stan idag men när jag väl kom dit blev minnet blankt. Likaså då jag kom in på Coop. Blankt. Nu sitter jag hemma igen och väntar på att klockan ska slå tre så att barnens pappa dyker upp och att jag sedan kan rusa till tåget. HEJ MALMÖ!

Först ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig ikväll och det är ju inte det lättaste. jag har som vanligt inga kläder, det blir aldrig gammalt. Inga kläder, ändå har jag 3 ikeapåsar fulla emd smutstvätt. Crazy.

En timme kvar, stressen växer och jag tar fan ett glas vin! Skål! Vi ses ikväll kanske!

Nu ska jag dricka vin!




13 - Project 365

Det får bli denna. Har klara bilder, på  smycket som det är, men jag fastnade inte. Detta blir nr 13. Den kunde varit bättre men bilden var inte menad som den blev. Dock blev det som blev gillat, utav mig i alla fall. :)








Från det ena till det andra.....

Då är jag här igen för dagens bild. Bilden har egentligen inget med just min dag att göra för min dag har varit så lugn. fram tills kl 2100. Då tog jag en timmes rask promenad med hundarna.

Jag har lagom små hundar, men när man går rätt fort och har tempot uppe och rätt vad det är så tvärnitar ALLA tre hundarna för det luktar gott någonstans precis just där så kan jag säga att jag tappar tempot. Tjoff och jag dras tillbaka. Eller stannar på ett konstigt vis. Ser nog rätt roligt ut när jag går med bestämda steg frammåt och tre hudar vid sidan som gör ett sånt stopp jag inte är beredd på alls. :)

Tror dock ingen såg mig, jag hoppas ingen såg mig. Det snöade ute. Jag mötte knappt någon annan levande varelse :)

Annars får jag väl bjuda på det skrattet.

Dagens project 365 bild var det ja. Den kommer i nästa inlägg. Har som vanligt svårt att välja. Det är nackdelen med att ta många bilder på ett objekt. OM man måste välja :)

Jag vann!



Wihoo!

Ett cliniderm testkit vann jag. Anmände mig till deras buzzadorkampanj men kom ej med. Så jag var med i en utlottning hos jagstamparpåditthjärta och jag vann. Vilken tur jag har, jag som aldrig annars vinner något. Kanske ska ta och köpa mig en trisslott också :)

Tack Cattis! :)





Dåligt utav mig.

img_0417 (MMS)

Jag har haft mig själv en vara lat dag. Det är inte mycket som blivit gjort idag och så skönt! Har fan träningsverk överallt. jefla yoga! :)  Har funnit muskler på ställen jag inte visste hade muskler. På mig då.   Imorgon blir det då ingen träning. Jag ska ändå ränna runt en massa så det bränns. Sen är det party och då ska det dansas loss! Känns som att det var evigheter sen sist. Sist var den 25.e dec och ja, då är det evigheter sen :)  Så party, det ser jag fram emot! MIN helg! Äntligen!


12 - Project 365




Pojkar två som inte vill sova. Mammas säng och varsitt äpple roade herrarna i 5 minuter. En timme senare fick jag båda i säng och 15 minuter senare sussade mina fina små pojkar sött.



Eller inte.

Jag vet att man inte ska ge upp något bara för att det blir för svårt. Hinder är till för att komma över. Allt handlar dessutom att ha kul. Grr...

Men fan vad yoga blir svårt när tempot trapps upp. En annan träningsform som har anammats rätt så mycket är Zumba och det ser kul ut kan jag lova. Ser även rätt lätt ut, men när man provar själv. Haha.. Skoja min dojja. Inte fan är det lätt då.

Så jag funderar på att hålla mig till vad jag vet att jag kan. Springa, men det går ju sådär i halka och snömodd. Så, jag ska ge både Yoga och Zumba fler chanser. En vecka till i alla fall. Zumba borde dessutom vara mer min grej, jämfört med yoga. Dock känner jag ett behov av yoga.

Äsch, jag kan disskutera detta med mig i evigheter. :)



Musik

Concept Store – Damn!

Såg på tv4 nyhetsmorgon, bättre live :) Men bra och okej :)




.

Intelligenta yogamattor och gröt för högt upp.



Det är en timme sedan jag åt min frukost och inte fan är gröten nere ordentligt. Jag får hoppa upp och ner lite så den faller längre ner så att jag hinner utföra någon yoga idag. Grrr....öt! :D

Har ju inte hela dagen på mig. Nu ska jag bara avsluta mitt googlande efter yogamattor. Fan en som var intelligent, ekologisk var den också. :) www.myspirit.se

Time for some yoga. :)



.

Skrapande skopor, plogar och traktorer.



God morgon onsdag! Vaknar upp till skrapande skopor, plogar, traktorer och andra maskiner. Lannet ni vet ;) Näää, det har faktist fallit en jävla massa snö inatt för er som missat det. Så det är däför det skrapas och har sig, inte för att Eslöv är "lannet" ;) 

Jag som hade så fin promenadmark nu. Sux.

Får väl, som alla andra som ser fram emot vår och sommar, nöja mig med att vi är i alla fall på väg mot rätt håll! :)


Nu ska jag återgå till den sista mysstunden jag har med barnen innan det är dags att gå till dagis :)



Och... Det är onsdag. Lillördag. Snart helg :D

 

 


11 - Project 365

Har inte fotat så mycket idag, men nu i slutet så fann jag en växt i bra ljus då jag lagt mig tillrätta i sängen. Så, jag masade mig upp men orkade inte riktigt få till en perfekt bild. Vilket ledde till att jag inte kunde välja. Så, 3 i en :)



Bilderna är faktiskt finare i sin rätta storlek, men men. Alla goda ting är 3. Eller?

Ut i mörkret för ett ljus.


Nu så, lite ensamtid! I like. En hund och jag. Ska ta och göra det jag skulle gjort många gånger. Innan mörkret faller ska jag i alla fall.. äsch, det har redan börjat falla. Så jag ska denna tisdags kväll ta mig till Eslövs Kyrkogård  för att tända ett ljus.

Först ska jag bara plåstra om mitt tjusiga skoskav jag fått av mina dåligt använda gympaskor. En annan sak att göra är att klä mig lite varmare :) Fryser redan ju.




Fail.



Jag är inne i en jag-måste-banta-period. Hur illa valt är det då att börja tänka på att ha en julgransplundring?! Börja tänka på godis?! Alla vet väl att man är hungrig och sugen på saker som aldrig förr den dagen man bestämmer sig för att banta. Idioti.

För att vara lite mer fel så delade jag min brillianta ideé med barnen. Stupid! Så ni kan ju gissa på att det inte riktigt går att få dem att glömma choklad och annat gott att plundra granen från. Neh. Det händer inte riktigt att det tappas från minnet där inte.


FAIL! BIG FAIL!




















.

Not to do.



Fastna framför en film och bara hinna med 2½ saker. Lämnade barnen gjorde jag, var ute på långpromenad var jag och städade undan julen och lite annat gjorde jag halvt. Yoga har jag inte spenderat tid till. Istället har jag gjort av med min laddare till min Iphone.

Så, telefon är död och jag är förlorad.


 

Drömmer mig bort till svunna tider och sommaren.

 

 

 

 

 

 

 

.



To do.


Hoppla! Då var vi uppe klockan sju idag. Ställde klockan för första gången i år då jag sov hemma. Fin fint :) Kändes rätt okej. Ska försöka ha en produktiv dag idag, eller nått. Har ju inte så överdrivet mycket att sköta just idag, men lite ska jag göra under tiden barnen är på dagis.

*Lämna barn på dagis.
*Långpromenad med hundarna.
*Yoga.
*Städa undan julen.

Kommer säkert på något mer att göra. Städa undan julen, börjar jag nu på det så resulterar det säkert i någon större städning. :) Dax för att fixa lite innan dagis.





10 - Project 365

Daredevil cliff hangers. Barnens nya favorit. En leksak äldre än 20 år. Säkert äldre än mig. Tar upp hela vardagsrummet och all uppmärksamhet. Nästan iaf.


Det enda jag finner kul med det är väl att man kan kalla det retro :) Och det gillar jag!!




Dagens I-Landsproblem.


Är det normalt att börja laga kycklingsoppa nu? Jag är grymt sugen. Om jag hoppar kvällsmaten imorgon och tar ett knäcke istället?

Eller så sparar jag kycklingsoppan till imorgon och dricker ett glas vatten nu? Vilket jävla problem. I-Landsproblem.
Oh, det var ett tag sedan. :D

Dagens I-Landsproblem. Ska jag äta eller inte. Fy fan vad det är synd om mig !



nytt.


Whooopdido! Måndag snart förbi och imorgon är det tisdag. Snart helg. Äntligen. Imorgon ska barnen till dagis efter en lång julledighet. Lite lätt förvånade såg dem ut att vara då jag sa att det var dags för dagis imorgon. Spännande ;)


Idag har jag testat YOGA för första gången.  Rätt trevligt och lugnande. Säkert mycket roligare då man blivit lite bättre. Jag har varit hyffsat vig, rörlig och ja, allt det där, så jag har ett hopp om att jag skulle kunna nå den formen igen med hjälp av yoga.

Och nu hoppas jag att mina promenadrundor kan hålla sig isfria så vågar jag snart ut och springa :)





Jävla mongon!

Åh vad jag är arg!!!


Var finns vettet hos människor? Det är 10 dagar efter nyår och folk smäller än! Till och med nu på morgonen/förmiddan. Har föräldrar så dålig koll, eller bryr dem sig inte? Hur fan kan försäljningsställen sälja till minderåriga? Sen fattar jag inte vad vissa vuxna har i skallen.

Det finns självklart mycket annat än just detta att vara upprörd över men just nu drabbar detta mig, och många andra.
Min ena hund har blivit så mager då han knappt vågar äta för  han är så rädd. Mestadels av hans dagar spenderar han inne på toa, självmant, för att han är just rädd. Där ligger han inne och skakar. Då räcker det med EN smällare om dagen. Så Lee ser snart ut som ett vandrande skelett tack vare alla idioter!

Daisys går rung och skäller på allt, morrar och blir stressad och vill inte gå ut. Hälge tvekar också till att gå ut och Alfons klarar det hyffsat. Han fattar nog inget.




Livrädda Lee.

Och han är mer mager nu än på denna bilden som togs på nyår.

9 - Project 365


Min fina flicka! Damen med stort D. Daisy. En av fyra.




Godiste.


Nordic Sukker har givit mig ett te med en smak som är lite smått underlig. Kanel och Körsbär.  Det smakar som något godis på något vis. Körsbärsgodis. Så värst mycket kanel känner jag inte av men något annat än körsbär smakar det. Kan ju vara kanelen iof.

Har inte bestämmt mig om jag gillar det eller inte. Tror nog inte att det har en chans till att bli favoriten. Den listan toppar Friggs Blåbärste tätt föjt efter deras rabarberte :)


Today Me.


Startar ny kategori! :) Ska starta fler och ta bort vissa. Få lite oragnisation på det hela här i bloggen :)

Jag idag, eller mer mina kläder. Har inte användt jeans så ofta denna vintern. Dels pga brännskadan och dels för att jag fått kjol och klännings-mani. :) Sjukt dåliga bilder dock. Det här med outfit pics är inte minstarka sida. Heller inte riktigt min grej ;)







Dessutom så är jag urkass på att ställa in kameran då jag har den på stativ och ska ta som här, blid på mig själv. Någon som har tips? :P Becuse i do no good.


Cardigan - Gina Tricot
Linne - H&M
Skärp - Lindex
Jeans - Gina Tricot
Halsband - H&M


Allt för idag. Typ.


Idag har jag jobbat. That's it.


Nja, jo det är ju vad jag gjort. Sen har jag inte gjort så mycket mer nytta idag. Crajsi! En söndag som söndag, typ. Har bara befunnit mig på jobb istället.

Har saknat mina små pågar idag, men när jag kom hem fick jag massa pussar av Egil. Devin var helt fast vid en nedrans bilbana som deras pappa släpat hit. Nått skräp från 80-talet. Ok, någt bra i fint skick som han själv haft när han var liten. Fasar väl mer för att Devin börjar bli lika såld på allt hans pappa finner intressant. :P Nörd varning! ;)

Jaja, jag har hopp än. :)




Ta vara på.


Söndag morgon och jag sitter och minns. Minns alla som lämnat oss på senaste tiden. Tittar på bilder och det känns så overkligt fortfarande att dem inte längre finns. Som jag saknar, men jag minns och är glad för tiden jag fick med dem jag förlorat och är glad för mina älskade som lever än och förgyller mina dagar!


Ta vara på var minut! Ägna lite mer tid åt alla du älskar. Det är värt mer än du anar!

Ha en underbar söndag! Take care! :)





Hipp Hipp Not.

Hipp hipp i all ära, men är det bara jag som tycker att det var bättre förr? Har svårt att få det att gå hem. Känns som det är lite för mycket ansträngt. Lite besviken på den nya säsongen utav Hipp Hipp är jag. Hipp Hipp är fan skoj, men jag föredrar de äldre avsnitten!



8 - Project 365


Min favorit idag. Min favorit alltid.The one and only, NewCastle.



8 dagar senare.


Det blev inte mycket sömn på jobbet inatt så idag har jag spenderat mina timmar i sängen, sovandes. Rätt skönt faktiskt. Kan ni dessutom tänka er att min huvudvärk är väck! Tror jag i alla fall. 5 dagar och inte en enda piller och tillslut la den av. Värktabletter är för loosers! Men fan vad jag gillar mina citadon ;) Det är dock en annan grej.


Jag är galet festsugen men har inte möjlighet att förflytta mig till Malmö eller någon annan stans för den delen. Sux. På fredag. Då siktar vi på karatefylla! Nääää.... Men det är party på G och jag ska åter entra Malmö med finaste flickor!

Nu myser jag med mina hundar som kommer få psykikska skador pga alla idioter som smäller. Fortfarande. 8 dagar efter nyår. Idiotoskt.


Nåja, nu återgår jag till mer mys och en öl. Ett Project 365 kommer upp också. :)


Hoppla!





7 - Project 365






Inget godis kunde bota min huvudvärk, men gott var det.



Piller?!


Jag har seriöst fortfarande huvudvärk. Den ger inte riktigt med sig. Men jag har jobbat idag och har även natten. Kan ju erkänna lite att det är bättre att ha huvudvärk här än hemma. :) I alla fall med två vilda pojkar hemma som leker inte-lyssna-bara-leka-vilde leken :) 5 dagars huvudvärk. Kanske ska överväga en piller snart :)


Nåja, natten och fram till 10.00 imorgon sen är det hem fram till halv ett på söndag.

Heja Anna!

Stay tuned.



Verkligheten är svår att slå. Jag drömmer gärna mig iväg men att få sin dröm förverkligad slår allt. Men än så drömmer jag och det är bättre just nu! Well well, I stay tuned. Better reality is coming up!



6 - Project 365

Torsdag och tristess. Jag har fotat mina fiskar och tog med kameran ut ikväll. Har inte riktigt fått till någon bild som jag själv fastnat för, men man kan inte alltid få det :)

Så, idag bjussar jag på en kvällsbild.


 

Fick inte vad jag ville. Såg en helt annan bild. Inte bitter. Får hoppas att ingen gått där på Lördag :)

 

Bonus.

 


Något annat är nagellack :)


Jag har funnit något annat än nagelack. Ngt bättre. Eller ja, det är i alla fall roligare. Modellfärg. Små små färgburkar, som visserligen kostar skjortan men har man turen som jag att ha ett ex som är lite nördig av sig och pysslar med warhammer så har man tur. Då har jag oändligt många färger att välja på, det är lätt att måla på, man kan blanda och sedan toppar jag bara med ett vanligt genomskinligt nagelack från depend för att det ska hålla och tada! Done.

Jag kanske borde börjat med ett lack, för jag vet faktiskt inte om detta är dåligt för naglarna. :)

Det går bort med aceton! :)


Dwarf Bronze on my fingernails :) Citadel Colour. Går att köpa på Games Workshop

Sen är det där när man precis målat sina nagler rätt skoj. Jag känner mig rätt löjlig och lite som en fin dam eftersom man inte kan ta i vad som helst. Givetvis målar jag vid helt fel tillfälle.

Som nu när vi ska klä på oss och gå ut! Jag tajmar bra jag!


 

Ja, jag borde ha en bild på mina naglar men jag tyckte att mina fingrar, hela handen, såg så läskig ut när jag fotade den med min iphone. Fixar in en sen på mina creapy fingers.


Hey reailty!

God Morgon!

Denna röda torsdag hade visst ett rejält snöväder att bjuda på. :) Ska se idag om vi kan städa ut julen och allt annat skit och göra vid här hemma. Först så håller vi morgon och sedan ska både hundar och barn rastas.


Jag hade en rätt underlig dröm inatt. Alla var klädda i 90-tals kläder, och det var SOMMAR! Underbart. Drömmen hade typ familjetema och innehöll rätt mycket frestelser. Kommer inte ihåg så mycket, inte vad jag kan berätta i alla fall ;) Nog för att det bara var en dröm men det finns gränser i verkligheten. Det var i alla fall en trevlig dröm. Att jag sedan vaknade till pipande hundar och barn vid båda sidor som låg och vände och vred på sig är en annan sak.

Ja, verkligheten är en annan sak. Welcome back!




5 - Project 365


Dagens bild idag skulle egentligen blivit på mina vantar till snöbollar. Dock blev det något konstigt med dessa bilder och dessutom  så satt jag och fotade lite i granen nyss. Glittrig oskärpa. Kanske inte den mest perfekta bilden men jag har börjat falla för oskärpa vid rätt tillfälle så att säga.

Dessutom ska julen ut imorgon. Tror jag. Så då passar det bra med denna :)



Försöka att övertala en övertalad?


Vad borde jag egentligen göra nu? Barnen sover efter en rejäl rastning ute i snön, till och med jag är slut. Borde jag ta tillfället i akt och städa eller ska jag ta lugnet med lugn, slå på en film och bara vara?


Jag vet vad jag borde, men vet också vad jag hellre vill. Det har varit full fart i veckan och inte många lugna stunder. Äsch, vem försöker jag övertala? Jag vet redan vad jag kommer att göra. En film, te och en liten chokladtryffel! Det är vad jag orkar just nu :)


:D




Jag inne efter buset i snön med mina små grabbar! :)

När minnet sviker, vem ringer du?


Jag blev precis tillfrågad om mina barns personnummer. De 6 första siffrorna hade jag inga problem med. Sen kom det till de fyra sista på båda grabbarna. Pinsamt nog så hade jag helt blankt minna där. Anade några siffror men inget rätt. Devins fick jag bekräftat på hans krigsbricka och Egils... Trodde jag mindes men hade fel på en siffra. Fann inga papper och fick logga in på försäkringskassasn hemsida och mina sidor där.

När minnet sviker kan det mest oväntade hjälpa en att komma ihåg. :)


Nu blir det pulka. Jag och barnen är som katt och hund här hemma. Grabbarna är som två insläppta vilda utekatter och jag en hund som jagar rätt och försöjer sätta dem på plats. Den leken kör vi ute istället. Vill inte ha barn i fönsterkarmar. :)


Hoppla!

Från det ena till det andra...


Vad har idag att bjuda på? Jag känner en viss irritation idag och en fortfarande existerande huvudvärk. Dåligt. Jag tänker ta ut barnen på rastning och sedan hoppas på avlösning. AVLÖSNING. Inte utlösning, men det var kanske bara jag som läste det så samtidigt som jag skrev.

För den delen så får inte tjejer utlösning, så varför ska jag hoppas på det? En orgasm utan dess like hade ju inte varit fel. Ja, det var precis vad jag tänkte skriva om. Utlösningar och orgasmer. Nej. Inte riktigt. Kontrollen över mina förvirrade tankar och alldeles för snabba fingrar, som aldrig tänker, är tydligen dålig. Dock förnekar jag inte. ;)

Äsch, dagen i ära får väl bli lite pulkaåk, systembolagsbesök och ett hopp om en trevlig kväll.



När jag inte kan sova...


Vad gör man när man inte kan sova? När tankarna far runt och man inte kommer till ro. När man inte känner sig tillräckligt trött för sitt eget bästa? När allting skaver och känns obekvämt.

Jag brukar fortsätta försöka sova, tar mig igenom alla tankar. Jag kanske pratar nattten ut med en vän med samma problem. Eller så sätter jag igång en film på datorn. Idag har jag inte orkat försöka ta mig igenom alla tankar. En film har jag redan sett. Råkade göra misstaget att ta en bra film så jag fastnade. En vän finns inte tillgänglig. Vad jag vet.

Så istället sittar jag och kikar igenom gamla papper, saker och bilder. Jag tycker att det är rätt trevligt. Trevligt med bra minnen. För det är vad jag har sparat. Allt jag har sparat på är från något som var bra, just då. Även om tårarna kan falla och många minnen komma tillbaka, så var det bra då.

Det jag har sparat på som kan ses som dåligt finns in skrift. Saker jag skrivit ner då jag mått dåligt, blivit behandlad illa eller bara inte haft någon att skrika ut alltid. Inte velat, inte vågat, inte kunnat. Det är rätt bra att ha dåliga saker också. Allt har ju inte alltid varit bra. Ibland måste man blicka tillbaka och se på det som inte riktigt gjorde en särskilt lycklig. Bara för att känna att det var bra att det blev som det blev ändå.

Oftast kan jag se det så i alla fall.


Jag vet inte om jag svamlar nu, om det är snurrigt eller vad. Jag ska fortsätta med att rota runt i gammalt och se vad jag kan finna. Ha en trevlig natt alla! Sov gott!



I rymden finns inga känslor - Kortfilmen.


Jag gillart. Har inte sett långfilmen men kortfilmen här gillar jag :) Se för dig själv :D








4 - Project 365

Idag tog jag med kameran ut. Fick dock inte till någon superbild. Lite ankor lite frost. Solen hade en förmörkelse och vi hade det molningt. Så utan extern blixt och fel inställningar som jag märkte när jag kom hem så fick jag bara medelmåttiga bilder.

Här är dagens bild i alla fall. Ja, där är ingen skärpa alls, men JAG gillar bilden. Varför vet jag inte. För er som inte ser så är det ankor. Lång slutartid, ingen blixt och inget stativ. Resultat rörigt, men ankorna var tokiga :)




Jag hade väl önskat att jag lyckats med lite skärpa på någon anka, så att där fanns ngtn speciellt ögat kunde dras till. Nu är den mest bara rörig, men jag gillart ändå :)

Roligaste på länge!!!


Jag fick nyss nys om en rolig sida. En sida med sms skrivna i iphone som blivit lite fel med dess auto correct. Jag garvar lätt till var smskonversation! Loooove it! Check it out!!


damnyouautocorrect.com



Me heart Dr.Google.


Jag behöver få festa, men dr google säger att jag borde undvika alkohol. Han säger också att jag inte bör äta mer än 1 citrusfrukt om dagen. Jag bör även undvika fruktjuicer, starka kryddor, fet mat och choklad och chips, bland annat.

Fet mat, starka kryddor och chips är inget jag äter särskilt ofta. Fruktjuicer och choklad är väl värre ;)

Jag googlar mina symptom och finner mycket att stämma överens med hiatusbråck, i alla fall i det inlägget jag fann ;) I love Dr. Google.

Jag ska försöka att göra roliga och lugna saker, äta grönsaker och massa annat nyttigt. Får väl sluta slarva. Men frukt alkohol och cholkad. Hallå!? Ok, vin får jag ont av, öl är bättre. :)

Nåja, jag slipper betala massa pengar och får veta mer. Betala för ett läkarbesök, pff. :)




Bild från : http://www.espr.se/




Visdomsord.






Om livet känns lite tungt och dagarna inte blir som man vill, se då på livet som en hanhund. Kan det inte ätas eller nuppas, så pissa på det och gå vidare! :)





Har ju tre hanhundar att ta efter här så varför inte ;) Kan nog lära mig! :D

Nu vill jag bara ha väck min huvudvärk. Den var rätt illa innan då Alfons fått tag i en plastpåse och prasslade med. Jag trodde jag skulle dö. Helt ärligt. Nu är det bara jobbigt. Jag skänker den. Helt gratis. TA DEN!


Veckan som är på gång ser ut att kunna bli fest och jobb, om den nu inte faller platt och bara blir slöande och jobb. Neeee... ;) Det tillåter jag inte. Sån är inte jag. Kan inte låta party stå åt sidan nu inte! 





3 - Project 365

Nu ska jag inte ta en blid på mig själv. Jag lovar. Det får bli nästa månad, i denna kategorin i alla fall. Idag hade jag önskat att jag hade en bild på den vackra naturenö. Frostbitna träd, massa snö och otroligt solsken. Det har jag inte. Istället har jag en bild på mina 4 hundar.

Fick erfara att det är rätt svårt att ta bilder på flera djur samtidigt. Även om det inte blev bilden jag var ute efter så blev det en rätt kul bild. Och det enda sättat att få alla att stanna samtidigt är att sätta dem högt upp. 


Daisy, Lee, Alfons och Hälge.





Det skabbiga köksmöblemanget ska snart bli vitt, liksom vardagsrummet, nada händer. Jag ska ta tag i saker ja.

Rulla bulle, leta man?



Igår blev det inget bak, men idag blir det. Jag har redan satt degen och den är nu på jäsning. Får leka lite hemmafru idag. Städa, laga mat, baka, ta hand om mina barn och mina hundar. Dock behövs en lite detalj. Mannen.

Får väl börja leta eller nått.... Näää. ;)


Bullar rullas! :)


Egil


Det blev inte, det blev istället.

Jag kom aldrig iväg idag dit jag skulle. Det blev för mycket av för många tankar. Så jag tar det i veckan istället. Kyrkogården var vad som var tänkt.

Ni som har skäl att besöka den pga någon nära som finns där vet hur ångesfyllt det kan vara. Bara tanken på det ibland kan göra så att stegen känns så tunga, en tyngd faller ner och man på något vis går i motvind. Det har inget att göra med att jag inte vill. Det brukar på något vis kännas rätt okej efter att man varit där. Visst hade jag hellre gått och besökt denna person levande, men nu är det tyvärr inte så.

Så, i veckan ska jag ta mig dit. Det utan att ha lyssnat massor på Melissa Horn innan och kanske med sällskap. :)


Denna damen har istället haft vilda barn som lekt IronMan, livrädda hundar som inte vågar gå ut för att idioter smäller igen och noll fantasi gällande middag idag. Helt ok. :P

Nu är jag kärlekskrank och saknar någons famn. Eeeewwww! En film blir det och mys med hundarna!



2 - Project 365


Jag kör nr 2 med en bild till på mig själv. I got to love myself. Jag hade trist helt enkelt men tyckte faktiskt att jag fick till en bra bild. ;) Jag hade inget syfte att ta "porriga" klubb-bilder. Det bara blev så. Kan ju berätta att jag hade klubbklister i håret och det var inte så väldigt glamoröst. :)


En blandad kompott.


Nu vet jag varför jag inte lyssnar på musik med texter där jag stannar upp och verkligen lyssnar. Jag tänker för mycket, man minns, saknar och massa annat kommer fram igen. Även om det var år sedan och man har kommit över så finns det ändå kvar. Man blev sårad, någon dog, en annan mådde dåligt, man var lycklig, man var kär, man saknade, man blev sviken och mycket mer. En blandad kompott av känslor och minnen.


Nu ska jag klä på mig och gå ut. Solen skiner och dagen känns rätt att gå dit jag tänkt gå.

On my way.



Saknar.


Melissa Horn.


Melissa Horn har fångat mig idag. Det var ett tag sedan jag lyssnade på henne. Hur kan jag låtit henne undgå att vistas i mina musiklistor. Hon är underbar och hennes texter är så fina och man känner igen sig i så många utav dem.


Underbar helt enkelt.

Hon har en del spelingar nu i början på året, men i Danmark. Så, den 20e februari är hon i Köpenhamn. Någon som är sugen på att se henne då? Eller ska man vara tålmodig och vänta tills det är spelningar i vackert väder i vårt avlånga land?

Sug på karamellen. Lite värme behöver vi väl allt i kylan :)

http://www.melissahorn.se/?sid=article&pid=read&id=12693





Som jag hade dig förut.



Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck Spotify.

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=channel Youtube.

Inbäddning inaktiverad på begäran.

Så, ni får klicka på någon av länkarna. Fin, fin, fin.



Underbara söndag.



Jag är lite vilsen i dagarna och är när någon frågar inte säker på vilken dag det är, men jag behöver inte fråga i alla fall. Känslan av att det är söndag finns inte. Den feelingen hade jag mer igår när jag låg totalt utmattad och orkeslös till oändligheten.

Idag ska jag och mina pågar baka bullar. "Lycka är att få baka bullar som ser ut som pojkar", det sades på SvtB i morse och Devin ville genast baka lussebullegubbar. Så, det är vad som står på schemat idag. Men det schemat ändras rätt fort. Så vi får se vad denna dagen har att bjuda på. :)

Just nu kikar vi på Nils Karlsson Pyssling :) Han är så söt. Tyckte jag när jag var liten i alla fall ;)

 

Kärlek pojkar emellan. Sött. :)



Sömn kan man inte ta igen.


Jag tror jag dör. Eller somnar snart hur som helst. Jag och Daisy for in till Malmö  igår för att fira nyår hemma hos Tanya med hennes borderterrier Jake och ett helt gäng musikaliska typer. Där passade ju denna damen in. ;) Nja, men det var trevligt och rätt okej. Jobbade ju dagen efter så jag tog det lugnt och tog mig inte ut på Malmös dansgolv utan var nog i säng vid två.

Dock somnade jag lite halvtaskigt och vaknade vid sextiden ungefär av att Tanya mfl kom tillbaka för efterfest!

Kort och gott sedan, upp åtta, Eslöv halv tio, jobb 11. Nu är jag helt slut trots att ha sovit några timmar efter jobb. Men det är väl som man säger, sömn kan man inte ta igen. Eller?

Bilder från kvällen kommer upp sen. Just nu klarar jag inte av att hantera ett sådant project! :D

God Natt och gott nytt år!



Daisy på bussen hem idag efter allt nyårsfirande.


1 - Project 365


Började inte särskilt avancerat. Jag började med att vara trött och att jobba. Jag, första dagen på 2011.


RSS 2.0