Det var det värt!



Denna Anna är rätt bra slut ikväll!

Jag har inte riktigt fått sömn efter behov. Självförvållat visserligen men jag är ändå trött! Det var det dock värt!  Sedan har jag och mina pågar spenderat dagen med AnnaMaria, Linn och Ida vid sjön. Idas små guldklimpar var givetvis oxå med och inte att glömma, Daisy och Billie!

Det har varit en supertrevlig dag trots bristen på energi. Har fan till och med nästan storhandlat och lagat mat!

Super me!

Nu sussar mina små pågar så sött! Snart jag oxå... :)




Jag och mina hjärtan på bryggan vid vaxsjön :)

Debaser med finaste!!

img_2557 (MMS)

Vilken kväll! Debaser I like! Jag och fina Alex hade så kul! En repris på det snart! Det blev skumpa och det blev vin och öl och cider.... Och vi entréer dansgolvet! :) Jag ber dock om ursäkt för mina ringningar mitt i natten! :)  Tydligen var det mitt i veckan, ca 4 på morgonen och ja då sover tydligen folk. Att jag inte tänkte på det!  Ring mig en natt så är vi kvitt! :)


Så där 4 på morgonen ca.

img_6880 (MMS)

Så där 4 på morgonen ca.


Tid att njuta!

img_5079 (MMS)

Då ha jag äntligen jobbar klart. Jobb igen lördag. Tills dess ska jag bara leva livet, träffa underbara människor och njuta! :) Det med start NU!!! Mot Malmö och Alex med skumpa! Se ya @ Debaser! Woha!


Vem fan dammsuger innan 0800?!

img_7398 (MMS)

Idag är jag på jobb hela jävla dagen! Hela jävla dagen!!! Titta ut! Seriöst! 8.30-21.00!  Jag får väl gotta mig med att jag är en otroligt effektiv människa idag. Elle så har jag bara tagit ut all min effektivitet redan. Jag har varit effektiv i allla fall.  0700 steg ja upp, eller ja klockan ringde då. 20 öve sju var jag i alla fall uppe och hade hittat klädet för idag. Sen hade jag inget att göra. Varför då inte hugga tag i dammsugaren, disken och moppen?! ;) Kasta lite sopor kanske och rensa kylen? Jodå, det var va ja gjorde och jag hann allt innan 08.16 då jag spatserade till jobb. Så nu vet jag vad det är för idioter som dammsugare innan 8.00.  Det är sånna som jag, med på tok för lite att göra, som dricker rödvin på balkongen och ser stjänfall i natten :)  Nu ska jag äta frukost. För det hann jag faktiskt inte med!  Hur effektiv jag än var! Ha en fin dag i solen!


Måndag.


Jag har sprungit på en chokladbit och en kopp kaffe.
Tagit det lugnt med en portion pasta och ruccola och den där burken med tonfisk jag inte kunde öppna.

Den tar jag med mig till jobb.

En söndag.



En pojk får feber och planerna är skånesdjurpark med ida, svinkoppan Jasper och lilla Myra. Det blev av. Feberpojken fick vara med sin pappa och Bus Egil hängde på till Skånes Djurpark!

Hade trevligt värre.

Efter denna dagen så begärde feberpojken att han skulle ha en dag med bara mamma. Snutte! :) Så det ska han allt få!

Puh.. Nåja, det var tydligen livet att vara på SD tyckte Egil.



Såhär kul var det! :)


Det blev lite midsommar trots allt.


Vi tog oss inte till svinkopporna idag. Istället fann jag och mina pågar lite traditionellt midsommarfirande i trollsjön. Det tillsammans med min bror, Lolita och hennes barn. Det blev dans kring stången! Inte illa, mamma Anna dansade och tre barn fick jag med mig. Hoppade säck gjorde jag och sprang med potatis på sked minsann! Resterande stod och frös och trodde regnet skulle falla, vilket det inte alls gjorde.

Nåja, jag fick midsommar mat, typ. Slapp vara ensam, ogillar dock att det dök upp svinkoppor, men är glad att min bror med familj inte hade några planer.

Men nu är det ensamt. Så när som på två sovande barn och tre sovande hundar, en tv som går och... nä sen var där ingen mer.

Ibland får man känna sig ynklig och ensammast i världen. Speciellt när saker och ting inte blir som man tror, vill, planerar och hoppas på. Jag som hade annat än depp i soffan planerat denna dagen.

Upp med hakan, häng inte läpp! Världen är full av möjligheter och människor! En dag ska väl allt falla på plats. En dag.




Vid halv tolv i dag såg det inte så lovande ut med vädret... För det är just detta vädret alla snackat om nu iför midsommar. Det och, har bolaget öppet?! :P

 

 

Först dansade de som kunde dansa och var där för det. Sen fick vi vanligt folk vara med. Det finns det ingen bild på, vad jag vet. Tack och lov.








Svinkoppor eller inte?




Det är mindre trevligt att vakna tidigt när man har möjligheten att sova. Sovmornar går tydligen inte riktigt in i mitt system. Inte ensam i alla fall. Vilket jag blev för mitt kära sovsällskap övergav mig för sin egna IKEA säng och barnen är hos sin far.

Jag har min lilla Daisy i alla fall. Som fick för sig att vilja gå ut så fort jag öppnade mina blå.

Nu ska jag bara komma på vad jag och mina pojkar ska hitta på idag. För DET vettefan! Svinkoppor med sällskap eller inte svinkoppor och då kanske utan sällskap?! Det är ju bara midsommar en gång om året. ;) Värt att riskera för lite svinkoppor kanske....



Glad Midsommar på er alla!



Vin och en liten söt bit ägg.



Lite after work för min del vankas efter 21. Vin med flickor! Ska bara jobba klart först. Känns rätt bra att komma hem från jobb och ha sällskap rätt så direkt! Ensamt är rätt trist och ångestfyllt just nu. Sux.

Men men, vin och snickesnack sen!

Got to keep on working...


Devin han sa i morse. Mamma, ta bild på mig och lilla ägget. Jag tycker det lilla ägget är såå söt!

Det "lilla ägget" är bara en bit utav ett ägg, men han tyckte att den lilla biten var så söt så jag tog en bild. :)


Ett, mitt tips!





Överlämna er aldrig åt ödet!


Picture taken by me.


The end of the weekend..


Gosch! En galen, kul och trevlig helg har gått förbi! Satan i gatan! Fredag blev det utgång i Eslöv med alldeles för mycket alkoholintag. Ångest. Lördagen spenderades i sängen. Totalt ensam. Sucks! Jag var uppe för att gå till bolaget! Heja... 20.00 steg jag upp och gjorde mig i ordning i ilfart!

Det blev en matlåda och vin till Anna Maria, sen kom Marika och Jessica och sen blev det Hipp!

Halv sex i morse var vi hemma. Sedan dess är tiden spenderad i sängen, inte ensam dock... ;)

Min fina AnnaMaria gjorde mig sällskap! :)

Ah, tack töser för en superkul helg! :) NU är det dags för mig att vara Mamma!




The Girls!




AnnaMaria och Jag! :)




Mobilnördar var vi allihopa....

Today!

img_3711 (MMS)

Today!


Idag har vi lärt oss hur man rensar ett avlopp...


Jag har lärt mig lite nya saker denna veckan.  Vem visste att man skulle ha SALT i en diskmaskin? Salt-tabletter! Det ska man tydligen. Det lärde någon mig. Sedan kom vaktmästaren hit och lärde mig hur man rensar avloppet i badrummet. Där får man lov att skruva tydligen! Sedan har min kära Anna Maria lärt mig hur man trycker på porttelefonen då man ska släppa in någon.

En lärorik vecka och den är banne mig inte slut!





I can do it now!!




Har även återigen lärt mig, eller fåt bli påmind om att mens suger!



Inte som jag vill.



Det där kändes bara påtvingat och inte alls särskilt naturligt. Så blir det kanske när man ber om något på det viset. Dock bör det inte bli så. Jag är kryptisk och ni förstår inget. Inte jag heller. Jag förstår inget alls. Sjukt spännande!

Hej, du ödet! Jag lämnar mig i dina händer!

Sucker for love!

Jag har mens, notera!



Ja, så googlar jag på mens och får bara upp bilder på snygga killar. Jag som ville ha en äcklig mensbild bara för att jag känner mig mensig och ville dela med mig av detta privata ärende.



Öppna dörren naken. En hit eller ett brott?!



Det kändes så spännande att vakna idag. Sju, jag ställde klockan för att inte se helt hemsk och yrvaken ut. Det finns ju gränser. Sen kanske det hade varit lite weird om jag öppnade dörren yrvaken och näck eftersom jag då antagligen glömt att klä på mig. Tror inte att det hade blivit en hit. Hade med all säkerhet sett till att det blivit en väldigt underlig stämmning här under tiden målaren ska vara här. Det såg jag dock till att det inte hände!

Dessutom så FÅR man tydligen inte öppna dörren naken. Kallas väl blottning då om jag har rätt för mig.
Googlade och givetvis hade flashback en tråd.... https://www.flashback.org/t1234716

Målaren anlände prick halv åtta, jag var påklädd (någotsånär) men yrvaken.



God Morgon!



Tänkte ha någon bild här men fann ingen passande för ämnet.








Som två paranoida tonårsflickor.



Det är sjukt tråkigt att vara ensam när man inte riktigt är sugen på det!

Jag och Daisy sitter hemma allena och är som två paranioda tonårstjejer! Ja, min hund kan agera såndan! Det låter något i hallen och direkt, samma på sekunden stirrar vi båda ut mot därifrån ljudet kom. Funderar på att gå ut, Daisy morrar, jag lyssnar. Ingen av oss vågar gå ut för att kolla vad det var.


Det är bara jag och Daisy och alla oförklarliga ljud för att det ska målas här imorgonbitti, spacklingen är redan gjord, och då kan pojkarna inte sova här ju. :( Sen så tyckte Daisy att hon skulle löpa nu och inte under den månaden hon var hos min mamma. Åh nej, där trivdes hon INTE. Stackars liten. :) Så nu har jag menshund, spöken och... Spackel på väggarna och snart en rund liten målare som sällskap.


Ska bara somna någon gång först innan tiden är där hoppas jag.




Försöker att finna.


Jag försöker finna min kreativa sida, hoppas och ber om att jag har en sådan. Det idag genom att ge mig på mina små canvas som jag köpte för 500år sedan, med oljefärgen som nästan hade torkat av väntan.

Jag känner med mina målningar men jag gillar dem inte. Färgvalet suger, maj jag hade inte så mycket att välja på. Har jag tur så tycker barnen att de ser kul ut! FAN! Till och med Devins målningar tilltalar mig mer! De målningarna gjorde han vid 2-3 års ålder. Under tvång. De två sista i alla fall. Den tredje minns jag han var duktigt förbannad, men jag ville allt ha alla målade och kunde inte vänta. Barnarbete?! Ah, han är stolt idag i alla fall! ;)



Nåja, jag får nog allt ta och skaffa mig en stoooooor canvas och maaassa färg. För jag har något på tanken! :)

Kommer säkert hata den med sen. Eller? Vi får väl se.


Det är fredag idag btw. Imorgon lördag. Var är min vinkompis?! :)








Allt det där.



Duktigt dålig på detta. Bloggen har hemsökt mig i mina drömmar. Funderar på om den borde få gå i graven.




Ah, jag är inflyttad. Fattas ett besök på IKEA, normala hundar och en icke rastlös själ. Jag har en otrolig längtan till nästa vecka. Ett sug på att måla har jag, brist på färg har jag.


Jag var sällskapssjuk men det försvann. Jag var sugen på mina jordgubbar och glass, men det försvann det med. Dock kommer suget lite smått då och då. Det är inte riktigt tillräckligt starkt för att jag ska orka resa mig och hämta.


Rastlös och orkeslös. Är glad att jag inte röker för jag hade verkligen inte orkat gå ut på balkongen.  Jag hade dock velat sitta där, med nån vän och vin och varmare väder! Lördag ser lovande ut för det! :) Ska bara hitta vännen till det :P Var är du? Vem är du? ;)


I brist på annat får det bli en kall, jordgubbar och glass ändå. Kanske en film också. Det i sällskap med tre hundar. :) Mer spännande än så blir det inte.

Ah.. Nästa vecka har fler möjligheter! Superbt!




Kungen kommer!!


Gud, vilken dålig uppdatering jag ligger inne med. Shame on me! Men, jag har haft det fullt upp i veckan. Jobbat, packat, flyttat! Oh, yes jag är nyinflyttad!! Och massa annat har jag haft för mig. Inte en lugn stund!

Nu är det dags för jobb! 9-19 sen är det fest i stan! Eslöv firar sina 100 år och det är spektakel heeela helgen! Till och med kungen kommer på måndag! Söndar är det flyg fest!

Jag ska ju självklart jobba även söndag. 9-.... nån gång måndag morgon! Spännande!

Givetvis är det UNDERBART väder! Tack o lov!


Se ya!



In mah new crib! ;)

RSS 2.0