Yes, I do it to!


Jag får ta och bikta mig lite här. Jag skäms lite smått över det, men så många andra tittar och betalar och gör samma som jag. Jag har fastnat för BIG BROTER 2011! Pinsamt, men sant.

Cilla är nog den härligaste bruden och sen kan jag inte låta bli att gilla Simon, killen från Umeå. Det är nått visst med långa herrar och den dialekten. :)


Så, nu har jag varit på det där infomötet och även varit ute med hundarna. Är bänkad framför datorn i min säng och ska kika på BB tills jag somnar! :)



Simon


Cilla

Soppa i micro och jag i duschen.



Jag luktar som hästen! Idag blev det en tur ute med hästarna. Jösses vad pigga djuren är! :) Lattjo Lajbans! Jag var inte lika pigg och dessutom så gick ju jag bara brevid.

Nu luktar jag som sagt häst och ska hoppa in i duschen sen är det dags för Informationsmöte för oss föräldrar ang en flytt med förskolorna. Får se vad det hela är :)


Soppan i micron och jag i duschen! Se ya!

Btw, Maroabo Mango är så jävla gott! Godare än passion, och passion var pekka! ;)



Kaffespill och klipp.



En fri förmiddag med kidsen och vi har spenderat den med att klippa ut personer ur H&M kataloger. Även möbler ur en MIO katalog. Barnen fann det roande på något vis. Nu tittar båda grabbarna på Nicke Nyfiken och jag torkar upp mitt spillda kaffe.

Jag fick nämligen för mig att suget jag kände var för kaffe. Självklart spiller jag ut skiten efter fem minuter typ. Tack och lov fick jag det inte på mig. :)


Nu ska jag snart ta mig iväg till stan för att möta upp min brukare och åka som alla andra måndagar till stallet! Hoppla pålle, spring Anna spring.




SOLSIDAN!





Parfymtips?


Jag är verkligen dundertrött. Orkar snart inte hålla mig vaken längre, men  jag försöker samtidigt som jag shoppingsurfar lite. Det efter parfymer. Jag är så fast på mina tre vanliga och är rätt sugen på att byta. Eller hitta någon ny att snöa in på.

Parfymerna jag har nu är Diesel Zero, DKNY Green och David Off Coolwater. Jag kan inte slita mig från dessa men något mer måste jag ha. Något tips?Jag gillar verkligen inte "tantiga dofter". Sen gillar jag inte dofttypen som te Sarah Jessica Parker har.  TIPS?! :D

Fräsht och enkelt lixom. Gärna något tyngre till utekvällar oxå :)


Hemma!



Då vart vi hemma från vår lilla shoppingtur. Hälge, min ena hund, var överlycklig när vi kom hem. Kanske för att han hoppades på ett nytt tuggben. Det hade jag då inte köpt.

Barnen hittade någon bok och jag köpte ett par skor. Totalt onödiga skor men jag tänkte att priset var så pass lågt för den bekvämlighet med dem på bussen till Norge på fredag. Ja, jag lämnar varma skåne en helg för att åka upp till snö och flera minusgrader.

Ett par låga fake ugs för 50 spänn var det iaf.

Väl hemma och Hälge är glad. Saknat mig har han nog gjort, även de andra tre men det är Hälge som håller sig nära! :)



Trött men shoppingsugen!


Halv tolv ca var vi hemma igår! Jag förstår inte var pojkarna får sin energi ifrån. Helt otroligt men dem sprang runt och hade skoj hela kvällen. Dock somnade båda så sött så sött så när vi kom hem.

Vi åt ute på Resturang Valdemar, TROR jag att den hette. Det blev faktiskt pizza för hela slanten, och en öl ;) Pojkarna skötte sig helt otroligt bra faktiskt. Lite smått förvånad är jag över kvällen. Aja, duktiga pågar har jag :)

Trevlig hade vi och vi tackar David och Camilla för det hela! :) Sen fick vi följe med Linn hem. Både jag och Linn var nog tröttare än vad mina pojkar var.


Idag gick vi inte upp för än halv tio! LYX! :D

Nu bär det snart av till Nova! Jeeeij! Shopping! Typ... :P





Mot kalas.



Nu ska vi allt bege oss. Present är inhandlat och vi är redo. Tåget går snart men Egil han sover. Måste få liv i den lilla parvlen så vi kan ta oss iväg till Jakriborg!


Jag mår allt lite bättre nu! Trött men så får det vara :D


Hoppas ni får en underbar kväll, för det ska vi ha!


Mot JAKRIBORG!


Och ja, Dagens sötaste. När jag skulle gå av bussen tidigare med Egil och vagnen så var det en liten kille på ca 8 år som hjälpte mig av med den. Det trots att det absolut inte behövdes. Supersött! :)



Bild: Googlad :)

Dagens bästa.


En galen kväll och vi har supit som dårar. Njä, men vi har nog fått i oss en stor del öl. Även tequila och sambuca. Vem? Jo jag och Marie! Har inte träffat henne sedan oktober så det här var allt på tiden!

Jag slutade jobba vid halv nio. Då möttes vi upp och begav oss för den första efterlängtade ölen. Det var så underbart gott!  Sen tog vi oss till B2 för mer öl och därefter stensson. Sen kom vi inte längre ;) Inte ens till Malmö. Fulla och glada så var det en helt okej kväll. Eslöv är kanske inte, det är inte, någon större partystad. Sällskapet gör allt!

Marie fyller dessutom år idag! GRATTIS till 26 år levda! ;)


Bakis idag men det går nog över, hoppas jag. Det är dags för lite kalas för Tova ikväll så bättre än såhär får jag se till att må! :)


Ska snart bege mig iväg med lillkillen och köpa present ju! :)



I just killed a spider.



En stor jävla äcklig spindel kröp på mitt vardagsrumsgolv. Äcklig till tusen och försökte först kamoflera sig som dammtuss. Den gick jag då inte på och fy vad det ryser i hela kroppen nu. Fann en stackars bok att slänga på den. Det äckliga är kvar. Att lyfta boken och torka bort kräket.


Äckliga jävla spindlar. Ibland bryr jag mig inte ett dugg. Ibland så blir det som idag, dock skrek jag inte ;) hähä... Det är äckliga kryp, det får ni allt hålla med mig om! :)


Ger denna dig inte rysningar så säg.

Det känns dock bra att ha dödat ett litet oskyldigt kryp!



Day today.


Barnen busar, hundarna tuggar på sina nya tuggben, jag.... Jag funderar på att lägga en ansiktsmask, men först ska jag lägga barnen.

Idag fick Devin bestämma maten, gissa vad det blev ;) Pasta och köttfärssås och till efterrätt; Pinnar. Salta pinnar. :) Vi har haft värsta lyxen här med efterätt och allt. Vi, barnen. Jag har ju fått göra jobbet, för inte har pågarna hjälpt till inte.


Dagen har rusat iväg men jag har inte fått mycket gjort.Har hunnit hämta nyckel på jobb iaf så jag inte står där som ett fån och inte kommer in imorgon. :P Inte coolt.

Nu ska jag försöka få ungarna på en lugn nivå, varva ner sen ska di banne mig sova!


Hoppla hej!



Soppa och pannkakor.



Devin hade idag önskat pannkakor och kanelbullar till middag. Efter en liten kompromiss så blev det istället soppa till middag och pannkakor till efterrätt. Jag har snöat in lite på soppa ja, men barnen äter det så då är det okej :)

Nu har Egil deckat, Devin tittar på youtubevideor på min Iphone och jag njuter åter med en kopp te och lite musik till lugnet :)

Dock börjar det glada, pirriga partyhumöret med en extra liten prick infinna sig. Så, party i helgen? Var ett tag sedan nu ;)



Trots och lite bilder.



Denna kyla alltså, den dödar mina fingrar då jag glömmer vantar!


Nu är vi hemma, jag efter promenad med Alfons och kameran och sedan efter att ha hämtat kidsen, varit och handlat och lyssnat på gnäll. :)

Devin har kommit i någon gnällig trotsperiod och ibland är han ok att hanskas med, det beror väl på mitt tålamåd får jag säga. Idag tjatade han om ALLT. Han skulle ha både det ena och det andra. Fick en del blickar från folk, men det var bara att ignorera precis som Devins gnäll!  :)


Nu dricker vi gott te som vi köpte i lösvikt och ska snart måla våra naglar med det glittriga nagelacket som Devin valde :) Mysonsdag tillslut! :)


Lite pics från idag då.




Jag.




Miniruttetäpple.




Alfons.

Det är en fin dag.




Solen skiner och jag är på gott humör men har en tråkig huvudvärk. Försöker bota med vatten, treo och allt vad där är. Går väl inte helt enligt planerna. Så, jag ska ta fram solbrillorna och gå ut på en promenad.

Det innan solen försvinner och humöret sjunker. Kanske ska ta med kameran! Var ett tag sedan jag trixade med den. Lite musik i örona, solen... Det är en fin dag! :)

Ha en underbar onsdag!


Babian – Kärlek I Paket


Andreas Grega – Mammas gata





Bild:Jag.

Soppfrukost.



Igårkväll kokade jag en dundergod kycklingsoppa! Den var så god att den blev frukost idag ;)

Jag följde lite halvt detta receptet. http://www.sopprecept.se/kramig-kycklingsoppa--6330412

Mixade inget, hade i lite mer Lätt creme Fraiche och hade purjolök i också. :) Så, på mitt sätt var den i alla fall underbart god. :D



Nu så är jag sugen på Mango, barnen är på dagis och hundarna rastade. Jag har dock ingen mango hemma.



GE MIG MANGO! :)




Oändligt, som rymden.


En klubba stillar mitt sötsug ikväll och min Iphone och jag är vänner igen.  Dagen har varit ok. Kvällen har varit mys med mina pojkar! Underbara ungar!

Min mamma passade dem tidigare idag då jag var iväg som ledsagare nån timma. Det första Devin sa till sin mormor när honom kom var: Jag älskar dig mormor!

Kan man bli gladare!? Söta pojk. Sen Egil, han klappade mig på kinden och sa: älskar dig mamma! Söt nöt!


Och jag, jag älskar mina pågar så otroligt mycket. Mer än vad som är ens möjligt att beskriva. Oändligt, som rymden.

Tyvärr är min klubba inte oändlig och det hemska suget efter "något" är fortfarande kvar. Jakten efter det där "något" i kylskåpet och skafferiet fortsätter. Eller inte... Jag kan stå emot! :D


Drömmar om Eslöv.



Inatt. Förra natten. Natten till söndag. Kom nyss ihåg en dröm jag drömde då. Hela Hotell stensson stod i lågor och det var panik och hotellet utrymmdes. Samtidigt som folk sprang, brandmän försökte släcka så blev en massa affärer plundrade. Bland annat jag och en annan tjej snodde med oss massa dyra, men snygga, kappor och väskor.


Sen var det kaos i stan och folket på 112-linjen verkade inte vilja veta av det när jag ringde. Poliser blev beskjutna, vanligt folk också, glassplitter från bilar överallt. Lite maffia kills the cops och ingen vågar gripa in. Vi hjälpte en man, snodde ett halsband och sen var vi på fest med massa vackra människor där det låg en död man i ett badkar. Antagligen mannen vi hjälpte.


KAOS! Mina drömmar gör kaos! Skrämmade att drömma om Eslöv.


Så kommer det bli i Eslöv när stänkan lägger ner. I see dead people!




Love and other drugs.



Helt okej film, rätt bra. Både Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway gör sig så bra. Ah... me like. Lite naket oxå ;) Inte helt fel. Fin film och massa kärlek.

Var jag inte kärlekskrank innan så är jag det definitivt nu.


Regina Spector med Fidelity spelas i slutet av filmen, därav den nu. Love it, love Regina Spector. :)

Regina Spektor – Fidelity

Har du inte spotify? Är du snäll kanske jag har en invite ;)






Nu då?



Nu är jag rastlös, inte ett dugg road utav Time Out som följde efter Solsidan. En film, en rolig film? Sällskap? Ja, tack till både och! Sällskap i mänsklig form som mest önskat fixas inte så hundarna får duga och film får bli.... The proposal eller Love and other drugs.

Annars får det bli en släng av lite serier som How I met your mother, Big bang theory och något annat ;)




Biobesök och pojke på rymmen.


Nu är det solsidan! Jag har ont i huvudet och är lagom slut efter en heldag i Lund med barnen, inklusive bio. Det gick, helt otroligt, bra! Det var ett projekt att ta två vilda pojkar på bio. Trassel var det vi såg och visst gillade pojkarna det! Egil var väl som mest trollbunden när Cars 2 reklamen visades ;), och sen när hästen var med.

Vi klarade av det, MC och Åhlens. Lite gnäll hit och dit har det varit, kanske därför jag har fått huvudvärk. :)

I det stora hela så var nog pojkarna nöjda och glada, jag var väl rätt nöjd och genomfrusen. Dåliga skor och dödligt kallt väder.

Egil rymde en gång! Det var möjligvis en minut han var borta men fy vad jag blev rädd. Han passade på när jag tog ut pengar vid stationen i Lund. Då sprang han rakt igenon pressbyrån och tillbaka in på stationen. Jag fick till och med fråga butikspersonalen på Pressbyrån  om dem sett honom springa in. Skitunge! Sele eller aldrig mer utan vagn kan jag säga! :P

En Egil på bio. Lite kul, där satt en annan Egil bakom oss :)

 

 

En Devin på bio :)


Mangofrukost.



Tänkte vara lite nyttig såhär på morgonen och kör med frukt-frukost. Mango och nån melon, kommer inte ihåg vad melonen heter. ;)

Jag ska ju ändå ut med kidsen idag. Det blir bio och säkerligen ett besök på McDonalds, det om barnen själv får välja och det får dem idag. :)

Så, snart så. Ut i den hemska kylan med den underbara solen. Åka tåg, handla godis och allt det andra!


Ha en underbar söndag alla! Det ska jag ha!


Jag fastnade på kanalen med melodifestivalen.



En lång stund undrade vad sjutton det var som fick mig att fastna på den skiten. Sen såg jag. Det var Erik Saade. Den killen är fin. :) Ögongodis! :)

Kanelbullar och bärpaj har bakats ikväll, nu blir det väl QX gaygalan och ett försök att dämpa mitt ölsug med vatten :)





God Morning Sunshine!


Helt rätt hade jag, somnade som en duns i min säng. Bojkottade soffan då jag kände att jag inte skulle orka att flytta på mig efter att ha sjunkt ner där.

Nu är det lördagsmorgon, för er som missat det, och dags för lite jobb igen. Trodde jag skulle vara helt slut efter passet igår men jag känner mig hyffsat pigg. Nog fan är jag slö men ändå. Kunde varit värre! :)

Solen skiner och det är svinkallt ute! Whooho! Ha en underbar lördag alla!



Puss




 

Me.


istället för

Åh vad jag vill ut ikväll! Det rycker i utgångsnerverna något så otroligt. Jag är verkligen inte gjord för att vara sjuk såhär länge. Det är dåraktigt!

Nåja, jag tog mig an ett pass på jobb imorgon istället och står nu i min ensamhet (med fyra hundar) och fixar tacos till mig själv. Köpte till och med godis, men med den dieten jag har haft i 1½ vecka så har min aptit minskat, säkert också magsäcken.

Så, jag och mitt förnuft. Godiset och taco. Vi ska ha en helkväll i soffan. En timme, sen somnar jag säkert ;)

Have fun partypeople, och alla andra som myser där hemma, eller jobbar eller vad ni nu gör! :)



Puss



Då var det dags.

Puh, det tar på krafterna att göra sig i ordning ibland, o inte ser jag ut att vara i ordning heller. Speciellt efter 1½ veckors hemmavistelse. Jobbigt, men jag kan inte se ut hur som helst på jobb inte. Nu jävlar. Är inte 100% kry, och lär väl aldrig bli heller ;) Men jobba ska jag kunna göra!


Jag är oense med min Iphone idag. Riktigt oense. Så, ni som har mig på FB, msn eller skype ser mitt tillfälliga nummer där. Det är bara för idag, och kanske imorgon. Skulle det vara längre tid kan det bero på att jag kastat min Iphone från någon hög höjd, in i en betongvägg eller kanske ner i vatten.

Det ska dock inte behöva hända.


Nu ska jag bege mig ut i kylan och mig jobb med mina dåliga lungor och andningsvägar.

Ha en fin eftermiddag alla! Kram!





Inget jävla mittemellan!


Jag har överdrivet tråkigt. Inte nog med att jag inte är helt kry än heller. Det enda som är trevligt med detta elände är fan att man går ner i vikt utan att göra ett dugg! :) Kilon som säkerligen kommer att finna sin plats igen då jag blir frisk och altl smakar som det borde igen.

Med en överkänslignäsa och vilsna smaklökar så får viss mat en helt annan smak. För att inte tala om tandkräm. Det är nog det vidrigaste som finns! Till och med min hostmecidin smakar bättre.

Nåja, jag ska väl vara kry nog till att orka jobba imorgon i alla fall. Sen vill jag vara kry nog att ta mig till blå båten imorgon också, men det kan jag nog fortsätta drömma om.


Nu vill jag bli frisk!! :D

Jag vill ha sommar också! Gå på konserter, sitta i parken, vara vid sjön eller havet, njuta av kvällssolen, grilla, vara på festival, på semester. Bara vara iväg, i värmen! Ah... GE MIG! Inget jävla mittemellan! Bara det bästa duger gott!


Vad säger horoskopet?!



Förra veckans är väl bara till att... inte bry sig något om då jag låg sjuk hela jävla veckan. Vad har då denna veckan att bjuda på.

Horoskopet är från Aftonbladet.


Jungfrun

Kärlek: Riktigt mysig vecka som låter dig njuta av kärleken utan att det händer något särskilt.

Pengar: Du är sparsam och det trivs du ganska bra med, kanske med tanke på framtida projekt.

Turdag: Lördagen passar dig nästan perfekt.

 

 

Det händer aldrig något särsklit, inte ens kärlek. Hur ska jag då kunna njuta?! Sparsam, ja jag är sjuk och orkar inte shoppa. Vilket kanske var bra för medicin och läkarbesök kostar. Lördag, lördag passar perfekt! Om jag inte fortfarande är sjuk, så ja nästan. :)

 


För att det piper.


Jag har varit hos läkaren! Det var på tiden men om man är så som jag är så går man inte till läkaren i onöddan och man drar ut på det tills man verkligen inte pallar mer. That's me. Nåja, jag fick en tid, var där i tid till tiden och fick vänta. Läääänge.

Väl inne hos läkaren så frågade hon massa, sen lyssnade hon på lungorna och sa att det  piper i min ena lunga. Jag fick gå och ta sånt prov i halsen och sen sänkan. Sänkan var inte bra och nån streptocker eller vad det heter fanns i te i det halsprovet.

Så jag fick penicillin efter orden: Det piper i din ena lunga så därför ger jag dig penicillin.
Min mamma agerade sjuktaxi så jag passade på att göra lite andra ärende.  Var och tände ett fint ljus på kyrkogården och handlade. Köpte en film till henne som tack :)


Nu är jag trött, har svårt att andas igen och känner att febern börjar komma krypandes. En romantisk film och sen i säng är min ordination till mig själv nu! Se ya!


Förra årets allahjärtansdag så var jag nog frisk. Möjligtvis mer bakis. Pernilla försökte få en liten tomte att följa med mig hem och jag åt suchi med ANNICA!! :D

 



Jag hoppas på att få en snygg läkare.


Så gör min statistik här på bloggen en djupdykning. Bara för att jag är sjuk, och inte uppdaterar. Sux. Får meddela att jag fortfarande är sjuk. som senast igår em/kväll låg jag åter i 40+ graders feber. Jag har fått det tungt att andas och idag är jag slöare än slöast och väntar på att Vårdcentralen ska ringa upp mig.

Sitter då inte i kö i evigheter bara för att få höra att man har nr 8 i en halvtimma. Så jag valde att lämna mitt nummer, men det utan någon uppringning än.

Nåja. glad alla hjärtansdag på er alla! Jag hoppas på att få en snygg läkare. :)



"Titta, klippa"


Jag är fortfarande sjuk. Har börjat rådfråga Dr google och vännerna på facebook. SKA ringa en läkare imorgon.


Så, jag sjuk och två barn hemma. Orkeslös och trött. Kan ni gissa vad det resulterar i!? Jodå, barnen är otroligt lydiga och sen rätt var det är så faller det som mörkret, tystnaden! En van förälder, eller vem som helst, vet att tystnad då barn leker inte är något bra.


Med min orkeslösa kropp så reste jag mig inte direkt när tystnaden kom. Jag borde gjort det, men jag tyckte istället att det var rätt skönt med tystnad så jag njöt en stund.

Jag reste mig tillslut och ja...  "Titta, klippa" Egil saboterade sitt långa hår! Sen försökte jag fixa till det, men jag får ha tag i någon villig frisör att jämna till mitt pinsamma efterverk... ;)

 

 

 

 

 


Vem att skylla på?



Jag hade ställt in mig på att jobba idag, men när jag ska ta ut hundarna för att dem ska få kissa lite nu på morgonen så orkade jag knappt det. Fick svårt att andas och blev helt svimfärdig. Vem jag ska skylla detta på vet jag inte. Den som smittat mig eller den som helt plötsligt lyckats med att fälla mitt iminförsvar. As.

Sen att vädret idag är rätt jävla nice gör inte saken bättre. Ännu en dag hemma. SUCKS!


Nu ska jag ta itu med paypalskitet! Jag har otur med mina konton överallt. Detta är sådant som får en att bara våga använda kontanter. Först blev mitt visakort kopierat och hamnade någonstans, sen nu så har mitt paypalkonto blivit hackat och 50 euro 468,91SEK har blivit draget från mitt konton! JAV BLIR SÅ JÄVLA LESS! Små summor men ändå.


SUX!

Sweet like...



Nja, gottepåsen idag kom ifrån apoteket. Ipren, bafucin och nässpray! Oh, yes! Så nu missbrukar jag dessa tre och jag funderar på om jag nått någon höjd här med dessa underbara receptfria läkemedel. Jag har dock fortfarande ont i mitt öra. Dock chansar jag på att det hänger ihop med halsont och inte är öroninflammation.


Så, jag har varit isolerad i fem dagar nu och jag har inte lust att sitta hemma och vara sjuk i en endaste dag till. Det känns till och med kul att få jobba. Vilket det iof alltid gör :)

Dock så fasar jag för att febern ska komma tillbaka inatt och skulle den göra det så ska jag slå in en vägg eller nått. Får då kanske jag borde ta mig till läkaren. Sen är väl en annan fråga om jag verkligen borde jobba imorgon?! Kväll och natt. Jag hade feber senast i morse, hostar gör jag och halsen gör något så in i helvetes ont och jag låter som en kråka.

hm... Ja, ja, allt återstår att se till hur jag mår imorgon. Sen kanske man inte ska smitta ner hela stället heller.


We will seeeeee..............





Jag och min fina lilla Egil som inte vill sova. Istället så, för en stund sedan, imoterade han dansarna i lets dance och pussade på mina händer. Grabben är en liten charmör. :)

I taste like honey.



For real!


Trots att jag blir svimfärdig utav att stå upp mer än i 2 minuter så tog jag mig tid till att lägga en ansiktsmask. Tog allt åt mig lite av vad min bror sa. Gick och kollade mig i speglen och visst fan såg jag förjävlig ut. Det är otroligt hur fort ögonbryn blir skogar bara för att man är sjuk. :P

Så, jag har gjort något åt saken. Det kan ju faktiskt ringa på dörren. ;) Hoppas det inte händer nu dock. För nu samlar jag krafter till att orka gå och tvätta av den här ansiktsmasken, om det behövs. Har kanske ätit upp den tills dess.




Ansiktsmask:

1 tsk naturell youghurt eller filmjölk
1 tsk honung

Blanda ihop dessa två och smörj sedan in ansiktet med smeten. Låt verka i ca 20 minuter och tvätta sedan av med ljummet vatten

öh, du är helt svart under dina ögon.

Nej, det är inte gammalt smink. Såhär ser det ut!



Lite smått bättre idag, inte mycket. Min bror kom över nyss och det första han säger till mig är: Du är helt svart  under ögona, näringsbrist!? Min bror kan konsten att pigga upp mig. Verkligen. Så finkänslig.


Ja, jag är sjuk. Då är det tillåtet att se förjävlig ut! Självklart ska det påpekas att jag ser förjävlig ut också. Thank you and love you to! :)


Idag tvivlar jag på att jag ska kunna orka jobba imorgon, men vi får väl se. Vi får väl se. :) Jag har i alla fall förflyttat mig från sängen till soffan! Woohoo!










Give it to me!

Mellan allt så hinner jag surfa bland kläder och skor, asos.com har massor som jag vill ha. MASSOR! Dock står nog skor högst upp på listan nu. Och vilka skor är då bättre än Converse All star?! Jag är kär i den slimmade versionen i skinn.

999 kr. 100 kr rabatt med ett Club Nilson Shoe kort.








Ett par låga marinblå hade heller inte suttit fel. Sen är skinn kanske lite varmt till sommaren? Ih, men snygga, snyggare irl.

Det bästa, minst sämsta.

Febern kom, sömnen och treon fightade bort den. Nu är jag vaken igen och här är jag.

Detta är då det bästa, minst sämsta jag ser ut idag. Jag ser verkligen ut som ett vandrande lik. Blek, påsar under ögona, fläckar i ansiktet och hemskt hår! Nu syns inte håret men det år i en fun "städtofs" på skallen.

Hungrig är jag också. Har ju bara fått i mig den där lökdrinken. Svårt att äta med en hals som är i total uppror. NO FOOD ALLOWED, typ.  Desssutom mår jag illa. Ska kika på "halv åtta hos mig" så kanske jag kan bli lite mätt av det eller något. :)






Mina vänner.


Min mammas mirakelkur har bara fått mig illamåeende. Febern är påväg tillbaka och jag börjar direkt missbruka min kära vän treo, bästisen Ipren och den bekanta panodilen. Jag mixar som jag känner och nej jag blandar inte. Treo nu, ipren sen och kasnke en panodil till efterätt. :)


Inget hjälper! Hej feber, kom så sover vi!

Lök botar allt!


Jag trodde verkligen att jag var på bättringsvägen igår. Satte till och med igång och bakade en hel lågpanna med kärleksmums. Tji fick jag. Strax efter åtta så kände jag febern komma krypande. Hela natten är suddig men jag minns att jag vaknat till, haft feber och kollat klockan. Kunde ett tag inte prata. Vaknar sedan upp vida fem i en dyngsur säng. Såhär har det fortsatt hela dagen.

Så det blev till att sjuka sig till jobb idag igen. Nu hoppas jag bara att jag kan få bli friskt till på Lördag. Får då ska jag allt jobba! JAG SKA! Hoppas jag.

Hjälplös och liten som jag kände mig så ringde jag efter min mamma som kom hit och tog hand om mig lite samt gick ut med hundarna. Tack mammsen! Ibland är dem allt bra att ha! Dock försöker hon lura i mig något lökte som hon tror botar all världens sjukdommar. "Det är en mirakelkur Anna, dricker du detta så blir du frisk!" Jag kan säga att det smakar skit. Lök, seriöst.

Nåja, det var något bevisat där vill hon påstå. Det ska göra mig frisk, det och kycklingsoppa. Där är ämnen i det som... bla bla bla. Trollpacka. ;)




Detta här däremot. Det botar inget, förutom sötsug, men det är gott i alla fall.
Tror jag.Har inte kunnat smaka den ännu.

 


Våren i vädret.


Jag kom ut till bruks med mina djur utan att dö av någon feberkollaps. Hundarna hade det underbart och våren var i luften. Gräs tuggades, utav hundarna, och det var en otrolig fart på liven! Underbara hundar! Tror nog att alla fyra var rätt lyckliga där ute :)


Daisy & Alfons

Hälge.


Lee



Alfons.


Daisy.

En bästa vän i febern.

Något blev jag allt. Jag fick dunderfeber hela natten till tisdagen, hela tisdagen växlade jag mellan feber, inte feber och i princip bara sängliggande var jag.

Förutom på morgonen vid nio. Då stod jag och stekte pannkakor till barnen samtidigt som jag kallsvettades. För barnen ville ha pannkakor till frukost. Jävla lyx.

Nåja, fick lämnat barnen klockan 11 sen hämtade deras pappa dem efter sitt jobb.

Idag har jag värsta whiskeyrösten, ont i halsen, huvudet och kan knappt göra något ansiktsuttryck utan att det spränger i skallen. Imorgon planerar jag att vara frisk! :D Hade visserligen lite feber i morse men nu ska jag allt vara utan den! Nu räcker det lixom. :)


Ska släppa ut hundarna på bruks för jag orkar verkligen inte gå någon längre runda. Daisy hade hur mycket energi i kroppen när vi var ute i morse. Den damen är 8 år. Hon har hållt mig sällskap, och inte lämnat min sida nu när jag legat i feber. Finaste vovve! Världens bästa kamrat!


 

Finaste Dasiy! My best friend! :)


Låt mig få vara något, inget mittemellan.


Snälla, kan jag få bli sjuk eller få förbli frisk. Det här att vara mittemellan kass suger! Mådde rätt kasst på jobb och sen när jag väl kom hem, ingen inbillning denna gång tyvärr. Känns som nån förkylnings sjuka. Hosta och feber, även ont i skallen.

Nu efter två panodil och lite glass mår jag hyffsat bra. Inte helt okej, inte som innan och inte sjuk. Jag har ändå kväll och natt att dra mig igenom imorgon så jag är helst frisk då! Tack.







Två timmar!



Det tog oss två timmar att gå till Domus och tillbaka med fem hundar och tre barn. TVÅ TIMMAR! Vägen dit var gnällig och snårig. Barnen, mina två, pep och var rätt ovilliga. På vägen hem älskade  dem mig. Även Ida var älskad utav mina två pojkar. Allt som krävdes var varsin frukostbulle och en festis att dela på.


Nu så ska jag värma mig med te och täcke innan det är dags att bege sig ut igen. Barnen ska lämnas och jag ska jobba. Skulle egentligen ut till stallet med min brukare men det blev idag inställt. Klagar inte allt för mycket faktiskt. Brr... FRYSER!


Se ya tonight! Puss

Vad säger horoskopet?



Vad har aftonbladet hittat på åt mig denna veckan!? Ska man summera förra så hade jag nog inga kärleksproblem som inledde veckan. Kanske det blir kärleksproblem, vem vet. ;)  Shopping ägnade jag inte en minut åt, kanske var det som menades med fin shopping. Spendera noll. Tisdag som turdag, nja den var nog mest lat.



Så, vad har vi denna veckan då?! Ditt kan du hitta här ----> Aftonbladet horoskop


Jungfrun

Kärlek: Härlig vecka med riktiga vårkänslor, oavsett om du är singel eller har en fast partner.

Pengar: Du trivs bäst när du kan spara och därför avstår du med nöje från shopping och dylikt.

Turdag: Onsdagen. Du fattar ett bra beslut.


Vårkänslor har jag inget emot, fram med solen och ge mig torr mark så :) Sen att det varnas för storm i sydssverige ;) Spara, nja kan jag så slösar jag hellre. Vem fan vill avstå shopping?! Sen onsdagen, jag fattar.. nä jag fattar inte alltid bra beslut så vi får hoppas att horoskopet har rätt här :P



Så blev det i Lördags.



Ja, jag valde att åka till Malmö igår. Tog mig i ilfart till stationen i Eslöv för att se att tågen var försenade. Sen fick jag sällskap av både Tanya och Jossie på tåget. Nice. Anlände efter massa försening till Annica och resten, drack upp mitt vin och sen gick vi till INKONST AOT!, dock blev vistelsen där rätt kort, kanske en timma.

Incident 1 och sen gick vi till KB! Där höll vi oss till ca 4 och sen sov jag hos Malin. Första kvarteret på rosengård, där lyckades jag även hitta min väg ifrån dagen efter. Det är ju inte var dag man är där. Tackar Malin  för lånet utav soffan!


En helt okej kväll. Hade hatat mig själv om jag stannat i Eslöv kan jag lova! :P




Med handen på rumpan.





Söndagar är rätt givna till att mysa, ta det lugnt och bara ha det riktigt nice. Nu är det kväll och jag är slut efter helgens bravader. Har funnit en plats i min säng, dock helt ensam. Förutom mina fina små hundar. Två av dem i alla fall. Jag hade hellre haft en hand på min rumpa, en famn att gosa ner mig i, någon som pillar lite i mitt hår och pussar mig på pannan och sen kanske ligger med mig.


Jag är bakis, men jag tror att jag egentligen är sjuk. Jag försöker lura influensan som härjar på jobb och jag tror att ja lurar mig själv.

Nu ska jag somna till något som rullar på tv. Helgen har varit lång, men trevlig. :) Har en vecka fullt med jobb framför mig. Bara det gör mig ännu villigare till att sova.

Men jag vill ändå ha den där handen på rumpan och ett ligg, kanske.



 

Jag, på väg hem ikväll. Sjukt trött efter godisätande och filmtittande hemma hos Pernilla.



Come on come on come on...


Nationalteatern – Vi cyklar runt i världen


Jag vill och jag vill nu men jag vet inte vad jag vill.

Jag vill.

Do me, do it for me!


Jag har beslutsångest, ut eller inte. Jag har mitt vanliga I-landsproblem, dvs INGA KLÄDER.  Kan ni alla inte komma hit så kan jag festa i min handduk och dricka mitt vin, som jag visserligen redan börjat på. Så den biten klarar jag själv. Trevligare med sällskap.

Jag har inbillat mig, tror jag, att jag har blivt smittad på jobb. Magsjuka, influensa eller whatever. Inget kul i alla fall.
Så, jag är ännu inte säker på hur jag mår och hur jag ska lägga upp min kväll.

Jag tror att jag helst utav allt legat i soffan med en stilig man eller vacker kvinna, tittat på film och bara myst. MEN, det rycker lite i den där nerven där allt party finns. Åh! Hata! Kan ingen ta mina beslut ikväll?






Jag and Pernilla.


Hittade en syster på vägen hem.


Hemma! Jag är HEMMA!  Hittade min syster på vägen och tog henne med mig hem. Så vi har ätit litta och nu är det dags för lite film. Sen så ska jag allt dricka mitt vin någon gång ikväll. :) Yummie!







Mos i mitt huvud och massmord.



Jag har nästan sovit helt okej inatt men jag känner mig lite mosig i huvdet. Dock har jag vaknat vid halv två ur en mardröm och kunde inte riktigt somna om så värst fort. Det kan jag säga att det har inte hänt sen... Ja jag vet inte när. Drömmen var hemsk, snabb men usch. Vaknade av att jag tog mina "sista" andetag. Scary.


Jag var hemma med mina barn hos några vänner i ett vackert hus. Ett hus som inte existerar. Ett hus som var byggt lite annorlunda men hade den där vita snygga stilrena men ändå, ja lite shabby chic. Vi satt vid matsalsbordet, barnen lekte i et rum brevid och vi väntade på att någon mer skulle komma. Det ringer på dörren och husets herre som har massa flashiga tekniska prylar tog en fjärr och öppnade dörren därifrån han satt.

I samma stund som han öppnade dörren, dörren som låg en trappa upp bakom oss, kom han på att det kanske ändå inte var den vi väntade på så han sprang upp snabbare än vinden. Han kom snart tillbaka, och mycke riktigt det var några idioter som ville låna telefon och vatten. Några som var lite stökiga. Så han hade puttat ut dem.

Precis när han sätter sig ner öppnas dörren som finns i matsalen, en dörr som går ut till hans trädgård, och även dörren där det tidigare ringde på öppnas. In kommer ett gäng hemska människor med vapen och skjuter oss. Smutsiga hemska män. I drömmen är det enda jag tänker på mina barn. Jag skriker att dem inte ska skjuta mig, att jag har barn och ber hundra gånger om. Jag kan känna saknaden av mina barn under tiden dem skjuter med nån k-pist. Under tiden jag blir skjuten till döds vänder jag mig om och ser mina två livrädda pojkar titta på allt . Sen ser mannen som skjuter oss våra barn.

Sen vaknar jag, av att jag försöker andas. 

Jag vill verkligen träffa mina barn NU! Hemska tanke att dö nu, när mina barn är så små. Usch nej! Det hemska med drömmen är väl inte just drömmen i sig. Utan det är den känslan man får. :(


Paniksakna!


Varför saknar man helt plötsligt personer man inte saknat så värst mycket tidigare. Periodvis får jag in en saknad i mitt system på människor som varit en liten del utav mitt liv på ett eller annat sätt. Det är inget, åh vad jag sakar honom/hennne, utan det är mer paniksakna. Lite åt "JAG MÅSTE VERKLIGEN TRÄFFA DIG NU ANNARS DÖR JAG".

Oftast händer det väl när man bara snabbt stött på personen på stan, eller tittat på bilder eller något annat i den stilen. Om nu en sådan saknad kan komma upp, är det för att man inte ägnat tillräckligt med tid för att sakna denne?

Eller är det för att man för stunden glömmer varför man INTE SAKNAT denne?!

Jag saknar någon idag, men jag vet varför jag inte alltid saknar. Och det var för att jag är så jävla ytlig! Å andra sidan så tror många att vi är tillsammans eller åtminstonde var!? Say what!? Vet iof inte riktigt själv hur det låg till :P Men i  Eslöv så vet alla utom du allt, ALLT, om dig. :)



Nej, jag är hemlig så jag säger inte vem det är.








Min natt inatt.



Medans alla, många, några, eller en del i alla fall är ute på partaj, sitter hemma i soffan och myser eller hittar på något annat trevligt så är jag på jobb. Jag är dessutom rätt rastlös och uttråkad samtidigt som jag är trött och sliten.

Får inte riktigt ihop det. Jag är sugen på vin också.


Imorgon, imorgon ska jag dricka mitt vin som frestat mig rätt länge. Det kan ju bli gammalt så det är dax att den flaskan dricks upp! :D Ska välja, finna sällskap till det också. :)




Nu får det bli en film tills jag somnar här på jobb. Natti natt!




Vad tänkte du sist då du hade sex?



Sist du hade sex, vad var din tanke då? Vad snurrade i ditt huvud?

Var det första gången med någon, eller var det med samma man/kvinna som det varit i 20 år?!


För visst går det något i tankarna när man ska ha sex. Om det så är något i stil med att "låt detta gå fort" eller "sätt igång då" kanske "åh, nej inte rumpan". Jag är inte oskyldig, jag har tankar som jag inte förtäljer. För inte säger jag till en kille att, fan din kuk är rätt mycket för liten så vi kan nog inte ha sex. För det går visst, men tanken kan slå en om penis är mindre än genomsnittet. Det är nog värre med en penis som är för STOR. Den går ju inte att använda. Så ja, storleken har betydelse.

Äsch. 

Har nu insett att jag är S E N ! Det i min planering. Ska lämna barnen kl 14 och hundarna är inte rastade, jag är osminkad och har inte packat väskan till natten. Istället sitter jag här och funderar på vad folk tänker på innan dem har sex.

Heja!




Fattar dem inte att man trycker ner huvudet för att slippa ögonkontakt.


Det känns ungegär som när jag torkat mig efter att ha kissat.


Nu är jag piggare. Musik och humor det fixar min trötthet! JEIJ!


http://www.youtube.com/watch?v=LqbN1F2Lx60&feature=player_embedded



Det går inte att bädda in klipp så ni får snällt klicka på länken :D





Får tacka Crille som la upp klippet på FB och Nour för sin genialiska humor! :) LIKE LIKE LIKE!




ork sökes.

Seriöst, mitt huvud är tungt! Jag är totalt orkeslös, vill bara sova. Det går dock inte. Jag har ju tid att spendera med mina barn idag då jag inte börjar jobba för än halv tre. Barnen roar sig dock med att bygga koja, vilken jag lätt hade kunnat somna i. Nu är det Wall-E som snurrar i DVDn och jag har en chans att chilla.

:D

En sak jag ska försöka filma är när Wall-E sätts igång så är där musik i början vilken Devin snurrar runt och försöker sjunga med till. Det är rätt sött. Får kanske lära honom texten lite bättre innan han gör filmdebut :P

Michael Crawford – Put On Your Sunday Clothes









.

 

 


Se vad jag har i koppen.


Då var det morgon, trött som ett as då natten inte haft så många timmars sömn. Otroligt. Jag mår lite illa utav tröttheten, men det ska nog ordna upp sig.

Ska få i mig lite frukost, lite energi.  Jag har även hällt upp kaffe i min kopp! Jag har börjat få tillbaka suget, förbannelsen sen brännskadan är bruten och kaffe smakar åter gott igen.


Nu är mitt huvud tungt, need that energy!

Sen är det dags för jobb. Koko kinda works today :) 1200-2030 I be gone!



I NEED SHOES!



Jag är i stort behov utav ett par nya skor. Hur fan ska jag hitta ett par nya skor?! I ESLÖV? Jag dör, hoppas marken torkar så jag inte blir dyngsur om fötterna i mina, så passande för säsongen, vita tygskor. Frysa om fötterna kan jag göra men bli blöt om dem? Urk I tell you! Urk!


Jag får väl bege mig ut i Eslövs shoppingcentrum och se om jag hittar något användbart. Tvivlar starkt på det dock.



Skopunkten har dessa och dessa ska jag ha, men inte bara.




Jag.



Jag kunde svängt till Malmö ikväll, men det gjorde jag inte. Jag hann inte. Hundarna fick bada istället och jag provade min tantkjol. Kom fram till att jag MÅSTE lägga upp den. Den är lite för tant-lång. Tror jag. Kan inte riktigt bestämma mig.

Nu sitter jag och är rastlös samtidigt som jag fryser. Suger ju! Men jag ska inte hänga läpp. Det är rätt trist. Jag kallar på mina fina hundar, drar täcket över mig och myser. :)


Jag är hungrig. Orkar inte. Det är dessutom för sent för att äta nu. Eller?



Morgonenergi! Woohaa!


Uppe innan tuppen, eller kanske med den!? Dock var här då ingen tupp och spatserade. Bara fyra hundar med underlig morgonenergi. Eller ja, tre. Daisy ligger kvar.

Jag själv gick upp klockan sex. Gjorde frukost och sedan satt jag och vaktade bemanningens telefonlinje för att norpa lite jobb. Jag var först! Jag har även otroligt mycket energi just nu. Det är helt fel för jag kommer bli av med den sen när jag verkligen behöver den.


För vad i hela fridens namn ska jag göra av med sprallig energi nu?! Barnen har inte vaknat än. Hundarna ska inte ut än. Just nu gör jag i alla fall tydligen av med den här.

Ska ta det lite lugnt och dricka te, eller så ska jag ta det lite lugnt och göra yoga. I do not know!



Ha en underbar morgon allihopa! Puss puss


 

Tröttis Daisy.


RSS 2.0