En inte ens könsmogen får smaka.

Hes i halsen, mätt och mysnöjd är jag nu hemkommen från min mamma. Har gosat hela eftermiddagen och kvällen med Daisy. Hundar, underbara djur. Älskar en villkorslöst! Som hon saknat mig och som jag saknat henne! Sötaste Daisy! Med mig hade jag lilla Alfons, herrn är ju inte könsmognen och Daisy var faktist glad att se honom oxå. Tyvärr har Alfons lite problem nu när han kom hem. Han luktar löp och Hälge blev tokig.

Så, hopp i säng med en kopp te medans Hälge försöker sätta på Alfons och Lee fattar noll. :) Stackars Alfons är inte med på noterna och tror att Hälge leker. Nog leker han alltid, en lek inte en som inte är könsmogen fattar.

Får vara vaken tills jag kan komma in på min inloggning där på vad det nu heter så jag kan godkänna timmarna jag jobbat denna månaden. Antar att sidan är för högt belastad då det är första gången detta systemet används för alla. Godkänna sin t3.a via internet. Suck.



Mot sängen i vilket fall som helst.....



Tänk om jag hade fått kasta bananer på folk!

img_6784 (MMS)

Det hade inte varit helt fel att ibland få avreagera sig utan några som helst konsekvenser. Bara kasta bananer på folk. :) Jag hade med all säkerhet varit en lyckligare människa om jag hade fått kasta denna gula frukt på folk! :)


Min värme är i fel hem.


Nu vet jag varför här är så kallt. Daisy, mitt lilla element. Hon som värmer bäst. Hon är inte här och ligger tätt vid min sida. Som jag saknar min lilla flicka. Hela december, nästan, kommer jag vara utan henne. Damen har snart bott hos mig i ett år men det känns som hon varit min hela livet. Daisy är svår att inte tycka om. Världens finaste, snällaste och gosigaste dam. Snart 8 år och jag hoppas att hon får leva många till :)



Daisy i Mars i år. Mars! Det kommer att vara kallt ända till mars!!



Daisy i April.


Nog för att jag har Lee här som precis kom och la sig så nära mig som möjligt så alstrar han inte lika mycket värme som Daisy. Underligt. Han är lite för klen ;)


Lilla Lee såg rätt kul ut när han kom hem till mig i februari. :)



Jag vet inte om han ser mindre kul ut nu. Han är trots allt en liten pajas! :)



Sen har jag ju dessa två också. Hälge kan värma fötter, Alfons han bara biter på allt. :)

Från kyla till en kyss på nyår.


Jag har att göra idag. Jag borde sätta igång och göra vad jag ska göra. Istället sitter jag och hinkar i mig varmt te i hopp om att det ska få mig varm men då självklart utan någon mer effekt än att jag blir pissnödig. Trevligt. Så nu sitter jag och fryser ihjäl. Har en liten teori om att klä mig lite bättre så kanske jag fryser lite mindre.


Neee.. det är det kalla vädret. Mina kläder är bra! Tänker ju inte se ut hur som helst när jag går ut. :)

Dumt. Ja, jag vet. Det hade funkat om jag hade haft någon som höll mig i handen (nah, handhållning är kanske inte min grej men kan vara om det värmer iof) men en som i alla fall värmde mig när jag frös. En dejt!? Vinterflört?! Hade ju varit trevligt att ha någon att kyssa vid 12-slaget på nyår. Hm... Attans att jag inte dealat med någon.

December är en månad lång! :)


Microkallt

God Morgon!

Igår kväll hämtade jag äntligen min tupperwaregrej. En ostlåda, som var aningens större än jag måttat upp själv. Men men. De fyller nog sin funktion ändå eller om jag kanske bytar till den mindre!? Aoww.. Får se, får se.

AnnaMaria bjöd även på lite fika. Med mer än jag var Ida, Tessi och lilla Myra. Så det blev en mysig måndagskväll :) Sen kom jag hem vid halv elva elva och var vrålhungring. Så, jag åt. För med den magen hade jag inte kunnat somna.

:)

Nu är det morgon och dags för barnen att gå till dagis, sen ska jag försöka lyckas med att ränna runt och fixa lite papper hit och dit :) Det mellan mina insjukningar, i denna kylan. Jag är frusen innifrån och ut. Microkyla!


Alfons och Hälge :)



Något med beslutsångest.


Det börjar kännas som att det är min tur att bli sjuk trots allt. Tror nämligen inte att det var den där ciggen i lördags som orsakede mitt halsont. För jag har då fortfarande ont i halsen. MEN, ena stunden mår jag bra nästa mår jag kasst. Jag får vist aldrig bli riktigt sjuk. Istället ska jag må lite halvkasst hela tiden i en vecka eller två.

Som nu, ont i halsen kan jag leva med lite men att från en stund sitta och känna av en feber som efter en timme är borta och när det är dags för något kommer det igen.

Är jag inbillningssjuk eller har min kropp lika mycket beslutsångest som jag har ibland!?



Reklamera skor!


Såhär ska inte ett par skor se ut efter några veckors användning, inte ens då varenda dag. Reklamationsrätten säger att jag har rätt att reklamera skor i 3 år och även utan kvitto, bara man kan bevisa att skorna är köpta just där. Vad bra då att jag köpte mina på DinSko, har tappat kvittot men har användt mitt medlemskort :) 

Så nu ska jag bara ta mig till en dinskobutik, reklamera skorna och förhoppningsvis få nya eller nått. Gillar ju skorna så jag hoppas att jag får likadana eller att skorna blir lagade. :) Visst kostade skorna bara 600 kr men jag kan gilla oavsett prislapp. :P haha..




Dåliga jävla Itelefon.


En kamera utan minneskort och en iphone med förmågan att radera saker och få för sig att klockan är 1½ timma mer än vad den är förstörde lite min tur på julmarknaden/julskyltningen. Hade en hel film på hela fyrverkeriet som barnen var ivriga att få se när vi kom hem. Rätt var det var så var inte filmen kvar. Mögapissochfan.

Värdslig sak men ja, jag blev lite lagom irriterad. Nu tycker jag inte om min Iphone. Den ogillas. För tillfället i alla fall. Nu ska jag dricka mitt te och bli av med halsontet jag fortfarande har. It Sucks.







Det var MAGISKT!


Det var magiskt. Det var orden för igår men lika fort som dessa ord blev kvällens glömdes de bort. Idag kommer jag dock ihåg och lite stämmer det :)

Sean Banans julsång hör jag åter och åter igen i skallen, hela kvällen, hela natten, hela hela tiden...






Hade en fin kväll med Alex och Tessi som började hemma hos Alex och avslutades på Debaser. Eller ja, den avslutades med 5 personer i EN säng. Inte det mest välgenomtänkta. Trodde sängen skulle gå sönder vid nått tillfälle men den höll.


Idag är jag bakis, mest trött visserligen och sedan har jag så ont i halsen. Jag var fylleröksugen, rökte en cigg och fy fan vad jag har ont i min hals idag. Ja, jag skyller det på ciggen. Den var det enda som jag gjorde annorlunda ;) Nä, jag vet varför jag slutade i alla fall. Bra att bli påmind om det ibland. :)


Nu ska jag försöka ta mig ner på julskyltning/julmarknad nere i stan. En dusch hade varit på sin plats också. Får se till att rappa på!

Hoppla!

Trevlig 1.a Advent! :D

Trött.


Skoja att jag har varit rätt lost och död idag. Har inte orkat mycket. Har till och med sovit middag med barnen idag.

Avslutade dagen med att baka lussebullar med barnen och sedan kika på Idol. Besviken då Linnea åkte ut och Minnah? fick stanna kvar. Galet. Nåväl. Hon har ju inte chans mot Jay och Olle i alla fall.

Nu är jag väck och det är dags att sova.


"Titta mamma, jag har gjort hjärtan till dig"




God morgon Malmö.

img_9003 (MMS)

Klockan fyra anses det väl ändå vara morgon?! Typ då gick jag upp efter att ha dansat mig varm i kontrapunkts kalla lokaler med Annica och många därtill.  Nu sitter jag på kalla pågatåget efter att ha promenerat ner från möllan till centralen. Eslöv nästa. Var fan så mycket varmare att gå. Det kommer bara kyla från dessa elementen. Brrr.... Eslöv nästa. Nästa Eslöv.


Du ska sova säger Annica.

img_4978 (MMS)

Du ska sova säger Annica. Jag sover då. Har dansat till Klepti Klepti ikväll. Slut nu.


Tack och lov för olika!!

Det är rätt jävla skönt att att det finns så många olika typer utav människor här i världen och att man själv väljer vem man vill ha runt sig. Sen kan man tyvärr ha oturen att stöta på ett och annat kadaver som tror sig ha så jävla bra åsikter och tycke om saker så de bara är tvungna att dela med sig av dessa. Tvungna att trycka ner någon annan bara för att vad? Hävda sig själv?

Saken är den att ja, jag är ensamstående med två barn utav eget val pga olika omständigheter i mitt förhållande till barnens pappa. Visst fan hade jag velat att det fungerade men nu gjorde det inte det. Varför har jag ingan anledning till att berätta, ni som vet vet varför.

Men att en annan då kommer till mig och säger att det är nog dax att låsa en man som vill ha dig och dina två barn?! Say what!?  Ja, för ingen jag känner skulle vilja ha en tjej med två barn som inte är deras!


Noo shit sherlock! Men en människa som inte skulle kunna acceptera det söker väl ändå inte en kvinna med barn redan? Och givetvis söker jag inte efter honom/henne. Dessutom ser jag ingen brådska i att finna någon.

And I'm like! FUCK YOU!


FUCK YOU! Dina ord var totlat jävla onödiga och rätt sårande!












And I'm like. Fuck you!


Det blir inte alltid som man tänkt sig. Antingen gå grund av en själv, någon annan eller så var allt bara ren inbillning så man låtit sig inbillas. Tack och lov har jag annat att sträva mot, annat att glädlas åt.


And I'm like, Fuck you!





Ett avslut är början på något nytt. Vad det än är.


Huvudvärk? Huvudvärk. Verkligen? Var kom den ifrån? Elakt värre av den som gav den till mig i alla fall. Jag som ska tvätta idag. Inte nog med att det inte är så värst skojsigt att tvätta, men det blir inte bättre med huvudvärk.

Kanske får börja dricka kaffe igen? Jag har ju i princip slutat helt med det. Tack vare brännskadan så fick jag lite avsmak på det och efter det har kaffedrickandet sinat. På det har jag börjat missbruka te istället. :)

Hade hellre missbrukat ngt annat men det kommer inte på burk. Det hade i alla fall lindrat huvudvärken. ;)


Dax att köpa tvätt medel! Jeij! :)






Jag får ta och erkänna..


Att min favoritjulöl är Falcons Julöl! Mums! Var inte riktigt det.. men ändå.






Erkänner att mitt måleriprojekt kommer att ta lite längre tid än tänkt. Jag har inte kommit så värst långt och har inte samma anda som dagen då jag bestämde mig för att verkligen göra det vitt här. :) Akvariet är nu ute ur vardagsrummet och kommer då aldrig in här igen. I den tomma hörnan ska en fin retrovagn stå och glänsa. :)

Först ska jag måla. Ska baaara... :)

Har mina pojkar blivit stora eller stora?!


Mina pojkar är alltid mina små pojkar. På bild är det dock annorlunda, eller när man verkligen tittar och lyssnar på båda och ser. Galet. Det går så in i vassen snabbt! Tog bilder på Egil idag och jag kan inte fatta att han blivit så stor. Buset i hans blick försvinner dock aldig ;)




Och hur stor är inte Devin då? :)

The Cronicles of Narnia!



Av en slump igår så tittade jag på Narnia, Prins Caspian. Av slumpen från igår så tittar jag idag på Narnia, Häxan och Lejonet. I bakvänd ordning men nu styr jag ju inte slumpen. :) Dock är det faktist bra filmer. Gillar även de gamla versionen. Minns att jag såg den som serie på tv som barn. Satt klistrad var dag det nu var den sändes :)

Så, lite nostalgi i ny form. Ska se om jag kan hitta den äldre versinen också :)
För mina barn ska minnsann få se de oxå. Nu sitter, i alla Egil sitter klistrad...
Igår satt han och var förtrollad av alla hästarna, idag är det nog alla talande
djur i början. Tycker allt att det är rätt skoj att barnen gillar samma som man
själv en gång gillade... Och som jag fortfarande gör! :)

Jag ska ju lätt gå och se den tredje filmen i följet. Kung Caspian och skeppet Gryningen.






I samarbete med Filmtrailer.se



Vem följer med? I December (25?!) har den premiär i vårt avlånga land! :)


Som nytt, fast gammalt.

img_5564 (MMS)

Som nytt, duschdraperi som vi hade hemma när jag var yngre. Minns att jag tyckte att det var så fint och att det var kul att titta på elefanterna. Ny får mina barn ta glädje av det :) Vad jag minns så hade vi det ett tag men konstigt nog ser det nästan ut som nytt :) Det sitter fint i mitt fula badrum nu :)


Lite fynd och mys med min flicka.



Nu är jag hemma efter en sväng hos min mor och Erikshjälpen. Har myst massa med Daisy och fått hem massa raggsockar till barnen som min gammelmormor stickat. På erikshjälpen så hittade jag inga fina vagnar men ett par helt nya skor till Devin för 45 kronor, ett par svarta kängor. Devin blev glad i alla fall! :)


Som jag saknar min lilla prinsessa!



Massa mys! Men jösses vad hon ser gammal ut nu. Min lilla stumpa!
8 år snart ju! Pluttan!


Jag ska gilla...


Snö, det eviga hatade frusna vattnet som faller ner från skyn har nått skåne och klär nu landskapet i vit skrud. Det blir lite ljusare ute, lite bättre kyla på något vis och barnen är lyckliga. Jag försöker verkligen gilla det, men det är ite så svårt i början. I alla fall inte när det är ok väder och folk inte blir insnöade. :)

Jag blir lite gladare i snön. Lite gladare för mina barn är glada. Överlyckliga är ett bättre ord. Jag har en hund som fullkomligt älskar det. Han, den svarta eller Hälge, var het snötokig i morse när vi skulle ut. Lite som om att han redan visste att det var snö ute. :) Kineserna är ivriga de med men inte lika länge som Hälge.

Alfons han klarade 10 minuter sen var det på tok för mycket för honom. Lee gillar det sålänge han är igång. Bara vanliga promenader är rätt trist för honom, samma med Daisy där. :)

Nu ska jag hälsa på Daisy :) Ska lämna tikskydd och sedan ska jag se om Erikshjälpen har fått in någon pärla till mig. En vagn, ett projekt :D

SEN, ska jag flytta runt möblerna i vardagsrummet och försöka måla imorgon :D

Hoppla! :)


Jag behöver hjälp.



Okej, det hände absolut inget alls med mina måleriplaner igår. Jag vill ju försöka få det i ordning till 1.a advent så man kan få det fint julpyntat och fint. Känner inte för att göra det med denna färgen på väggarna nu. Jag har tröttnat. Vitt ska det nu va! :) Bort med det mörkrödaktiga.

Problemet är ju då att jag spenderat för få timmar på gymmet och har inte musklerna till att flytta de nedrans akvariet, soffan eller den onödigt enorma tv-bänken med tv. Vad jag bara vill kasta ut den klumpen, tv bänken alltså. Får väl gå på gymmet först innan jag kan flytta allt.

Varför ska soffan vara så nedrans tung? Såg så lätt ut när den leverarades. Kan ha berott på att det var två enorma män med många muskler som bar den. Såg ut som att det var frigolit herrarna hanskades med ju.


Nåja, jag ska noh finna någon stackare med förlite att göra. :) hihi..



Akuttrött!

Ingen hotmail. New York har problemet.

Jag är trött och ska nog sova nu. Tisdagskvällen blev rätt mys med lillgrabben, kikade på Narnia, prins Caspian, och åt frukt :D Gosade oxå såklart! Stora grabben var med sin pappa. Rätt nice att bara ha en unge  ibland :D


Nu sova. Är akuttrött!

God natt!






Det funkar inte.


Tokigt. Jag är duktigt irriterad. Kommer varken in på min msn eller hotmail och jag behöver komma in på min hotmail! För bövelen! Vems fel är detta?! Vem ska stå till svars? Bredbandsbolaget? Eslöv? Microsoft? Ska jag allt ta reda på!


Någon ska hängas för detta!

Jag behöver ju komma åt min mail!! :(









Time for a bath :)


Jag tog mig tid idag till att olja in lille Alfons som har fått massa pormaskar och plitor. Samtidigt så fick han bada. Bada, med fyllt badkar. Killen gillade det. Medans jag maserade in olja så vilade han på min hand och bara gungade med i vattnet nästan. Vovven är en liten njutare ;) Rätt sött.

Dock gillar han inte duschen och inte när badkaret fylls, men efter det så är han from som ett lamm.

Nu ligger han och myser i handduken i mitt knä. Gosbebis! :)

De små bilderna kan ni klicka på för att få större :)


Bada? Varför?

Rätt nice ändå!

 

Inte bada mer?


Rätt nice att gå upp och mysa oxå.. Så gos att man somnar :)


We can change the world by just being nice.

Wanna see a feelgood movie? take 16 minutes of your time and I promise you wont regret it! Look att this! Really, it's a good feelgood!:) And look at the whole movie...

Se hela, jag var tveksam till en början. Jag menar, det där med komplimanger kan vem som helst köra och jag tar ofta inte åt mig av komplimanger jag får. Nå, se den. Den är faktisk bra! Kan 4 miljoner ha fel?


Morgonmys :)

Då var det tisdag. Unnar mig idag en tidig morgon med tända ljus i pissvädremörkret. Frukost och Vakna med the Voice såklart!

Sen idag ska jag allt förösöka ta tag i måleriet. Är aningens osäker på om jag vill ta mig ut idag förutom måste promenaderna med hundarna. Får se, Kan om inget annat börja förbereda :)

Nu ska jag fortsätta mysa :)



God morgon!



Tuttar. Dagens, bland alla, I-landsproblem.


Mina tuttar har svällt pga preventivmedel. En kille jublar, en kvinna som jag gråter. Tills idag, då jag fann mig själv i min ljusbeiga, axelbandslösa klännig. Den satt perfekt över brösten och inte ens en bh behövdes för att få klänningen att sitta bra. Den satt bra utan.

Sen sjönk jag igen. Inte bara tuttarna har svällt. Den satt ju inte så perfekt på rumpan. Jo, om jag stod stilla. Rör jag mig kasar ju skiten upp och slitsen där bak hamnar aningens för högt upp. En olycka kommer sällan ensam?! Jävla klänning! En dag, en VACKER dag ska den sitta som en smäck!

Nåja, den sitter perfa upptill :D Får stå still :)

Ska ordna en bild sen ;)







Jag är, saknar, tycker, har...



Jag är så sugen på köttfärspaj. Tänkte laga det idag men istället blev det pasta och köttfärssås. Jag är fortfarande sugen på köttfärspaj. Dumt och dåligt.

Jag saknar min hund Daisy. Hon styr flocken och nu är här oreda. Hälge låter inte Lee röra sig en meter utan att han ska ha koll på honom. Varenda liten rörelse och ljud övervakas av Hälge polis, inte bara det från Lee utan även det utifrån. Må dessa veckorna gå fort så Daisy kan komma hem igen.

Ja, jag vet. jag ska vara flockledaren men Daisy fixar biffen med Hälge och Lee. Hon är min lilla underorndare där.

Jag tycker att vädret är onödigt dåligt just nu. Hatar mellantiden då det inte kan vara det enda eller det andra. Lite av varje passar inte alltid! Speciellt inte i väder! Nej, ska vi ha vinter eller? Annars tycker jag att vi kan hoppa över detta tramset och gå direkt till sommaren.

Jag har, alldeles för lite kläder, alldeles för få skor men ändå för lite utrymme för de två nämnda ting. Suck.

Jag tycker att det är dåligt att jag inte kommer på något bra med tillvaron.

Jo.. Jag har världens mest underbaraste vänner runtom mig, fina barn, tokigaste men finaste hundarna och tänka sig så mycket mer som är fint som man inte lägger vikt på att se när man bara ser det som är dåligt.

Dessutom, vad är inte mina "dåliga" om inte I-landsbroblem?! :D

Nä, jag återgår till att se mitt Top Model :) En helt annan värld!




Bilder: Google med undantag daisybilden. Den har jag tagit :)








Nästan, bara nästan.


Fy fasiken vad det är kallt i ett stall. Hade nästan, bara nästan glömt hur kallt. En sak jag aldrig glömmer det är hur kallt det är att ha dåliga skor på vintern i stallet. Det är tortyr på hög nivå. Brr... Nu är jag i alla fall hemma från min måndagliga vistelse i stallet. Kall men på väg mot värme, ska dock ut igen om en stund med lilla Hälge och Lee :)

Men fy fan vad jag fryser! Blir inte så värst mycket bättre! Kom och värm mig!!! ;)




Balla balkan!

Nu är jag massa sugen på att dansa på tordag. En vit lugn helg, nästan vit, får det att rycka ordentligt i partynerven. Lite vadsomhelstmedröj lockar nu. Det hade kunnat bli rätt nice med lite balkan. Ett röjigt band från danmark spelar och kontrapunkt arrangerar.


25 nov kl 21.00-02.00 på Kontrapunkt, Västanforsgatan 21:
Torsdagskonsert: KLEPTI KLEPTI (dk) - balkanröj & turkisk pop!
På veckans torsdagskonsert får vi celebert besök från Danmark när ett av Köpenhamns ösigaste balkanband kommer till Kontrapunkt!

Någonstans fågelvägen mellan det turkiska höglandet och öststaternas pulserande storstadsmetropoler hittar du danska Klepti Klepti, som tar kärleken till den akustiska melankoliska balkansjälen in på dansgolvet och klubbscenenerna.

Manisk folkmusik som inte slutar förrän alla fötter dansar till den smittsammma glädje och energi som levereras i en mix av balkanröj, turkisk pop och ren partymusik!

http://www.myspace.com/balkanbalkan/

http://www.kleptiklepti.dk/

 

 

:)

 


Annas sång!



Jeij! Jag har en egen sång och jag vill se Parken på Babel på fredag! Vem mer?

Parken – Annas Sång


Hej Måndag!


Idag startade jag och mina små grabbar med mys och tända ljus på morgonen. Alltid lika mys. Sen har vi spelat julmusik och dansat. Kan ni fatta att det är 1.a advent redan nu på söndag!! Galet!

Jag älskar julmys, julstämning och allt det dära. Är inte överförtjust i julafton men allt annat runtomkring är rätt jävla nice! Så, förutom julmusiken så saknar jag nu jumstämningen i hemmet. :) Funderar på att måla om väggarna i vardagsrummet till vitt för att kunna matcha med några julgardiner, som jag för övrigt aldrig haft.

Ska köpa hem några julstjärnor(blomman) och lite målarfärg. Så har jag ett projekt i veckan! Får se om mitt vardagsrum blir vitt. :) Det dryga är att jag måste måla säkerligen 3 lager vitt på det jag har nu. Suck. Men men...

Sen så blir det jul! :)


It's christmas time!


Söndageftermiddag!


Idag har jag, förutom lämnat iväg min lilla Daisy, spenderat eftermiddagen i Malmö. Blev en dejt med Pernilla. Två öl, två ställen och en titt in på Ålens City. Mycket trevligt. Tackar Nilla för dejten.

Nu sitter jag hemma, eller snarare halvligger, i min säng med Ben & Jerry ;)

Det är fint det! Slocknar nog snart dessutom. Är lagom trött :)

Hoppas ni har haft en trevlig söndag!

Hejdå Daisy!


Min lilla stumpa åker iväg till min mor ett tag och Alfons åker tillbaka. Kan lova att jag är oerhört tacksam att min mamma tar hand om lilla fina damen redan. Det är nämligen dax för löp igen och en viss Hälge beter sig reda dundertokigt och för både hans och vår skull så har Daisy redan nu flyttat för en 3-4 veckor till min mamma. Saknar redan min lilla tös. Att en hund kan ge ett så stort tomrum på så kort tid, och då har jag ändå 3 kvar hemma.

Nåja, för allas bästa :) Givetvis ska hon få dagliga besök! :)



Min lilla knasfia! :)

God morgon söndag!

Varför inte gå upp tidigt en söndag morgon så man kan ta vara på det mesta utav denna underbara dag. Speciellt underbart när man legat vaken någon timme runt fyra inatt. Jag kan erkänna att det är rätt mysigt att gå upp tidigt, om lugnet får hålla i sig, tända ljus och bara mysa. Längtar lite tills julstämningen infinner sig, för då är mysfaktor lätt mycket högre! Så något bra med dessa mörka månader finns det faktiskt. Jag får Mysa ensam, med hundar eller med barnen. Någon annan jag vill mysa med är inte här en tidig morgon ;) Men vad jag har är då inte fy skam! Det är de underbaraste jag har! Nu ska jag återgå till att gosa med mina små troll :) Ha en mysig morgon alla!

Lördagsgott :)

New York Cheesecake! Mumma!



Jävla långt-bort-Oslo!


Idag vill jag vara i Oslo på John Dee. Bästa Maskinen spelar där klockan nio ikväll. Så finns du i Oslo och kan ta dig dit så se! Jag vill gå på en Maskinen spelning!! Det där jävla Oslo är alltid för långt borta. Är så jävla avundsjuk på alla som är där!


Jag får sitta i soffan och låtsaskonserta :)







 


En hel en!

Kyckling blev det och jag har givit mig på en hel. Så, idag blir det helstekt kyckling i ungn med pasta och parmesan och broccolisås. Jag har faktiskt aldrig lagat en hel kyckling. Möjligvis mest för att jag tycker att den hela kycklingen känns lite smått obehaglig. Det gjorde den även idag men doftar gott nu gör den! :)




Kycklingen i ugnen efter halva tiden, visst skulle jag haft vitt vin nu! Attans. Jag ska börja lära mig att lyssna på mig själv kanske.



Maten på tallriken. Kan säga att det var så in i helvetes gott! :)



Ett glas rött fick det bli, men inte mer. Vinet var inte så gott som jag mindes det. Kan varit sällskapet som gjorde vinet förr. :)

Så blev det inte så..


Jag passar min egna hund. Min mamma åkte iväg med min lillebror till Malmö så Alfons fick komma hem till oss igen. Jefla farande. Nåja, ikväll så sover han borta i alla fall.

När jag ändå var nere i stan så köpte jag mig en flaska rödvin, trots att jag var sugen på vitt vin. Så den står väl tills jag blir sugen på det. Ska försöka komma på vad jag ska laga för mat idag. Kyckling känns inte allt för långt ifrån mina ideér. :) Tips?

Äsch, golledag. Inget är på plats och allt känns bara som en stor suck.

Ska väcka mina små trollungar sen går vi och handlar till ikväll :)






Trollungar.

Idag flyttar Alfons.



Temporärt i alla fall. Lilla Alfons ska få bo hos min mamma tills jag hittar en lämplig fodervärd :) Så nu ska jag och lillen åka till min mor och sen åker jag hem, ensam. Stackars lilla Alfons blir oxå ensam, utan sin flock. :) Vi får se hur det ter sig!

Time to grow up!


Bjuder på en låg..


Såhär sent  på kvällen är humorn låg och skrattet nära. En vän la upp denna på
Facebook och givetvis skrattar jag. En, två, tre gånger säkert. :)


Tänk vad ett par silvertights kan göra :)


Mina grabbar är för underbara! Idag var det Devin som kom med söta kommentarer. Vi var inne på Lindex, jag skulle ha ett par vantar och mössa men kom ut med en stickad klänning och ett par Silvertights till Devin. Han såg så lycklig ut när han tittade på dem, så vafan. Tightsen fick följa med hem! ;)

Väl hemma med tightsen på så kommer han fram, efter att ha dansat runt ett slag, och säger "Mamma, jag är en snygging!" Sen får jag en kram och en puss på kinden. Tänk vad ett par silvertights kan göra :D



Lee.


Lilla Lee är nybadad och har värsta frillan. Stackaren har fått vintertorr hud. Jävla pissväder, skadar mina hundar på detta viset. Olivolja, vaselin och aleovera står på Leesens recept :)


Torsdagsmiddag med förseningar.


Igårkväll var jag i Malmö hos finaste Pernilla. "Resan" dit började med stress tilll tåget, bara för att få veta att det var 40 min försenat. Sedan mötte jag Alexandra på stationen, som till en början undrade vem fan jag var. Hon kände inte igen mig först ;) Tillslut gjorde hon det och jag fick underbart sällskap i väntan och sedan på tåget till Malmö :)


Väl hos Pernilla blev jag bjuden på middag och vin. Nån, Laxgraj med broccoli, parmesan och nått mer. Pasta till. Gott var det i alla fall. Vinet var vitt ;)

Vi hamnade nog i något matkoma för vinet dracks inte upp ur glaset och jag åkte hem med tåget 23.28
Dessutom fick jag katastrof ont i magen, det var vinets fel. För sött eller nått. Vin står till svars för mycket. :)

Tack för en trevlig kväll söt.




Jag har misslyckats, mina barn gillar snö.


I Eslöv snöar det, även i de flesta delar av skåne. Jag kände bara för att krypa under täcket igen när jag skymtade genom persiennerna att det föll massa vitt ner på marken, men glädjen i mina barns ögon värmde mig lite. "Mamma, det är  snö. Nu kan vi änligen ta och åka pulka i snön Mamma" Sen att jag misslyckats med att få mina barn att hata snö är en annan sak. Nu står Devin och visar sina StarWarsLegogubbar att det är mycket snö ute. :)

Jag hatar inte snö rakt igenom, det är en hatkärlek. Klart som fan det är kul att fara i baken med ett par snowblades, eller ha skoj med kidsen i pulkan. Kasta snöbollar med hunden, ja hunden för kineserna gillar det inte.

Men i stan, slask och blask och när man ska gå ut så blir man dyngsur och ser ut som en snögubbe när man kommit dit man ska. Nej tack.

Så, nej jag förgyller inte min blogg med en bild på snön. Jag tar min värme för morgonen, inte barnens blickar, mitt te i min fina mugg :)


Världens sexigaste man är...


enligt tidningen "People" denna man och jag håller med. I alla fall en utav världens sexigaste män. 



RYAN RENOLDS!!





Lite ögongodis såhär en fredags morgon :)
Är ni People eller inte?
Jag är! :D

Lucky me!


Tur är (som småbarnsförälder) att tvätttiden efter din blir ledig helt plötsligt. :)





Pepparkakssmutsigmun på busig Egil. :)





Ett två kämpa på....

Att tvätta är ett riktigt motionspass, iaf på lätt nivå. Hade kommit lite högre om jag bott på tredje våningen här. Nu har jag ju turen då att bo på första, men jag får ändå springa mellan husen med två barn och ner i källaren, hänga upp och vika ner och bära hem. Sen ska ju tvätten på plats också :)

Har en halvtimme ca kvar till sista turen dit. Har en känsla av att jag glömde skruva upp tiden på torkskåpet så  det kommer att resultera i att det kommer hänga kläder överallt här hemma. Skoj.

Aja, jag ska inte vara hemma ikväll så det är lugnt. Sen är det bara att vika ner allt imorgon då det torkat...  :)







Tvättmorgon! :)


Upp och hoppa! Tio i sju så var en unge uppe, sen tio över sju så var två ungar uppe. Tjugo över sju var maskinerna i tvättstugan igång! Så duktig jag är, och kidsen ska ju lätt ha lite beröm. Även om det var gnäll. Men hur kul är det att bli väckt och utdragen i kylan för att pysa ner i tvättstugan.

Hade det varit i samma hus så hade jag inte gjort mig besvär att väcka stora grabben, men nu är det ett hus iväg.

Nu chillar vi med frukost och vakna med the voice, jag i alla fall. Barnen leker något, riktigt vad vet jag inte. Det vet jag nog aldrig. :)



Denne sover..


Snart i alla fall. Ska orka med att tvätta och dricka vin imorgon. Inte samtidigt dock. Tvätt på morgon och vin på kvällen, eller ja en lugn och stillsam middag en torsdags kväll med Pernilla.

God Natt! :)


Malmö, väster, bakom någonstans där. Lilla torg finns i närheten.

Denne chillar..


För att det är banne mig det bästa jag kan komma på att göra nu. Missade tvättrien i morse då jag inte hade något tvättmedel och ja... men nu har jag! Så sju imorgon sysselsätter jag mig med något så skoj som att tvätta, springa mellan husen. Superduperfunny!


Något annat funny. Snoppligheter :)


Något jag verkligen vill ha men verkligen inte behöver...



Jag vill inte bara ha en, jag vill ha flera olika men just en utav många vill jag verkligen ha. Jag pratar om barnvagnar. Mitt underliga intresse, som jag faktiskt delar med andra! :) Jag vill ha en Silver Cross!

Dessa vagnar tillverkas fortfarande och jag väckte mitt begär åter igen då jag var på XXXLUTZ i helgen. Där fanns nämligen en splitter ny tjusig SilverCross. Jag smälte och kände mig.. smålöjlig. Ville verkligen rulla den hem.

Nej, jag väntar inget nedsläpp och planerar heller inget. Jag är singel och skyddad! Hoj!

Men jag vill ha!!!

Seriöst, säg.. Det är vackra vagnar!!

Denna såg jag på XXXLUTZ och här är en länk till SilverCross hemsida. Dock vill jag ha en från 60 -70 talet. Mest för känslans skull, men jag tackar inte nej till en splitter ny heller.

Skulle jag en gång till i mitt liv få barn så SKA jag ha en Silver Cross. Utan tvekan. :)


Syster på besök och litta mat på det!

Vi kör på tonfisk idag igen, och varför nyttna någon fantasi? Vi tar bakad potatis till det! :)

Har min tokiga syster över som hade med sig kanelbullar, nybakta och nystelnade. Nåja, barnen gillade bullarna och deras tänder blir starka! :)

Nu är potäterna klara och vi ska äta :) Hoppla!


Keenan Cahill ger mig rysningar, dåliga sådana.

Denna lilla snubben ska vara något nytt youtubefenomen. Vi snackar i alla fall 3 miljoner visningar och 6 miljoner eller mer på detta klippet. Säkert ännu fler på andra. Jag kan dock inte hjälpa det men jag får små rysningar av den lille killen. Känner ett riktigt jävla obehag. uhhh.. Inte ens att 50cent faktiskt ser bra ut, vad man ser utav honom, väger upp.


Tösakväll igår, glömsk idag.



Hoppla!

Igår blev det värsta tösakvällen. Eller ja, det var kväll och vi var bara töser hemma hos AnnaMaria. Alltid trevligt :)
Idag blir det lugnt. Skulle tvättat på morgonen men givetvis så har denna glömt köpa tvättmedel. Så, det blir imorgon istället! :)

Nu sitter jag och dricker mitt älskade blåbärste medans jag hatar vädret ute. Förstår inte vem detta vädret ska vara bra till?  Ska dricka lite mer te, hata lite mer dåligt väder sen ska jag se till att få lite ordning här hemma :)

Bild från igår snodd av AnnaMaria

Jag, som ser ut som ett miffo, sen AnnaMaria, Ida och lilla Myra.




Jag hade även Daisy med mig men den damen kom inte med på bild där :)

Changes.


Ändrade planer hit och dit. Lasagnen är ute ur ugnen och ska bara svalna. Sen får jag se om jag hinner äta ngt innan jag ska iväg. Annars får jag äta den sen, imorgon eller nått :)

Ska hem en sväng till AnnaMaria. Skulle först till Pernilla i Malmö, sen istället Camilla i Hjärup, nu är det fast. AnnaMaria i Eslöv!

Jag har tipsat innan men jag tipsar igen. Det är förjävla gott!!


Tonfisklasagne

Sådär, nu är jag tillbaka efter att ha hämtat barnen och handlat lite. Ska ge mig på att laga tonfisklasagne. Låter kanske sådär men det kan ju vara gott :)

Får återkomme senare om det var gott men här är receptet. :)


Ingredienser

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Skala lök och vitlök. Skiva rödlöken och finhacka vitlöken.
3. Fräs lök och vitlök i olivolja, tillsätt tomatpuré och rosmarin, låt det fräsa med några minuter. Tillsätt vatten, tomaterna och buljongtärningen, koka sakta
i ca 10 minuter. Vänd ner crème fraichen.
4. Låt tonfisken rinna av. Smula ner tonfisken i såsen, krydda med salt, peppar och citronsaft.
5. Varva tonfisksås och lasagneplattor i en ugns-säker form, strö över parmesan. Sätt in formen mitt
i ugnen ca 30 minuter.
6. Servera med en sallad.



sega jävla jag


Jag är så tung i skallen. Har förstört hela dagen med att decka på soffan i förmiddags. Var självklart uppe allt för sent igår och ja, det gav denna bieffekten. Totlal seghet. Nu börjar jag bli stressad också. Dax att hämta barnen och jag ser ut att vara nyvaken och denna ska ge sit ut bland folk. Det får jag allt genast göra något åt. :)

Oh, jag är så långsam. Hata.

blir dållet med bloggande idag.



The Annoying Orange.



Okej, The Annoying Orange är bara för bra. Tror det var Norge Andreas som visade mig. Jo det var det. Tack Andreas :D Jag vet inte om man måste ha låg humor, dålig, igen eller annoying humor för att gilla det. Jag har låg humor, jag gillar i alla fall! :D

Det finns bättre och det finns sämre. Här är en jag anser bättre.




Måndag morgon.


Ja, god morgon. Jag har ont i ryggen för att jag var bakis igår och noll aktivering. Ska springa med hästar idag så det blir nog bra sen.


Nu sitter jag och svär över att jag inte lyckas registrera mig på ebay. Detta då jag har noll fantasi gällande användarnamn och att alla jag kommer på är antingen upptagna eller så är de obcena och innehåller svordomar?!

Så nu är jag lite nyfiken på vad DaisyLee kan betyda!? Någon som vet? :) Egil var också i den kategorin.

Tack Paul Haukka och din prick i pannan. Nu heter jag prickipannan på ebay! Yeah! Nu ska bara hotmail sammarbeta med mig! För bövelen!

Det pågår underhållsarbete för att förbättra tjänsten. Vi ber om ursäkt för detta. Försök igen om några minuter. Tala om att du fortfarande väntar om det har gått mer än en timme
.

Då går jag och duschar så länge!

God Morgon Måndag!


Slutstation.

Klockan är egentligen för mycket för ett matkoma, men jag har ett ändå. Ska nu fortsätta kurera min baksmälla med slutstation sängen och lite Robins på svtplay :)

Att jag skulle bli mer bakis ju längre dagen gick trodde jag då inte när jag vaknade i morse.


Mmmm...

Bakad, i micro, potatis! :)  Jag är nöjd i alla fall! Och ja, jag skalar min gurka.


bakisneeds


Jag är otroligt bakishungrig. Sugen på allt. Bakissugen på annat också men det går inte att beställa och har man ingen partner så får man nöja sig med att vara utan och äta istället.

Jag är sjukt sugen på bakad potatis med tonfiskröra och oliver, chips och blåbärste. Har såklart inget av detta hemma och är oförmögen att gå utanför dörren förutom då hundarna måste rastas. Vilken lyx är det då inte att ha ett ex som är så snäll och fixar detta. :) Bakis är att vara lite sjuk. Faktiskt, och de sjuka tar man hand om! :)

Bakis med sjukt snygg outfit! YEAH!



Det blev lite party oxå.

Igår, efter vistelsen på XXXLuts och ja, Entré som jag glömde nämna. Shoppade ju lite kläder också! Att jag kunde glömma detta. Nå, till saken, efter detta landade jag på Tonys 30 årsfest med massa trevligt folk. Vinet slank ner och vid 23 redan så drog jag och Ludde till Debaser där han skulle träffa några vänner. Jag kände noll folk men hade trevligt. Finaste Alexandra tog sig in  senare och efter det dansade vi natten lång, nå fram till tio i tre typ. Fann en säng hos en vän, blev beordrar att borsta tänderna och sedan lägga mig nästan dirket när jag kom dit ;) Jag var glad och lite full och även hungrig. Åt inte, löd honom och drog tandborsten i munnen och somnade senare.. :) Då med tandborstningen avslutad. ;)


Nästa helg, hemma!? :)

Still here...



Här är jag. Försvann inte inne på XXXLuts, blev bara besviken. Det var så mycket att jag visste inte vart jag skulle kolla. Ansåg att det var på tok för mycket öppen planlösning.  MEN, jag hittade en lila tv-kanna och fyra muggar varav två lila och de andra två bruna med texter i. :) I den bruna stod det Coffe, tea or me? Lite sött. I den lila ser det ut såhär...




Då åker hon...


Till Malmö bär det av. Ska lämna barnen hos min mamma och så har jag ordnat förare med bil. Roger får vara så snäll och vara mitt bihang till XXXL (den nya möbelaffären på gamla IKEA) och sedan en sväng på Entré  kanske. Ska kaaaanske träffa min Farmor och farfar idag. Stora grejen där är att det var 10 år sedan sist! Det pga olika omständigheter. Galet. Är nervös.

Shopping först och såhär ser jag ut idag! :D Måste ha nya bruna högre stövlar! GOT TO HAVE!

Hoppla!





Det var inte ens varmt!


Det är på tok för tidigt att vakna när man ser att klockan står 06något en Lördags morgon. Det är rätt så otrevligt att vakna, gå upp och sätta foten i valpkiss som inte ens är varmt. Vidrigt. Så det var bara ut med valpen, bort med kisset och tvätta foten. Ryser av obehag, dock var det ju inte första gången. Lilla Alfons får nog snart ha blöja om han inte blir rumsren snart.

Nåja, nu ska hundarna få mat och jag ska duscha sen ska vi gå ut.


Hoppla!


Mina damer på mina herrar...



Måns Möller, den där cirkusen. Jag har inte varit så förtjust i den förut men nu kan jag inte sluta garva. Sean Banan är ju Sean Banan och Sean Banan är kul.  Sedan är där en liten miniserie med "Flickorna på klitteholm" ett gäng " tjejer" på en ridskola. Har ni sett det så vet ni vad jag menar.


Synd bara på att det är så kort!

Går att kika på fler på youtube :D


Fredagen fortsätter...

Jag har inte kikat på Idol särsklit mycet på senaste. Orka följa ett program en fredag. ;) Men ikväll slog jag på tvn och tunade in 4:an och vad får jag se. Jo, Jay! fan den killen är grym! Me like! Det är nog rocktema, ja eller nått i alla fall, vad jag förstått eller inte men rock det är ju i alla fall hans grej. Stående ovationer av både publik och jury! Nice!


Jag har hamnat i sängen. Har bytt sällskapet till hundar, drickan till te, tacos till choklad och då Kenny Starfighter till Idol!

Nu är det en utav mina favoriter, Linnéa! :D





Back almost at track....

Lite vitt vin och tacos fick mig på till bättre mående. Tackar. Kikar nu på Kenny Starfighter med kidsen och deras pappa. Kenny Starfighter bra. Dr Deo dålig! Får se sedan vad kvällen bjuder på. Trist väder ute men man kanske ska trotsa det. :) We Will see!

Försvinner.


En stund eller två.


Går det att gömma sig under täcket? Finns det osynlighetsfärg att köpa? Ibland suger verkligheten och jag önskar att sagornas eller drömmarnas värld var tillgänglig att träda in i. Visst hade det varit fint i vissa lägen?




Då var det fredag igen..

Jag somnade tidigt, tror jag. Vaknade vid ett två av att dator och tv fortfarande var igång medans jag legat deckad snett över sängen. Lagom trött stänger jag tv och slänger igen locket på datorn. Sen somnar jag om igen. Va så trött att synen var suddig och ja jag var helt väck..

Morgon, helt väck klockan kvart över sex. VARFÖR?! Känner att jag bara ville göra som Lee gjorde igår men inte gick det. Så uppe är jag och inte helt trött nu. Ledig idag, och jag har en del planer. Eller ja, en bada hundarna men då måste jag ta mig ut och fixa nytt hundshampo till mina kineser. :)

Ska försöka träffa min bror också.

Får se vart vägen bär. Klockan är bara tio över åtta och ingen affär till mig är öppen ännu.




Mah dogs löve me!



Älskling! Jag är hemma!!! ah... hade ingen sån. Istället välkomnar mina underbara hundar mig. Dessa älskar mig ännu mer var gång jag kommer tillbaka efter att ha varit borta. Underbara hundar! Lika lyckliga var gång, kan räcka jag går ut med soporna så saknar mina små vovvar mig! Hundarnas kärlek är oändlig! :)


Nu kanske mina hundar inte är så kärleksfulla. Hälge och Lee sover. Jag försöker väcka Lee lite men jag får bara sura blickar och sedan gömmer han sig bakom sina ben, han kurar ihop på något konstigt vis. Hälge är bara stendäckad. Daisy vägrar komma när jag kallar och Alfons vill jag inte väcka ;)


Hälgesson däckad. Han har varit hos min mamma idag så det är okej ;)


Lee vill INTE vara med.

Då var tiden inne.



Då var det strax dax att bege sig till jobb. Hundarna har varit ute och nu ska jag bara bestämma mig om jag ska ha mina jeans eller om jag ska ta en klänning. Hm... Svårt val här ;)

Tror jag håller mig till detta. Jeans, kängor med klack, vit tshirt och kofta.

Nåja, klockan tickar.

Ha en underbar dag alla fina! :)

Hoppla!




Det ska börjas i tid...



Devin, min stora grabb på 4 år, han hade berättat en sak för sin pappa igårkväll vid läggdax. Devin sa att han skulle åka till Malmö på dejt med Nora och du pappa, du ska stanna hemma!! Underbara barn, var kan dem få allt ifrån? Okej att jag åker en del till Malmö men så mycket anser jag inte att jag dejtar så att han ska ha snappat upp ens ordet dejt!?

Men sen att Devin är lite småkär i lilla söta Nora är ju inte helt nytt. Nora är min vän Camillas lillasyster.




Devin och Nora i sommras då vi var i Skånesdjurpark. :)

Bra avslut, dålig start.


Jag somnade med ett leende på läpparna inatt. Fick ett sött sms,  att så små söta ord kan göra så mycket. Tack, var ett bra avslut på den dagen.

Sen är det torsdag, jag börjar jobba klockan tolv idag och givetvis vaknar jag halv sju utav någon lite unge som skriker för full hals utomhus. Ungar är ungar, och jag hörde vem det var, men usch vad jag inte ville bli väckt. För givetvis somnade jag inte om. Så nu är jag uppe, lider inte nu men i eftermiddag på jobb kommer jag vara så trött. När ska jag hinna vila ut?

Förlorad sömn är fan omöjligt att ta igen.


Nåja, jag får läsa det söta smset så blir det en bra dag idag! :D



Dagen



Det är dundergalet hur trött jag nu är. Jag visste att piggheten inte skulle hålla i sig. ;) jag har i alla fall hunnit ha trevligt undertiden den höll i sig i alla fall.

Har varit iväg med AnnaMaria på kyrkogården. Var vid hennes farmors grav och sedan var vi vid finaste B's grav. Sedan hade vi våra kameror med oss och gick och fotade lite. Blommor, vattedroppar, varandra och lite så. Rätt skoj och dessutom blev besöket på kyrkogården mycket bättre och lättare än när man går dit själv. :)

Tack AnnaPanna! :)


Nu är jag dyngtrött. Chillar i soffan och ja, somnar nog fan snart. :)

Some of it.




Lite blommor och så fina AnnaMaria!




Tvärvändning.



Okej, det var en bra dag. Känslan över den är nu, efter ett tråkigt besked. :(

Med tanke på beskedet så blev det lagom att fara till kyrkogården och fota med AnnaMaria. Så, ska bli klar här hemma sedan så kommer Anna med bilen! :) Kameran nerpackad.


Tjing!

Oh happy day!


I feel good! So good! Trots uppvaket halv sju med start av sovandet halv två eller två kanske så är jag oförskämt pigg, än i alla fall. Senare mot eftermiddagen så faller väl jag ihop.

Idag har jag inget jobb att sköta, så det är ledighet idag. Imorgon blir det jobb från lunch till sena kvällen. Trevligt, trevligt. ;)


Jag och AnnaMaria igår.



Jag vann en låda! :)


Då var jag hemma från tupperware partyt. Det var så trevligt så. AnnaMaria bjöd på fika och när, som hon själv sa, gamlingarna gått så dricker vi vin! Jodå, lite vin blev det. Sen slutade det med bara jag och AnnaMaria satt själva med våra kameror. Fram till sena natten. :) Men skoj var det! Jag vann en låda som tupperwarevisaren lottade ut ;) JEIJ! Jag som aldrig vinner ngt vinner en låda!? :D KAn säkert vara bra!


Nu är jag hemma, som sagt, och trött. Kan dock inte sova än trots att jag borde.

1AnnaMaria kikar på foto hon tagit på sig själv.
2Tessi.
3AnnaMarias kaffemaskin! JAG VILL HA!
4AnnaMaria fotar. :)



Jag har ju för fan inget te hemma!!!


Jag kommer hem och tänker sätta mig i soffan med lite te och en macka. Kokar vatten och sen ser jag till min stora besvikelse att jag inte har något te kvar hemma. Inte ens det minsta lilla löste eller något tråkigt earl grey. Hur fan har jag lyckats ta slut på mitt lager utav te?  Får ta mig till netto och se om de har ngt drickbart te där :)

Men jag fryser fortfarande!


Dumma!




Kallt, fakking kallt.

Jag fryser. Det är dödligt kallt. En timma kvar på jobb! Ska nog fan hem och gräva ner mig i soffan tills det är dags för tupperware?!party. Tantparty fast med yngre folk, men det är allt trevligt. Får hoppas att AnnaMaria bjuder på något gottigt ;) Nu är det bara 45 min kvar!!! :)

Dark, very dark.



Mörka morgon. Mörka tidiga morgon. Dags för jobb och allt som måste göras innan man kan gå till jobb. Rasta hundar och sånt viktigt. Ska försöka få mig själv att inte se ut som en levande död. Jag hatar mig själv för att jag inte åkte till Malmö igår men usch vad jag hade varit trött idag. Jag är trött nu men inte alls i närheten av vad jag hade varit om feste  i Malmö hade fått ha mig där.

Jag är inte helt onöjd men mer onöjd än nöjd. Hade varit värt att vara zombie för. :)


Ångra.


Så, nu sitter jag här i min sketna soffa och ångrar att jag inte åkte in till Malmö! Dumt!
Ibland så borde jag verkligen inte få bestämma själv!



Hit eller dit eller stanna.


Nu är jag trött men jag har lite energi, lite. Den energin planerar jag att möjligen använda till att åka in till Malmö och fira än en gång på stortorget, att Malmö FF plockat hem guldet! Samtidigt så firade vi så in i igår och jag har inte sovit något inatt. Så, jag stannar i min soffa, trots att det spritter i kroppen då tanken far till firandet!

Ska se om jag kan få upp en video från igår. Öset i den pågick hela kvällen. Det blev burop när musik sattes igång på Langelo sen blev det bara överröstat

Men soffan får nog mitt sällskap idag, eller sängen. Kommer säkert somna tidigt. Ska ändå upp och jobba imorgon bitti.

Nu väntar lite te och kanske lite mat också. :)



Lugn.

Bananas!


Det har inte bara varit guld i helgen, men guldet väger mer så det har ju varit en underbar helg. :)


Efter barnkalaset och efterbarnkalasvinet så åkte jag till Malmö för partaj hos Annica och sedan utgång. Debaser var målet men synen av kön som ringlade bak till Cuba Café (en otroligt lång kö) avskräckte oss och förfest x2 började. Så hos Annica igen, mer alkohol och sedan tov vi oss till babel. Där var det in i dimman. Men kul hade jag! Sen dagen efter mådde jag som jag förtjänade, dock ordnade det upp sig till matchen med ölen.

Efter matchen igår blev det mer öl. Otoligt underbart firande! Det blev aldrig tyst och det var ös hela tiden! :)

Lite minnesluckor, lite pinsamheter, konfetti och dubbel dos av galet! Lite ångest, massa underbart! Bananas!

GULD!





16 SM Guld!



GULD! Känslan är obeskrivlig och lyckan är total! Helgen har varit kaos men fan så jävla bra det var igår trots bakis och annat. MALMÖ TOG HEM SMGULDET!!!! Jag kan lova att vi firade! Vi firade ända in på småtimmarna!

Ikväll firas det mer kl 1800 cirka på stortorget i Malmö!

Här tar svergies bästa lag hem guldet, supportrarna stormar planen. Det är magiskt, det är guld!





Och nu alldeles snart blir det malmö!!



NU!





Oh Scarlett!! Är hon inte vacker?! :) Vem kan motstå?

Kids on kalas och lite hästar på vägen!






På hemvägen klappade vi hästar.







Två utav mina fina.

Innan vi gick fick jag en söt bild på Devin och lille Alfons. Söta som få!


Hemma igen.

Då var jag och mina små troll hemma från barnkalaset, nu tar jag mig ett välförtjänt glas vin. :) Efter turen hem så förtjänar jag det. Barnkalaset var inget jobbigt, visst det serverades bara läsk och ja barnvänligt. Det är så det ska vara på barnkalas visst :)


Grabbarna hade skoj och ja jag fick ju träffa min bror och svägerskan ;)

På vägen hem, eller ja hela dagen så har denna låt med Daniel Adams-Ray varit i min skalle. :)



Klar, nästan.

Då har jag lyckats t mig upp ur sängen. Kläder har jag hittat men grabbarna får byta igen, mamma Anna är har svårt med pojkarnas kläder också :) Men det blir la bra. :)



Hemmafredag och barnkalas.


Dumdidum! Hemmafredag blev det igår. Dåligt humör och magont fick mig att stanna hemma. Även om gringhet var, så fick jag ändå en bra fredag. :) Fick prata med Norge, killen har ett killer smile och one hot pice of as! ;) Delade minnen med en vän, och försökte få en annan att inte tro att jag var galen. Min fredag blev bra!

Idag blir det barnkalas. Kort notis då min bror är lite seg och hade glömt att bjuda in oss. Speciell man känner sig. Nåja, det blir till att alldeles strax piffa till sig, lämna sängen och sedan hitta ordentliga kläder till barnen. Packa lill väskan och sedan fixa present till flickan. Devin har redan bestämt en sak han tycker att hon ska ha :D

Ha en trevlig dag alla! ;) C ya!





Vill du ha denna?



En mugg i form utav ett objektiv. Kan det vara något? Jag menar, jag gillar den rätta känslan med kaffekoppen. Smal kant, och skön att hållai. den ska lixom vara god att dricka ur. Känns nästan brutalt att hälla kaffe i något som bara ser ut som ett objektiv. Kul grej men jag tror då inte att det är något för mig ;) Kul grej i alla fall.

Finns att köpa här.

Obs! Går ej att använda som objektiv!


Varför har jag ont i magen just idag?


Jag har verkligen ont i magen. Jag har inte haft det på länge. Inte såhär. Självklart har jag det just idag. att jag är trött och lite slö kan jag komma över men inte magont. Sen att jag missade att bolaget hade stänt imorgon, inte köpte två flaskor vin och valde givetvis det vinet jag inte är sugen på. Why!? Gnäll to hell! Skäms lite. Förlåt.





Tänkte bara..


Delar med mig, om ni tycker som jag, att filmen igår inehöll lite ögongodis i form utav Ben Hollingsworth! Dock sågs han allt för lite och var dessutom gay i filmen, men fortfarande ögongodis. ;) Yum yum. Googla lite så är där, såklart, fler bilder på honom! :)


Lucky me, Lucky Luke!


Äntligen hemma. Är rejält tung i skallen då det inte blev så mycket sömn inatt delvis på grund av att jag har svårt att sova på jobbet, men jag överlever.  Får se vad jag får över till att göra av dagen. Vet att jag måste till banken innan ett och att jag är sugen på vin. Så då får ju bolaget ett besök! :)



Intag utav kaffe sker och duschen kallar strax.. snart, om en stund. Jag har ju lyckan att få titta på Lucky Luke med mina barn!



Upp och hoppa!


Det är fredag! God morgon och vällommen helgen! Jag har varit vaken sedan halv sex, somnade någon gång efter två och nu är det om en minut dax att börja jobba. :) 1½ timme sen hem! :)

Hoppla!


God Natt allesammans....

Filmen var helt okej. Inget jag ser igen men, helt okej. Nu ska denna damen lägga huvudet på kudden på jobbet och blunda tills det är dags att gå upp och jobba igen. :) God Natt allesammans! :) Imorgon är det fredag!!


Bild tagen av mig.

I'm at work you know...


Jag sitter på mitt rum och drömmer mig bort... Nä. Inte direkt. Jag sitter i joursängen och väntar på något. Vad vet jag inte. Kanske att brandlarmet ska gå igång ellet att spökena tar och spelar mig ett spratt. Nä, jag hoppas att båda dera inte stör mig inatt. Jag vill få någon timmes sömn.

Är på jobb om det förstås. Har jobbat kväll och tar mig nu an natten. Har svårt att sova här, blir inte bättre för att någon möblerar om en gång i veckan eller vad det blivit ;) Men ja, rädslan att inte vakna när det är dags, eller oron att inte vara hemma, eller allt spökeri eller det där med brandlarmet. Uh, det är inte nådigt om det sätter igång. Mår dåligt bara av att tänka på det. Usch..


Ja, så här jag har varit hela eftermiddagen och kvällen om ni undrar. Jag är sjukt sugen på choklad men jag har bara pannkakor. Förtvivlad är jag. Förtvivlad! I need.. nä! Jag klarar mig nog.

Ska ta och kika på en film medans jag väntar på att något ska hända... Inte för att jag vill att det ska hända något men den där känslan av att något ligger på lur nuddar mig hela tiden.

Film.

The Joneses.


Och så var det över.


Då var mina små troll vakna. Jag fick en timme i alla fall. Guld värt.




Hittar massa bilder jag tagit, men inte användt. Så jag delar med mig :) All pics: ME!

Jag är förvånad.


Jag sitter här i min soffa med en kopp te, för att kaffet är slut och jag har inte köpt nytt. Jag har lagat gröt och hunnit äta den utan att behöva slänga den i mig. Jag har massa mysiga ljus tända och allt är lungt och skönt. Jag tror nog att även hundarna njuter. Jag saknar en dagstidning för den rätta feelingen men Eslövs lokala blaska får duga.


Gissa vad!? Mina bar sover! SOVER! Fortfarande! Detta är lyx, nu gnäller jag då inte om någon ensamhet inte! Även om det kanske hade vart mysigt med någon att smussla med men jag är helnöjd! Bara det att kidsen sover! Detta är vardagslyx för en ensamstående mamma, att få gå upp en vardagsmorgon och bara vara själv trots att barnen sover.
Det blir på något mer lyx än om barnen inte skulle vara här.


Superduperbra start på dagen!



Jag har en del bilder...



Jag tog mig och min rastlöshet till att kika på lite bilder. Bortglömda bilder i datorn. Slutade
med att jag tog bort över 10 GB, men då har jag ändå över 31 GB, dvs över 11, 000 bilder
kvar på datorn. Bara på denna datorn. Jag har säkert mer än det dubbla på den andra,
som inte går igång. Pissdator!







Inga superbilder, men bilder som känns bra
och som jag själv tagit.:)

Hittade en rolig också! :)
(jag hittade många roliga men valde ut en bara)

Annica och jag, sover på en fest ute i regn och rusk
i ett partytält någonstans i skåne. Denna har jag uppenbart
inte tagit själv :)




Nu börjar det bli lite för mycket här...


Åter rastlös.

Systern min var på besök en sväng men lämnade mig sedan för att gå till
pojkvännen. Överge mig sådär, mitt i mitt stora ensamma hål och suktande
efter sällskap.

Jag tror det är dags att sluta gnälla för min del känner jag. Tycker nog allt
att jag blir lite, mycket pinsam snart. Jag skyller på vädret, årstiden och just
bara sådär dagen idag. Det är de övre makterna som tagit tag i mig, eller
släppt taget?!

Äsch, imorgon är en ny dag. Sen ska jag jobba lite och sen vips är det fredag! :)

Hur det nu var med fredag och lördag får jag ta sen! Hoppla!


mot nytt.


Jag har noll fantasi.

Men svart på vitt.

Jag orkar inte.

Så, inget rosa.

Ingen färg.

Inte än.


Bye bye.

Dock, jag gillar denna  headern...



All ära till ensamhet men...

Ojskipojski vad jag är måttligt sliten, trött och bara utmattad.
Ändå så har jag en stor lust att göra något, ta mig ut på äventyr
eller bara vara social. Allt som jag nyss planerat faller bort av olika
anledningar och bara suddas ut av någon anledning som jag inte
vet vad.

Imorgon blir det jobb. Kväll + Natt. Ganska skönt faktiskt. :)

Fredag och Lördag då? Just nu har jag hejdundrande lust till att
partaja loss eller åka iväg. Sno systers lya i Stehag? Nah, kanske inte
riktigt vad jag tänkt mig. Nä, lite äventyr i höstmörkret hade inte varit
fel, eller bara lite mysigt sällskap och mysigt mys.

Jävla höst till att vara så jävla deppig vissa stunder då man är i singellivet.
Får ta och mysa med mina vänner, barn och hundar istället. Dock inte detsamma.

Usch, vad gnällig jag är. Damen har stort behov utav lite romantik (lagom dos) och närhet.

Nu ska jag roa mig med att lägga in den nytvättade tvätten i skåpen.



Bild Google.

Det här med kläder..



Kläder är för mig ett äterkommande problem på många
olika sätt i princip var dag. Idag är inget undantag kan
jag lova.

Det kommer ofta till att jag inte har några kläder eller
till och med att jag anser att barnen har för lite kläder.

Jag tvättar inte allt för ofta, så visst har jag kläder så
det räcker ett bra tag utan at tgå i skitiga trasor. Även
har barnen det. Tydligen.

För idag har jag rensat ut grabbarnas garderober på kläder
som är för små och garderoben är fortfarande hyffsat fylld.
Då tog jag bort en ikeapåse med kläder. ÄNDÅ, så har kidsen
en hel överfylld ikeapåse med smutstvätt. Jo, grabbarna har
nog kläder så det räcker.

Jag har nog också det för den delen, egentligen, men nej.
Jag har alltid för lite kläder och för få skor! Alltid.

'

Bjuder på denna. Hittade den, i datorn bland alla bilder. Lite som med kläder
det där. Har tydligen för många bilder oxå, blir av med några, tänker inte på
det och vips så blir man lite glad när man hittar det som varit försvunnet. :)

Pissväder.


Jävla pissväder!

Lämnade barnen på dagis idag  och när vi gick ut
regnade det lite smått. När vi kommit halvvägs så
öppnade himmlen sig. Vi fann ett tak att skyla under
en liten stund sen rusade vi sista biten till dagis.

Barnen fick ju in sina kläder i torskåpet, jag hade inte
möjlighet att stanna för det. Iväg jag går och visst
regnar det då ännu mer!

Jaja, jag är redan blöt. Så jag går. Det regnar mer, och
mer och mer. Såklart. Väl innanför dörrar och under tak
ser det ut som jag duschat med kläderna på. Typ.

Underbart!

Nu regnar det inte.


Lanvin for H&M

Kan inte säga att jag är förälskad i något plagg,
men möjligvis lite småkär i någon klänning och
en trenchcoat eller två. Överlag så tycker jag det är
en ok kollektion. Det är färgstarkt och vågat. Känns
lite Lady gaga inspirerat på något vis. ;)

Det gör mig i alla fall sugen på shopping, party och romanser! ;)

Se förhandsvideon på H&M:s samarbete med franska modehuset Lanvin.
Se videon här ---->


share image

SE DEN SENASTE VIDEON OM H&M:S DESIGNER-SAMARBETE.

 

 



Bilder via aftonbladet.

Några timmar med systeryster.


Det är redan eftermiddag,
dagen försvann allt för fort.

Jag och syster har flängt runt på stan.
Lunchat och kikat i affärer och löjlat oss.
Lillasyster är bra på det och man är alltid
på gott humör! :) Så några timmar med
henne i denna anda får en alltid glad.


Tack systeryster för en trevlig dag!




I can do!


Jag överträffade mig själv igår och gjorde den godaste
Chili Con Carnen jag någonsin ätit. Sen att jag åt för
mycket och mådde illa sen är en annan femma. Men fy
faskien vad god den var!


Kom och ät, jag har två liter kvar. För givetvis är detta något
jag inte kan göra lite utav. Det och kycklinggryta, eller gryta
överhuvudtaget. Blir alltid mängder. :)

Idag ska jag ge mig ut på stan med lillasyster. :)
Lillasyster som är osmart nog att ha nästintill vita
brallor på sig när hon kommer hem till mig och mina
fyra hundar, hundar som precis har varit ute i det blöta
vädret. Good one Sis!


Nåja, nu  ska jag sätta fart! Hoppla!

Ska bestämma mig för blommigt eller naturvit. hm....
Svårt val... ;)



Stackars mig.



Jag drar en djup suck och tycker lite synd om mig själv.

Får fan inte rätt på något och något får nog inte rätt på mig.

Gnällspik nummer 1.


Livar upp det lite med att Malmö FF vann idag!
Guld på söndag, hell yeah! :D


100 år firas med guld!



Det luktar häst och hundbajs.



Jag stinker. Inte nog med att hela jag luktar häst efter
den knappa stunden med hästarna, så ska jag givietvis
trampa i hundskit när jag kommer hem och går ut med
mina fyra.

Så, snusk! Jag luktar fortfarande häst. Skorna har jag
tvättat av efter att ha dragit dem i gräs och trampat i
vattenpölar!

Åh, vad jag hade velat just ju ha någon som fixat mat
och diverse sysslor så jag bara kan hoppa in i duschen
och sen komma ut och få allt serverat. En dag i veckan
i alla fall. Hm.. Det är ett nytt kriterie på listan som inte
existerar. Eller så får jag anställa någon men det blir ju
inte riktigt samma sak. Nä, verkligen inte samma sak.




Men det är bara jag som fixar så nu ska jag fixa allt :) Hoppla!

Guten Morgen!

Montag! Wunderbar! Ich hatte in der Lage,
den ganzen Tag schlafen. Aber...

Vi tar det på svenska? Fick en tyskfeeling när
jag vaknade i morse, varför vet jag inte. Har
kanske drömt om någon tysk sate. Minns inte.

Men sova.. Jo, det hade inte varit fel.

Icke, här har vi en hel måndag framför oss.
Är ledsagare idag. Så idag blir det till hästarna :)

Imorgon?! Servitris?



RSS 2.0